FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by Khairi on Wed Oct 07, 2009 7:45 pm

Dok guna formula Dr. Rozmey kot. Hahahha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by MetSanglang on Thu Oct 08, 2009 11:35 am

tang pipi tu nampak beketoi tu................botokkkkk pa!!!!!!!!!!,hai amet AA takmau komen ka haaaa.????

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by ajaiTM on Thu Oct 08, 2009 12:49 pm

cik kiah cuba hg boh gambaq dari kaki sampai pala tgk.... jd bonzai lagi dak. rendang...dan berbuah...ha...ha...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by lemontree95 on Thu Oct 08, 2009 3:00 pm

haaaaaaaaa.........ciiiikkk kiaaaaaah............

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Oct 08, 2009 4:00 pm

ajaiTM wrote:cik kiah cuba hg boh gambaq dari kaki sampai pala tgk.... jd bonzai lagi dak. rendang...dan berbuah...ha...ha...

eleh... tu semua ayat berbaur hasad dan dengki... tak pa... tak pa aku paham.. aku paham... hangpa jelessss... :lol: hahhaahahahahahahhhaha!!!

Kak Aya!! wei!! mai tengok weiiii!! depa jeles kat akuuuuuuuu!! hahahahahaha..

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by caca@bijak on Fri Oct 09, 2009 11:44 am

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
ajaiTM wrote:cik kiah cuba hg boh gambaq dari kaki sampai pala tgk.... jd bonzai lagi dak. rendang...dan berbuah...ha...ha...

eleh... tu semua ayat berbaur hasad dan dengki... tak pa... tak pa aku paham.. aku paham... hangpa jelessss... :lol: hahhaahahahahahahhhaha!!!

Kak Aya!! wei!! mai tengok weiiii!! depa jeles kat akuuuuuuuu!! hahahahahaha..

harem puak ni awat dok pakat balun kiah..lejeyyy...relax kiah..relax....hang ingat dalam hati... yang hang tu adalah Kiah Batman

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by SidiA on Fri Oct 09, 2009 9:53 pm

weh...kiAh hg dh jadi lagu lain laaa.....tobat aku tk kenai kalau jumpa hg tapi yg nyata kalau kenai pun aku tk tegoq...pasai hang memang tk kenai aku punya....sebb aku tau sapa aku...mcm amet dgn khairi dok kata laaa.....biaq aku p bawak diri p dapoq..makan nasik lemak antarabangsa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by lemontree95 on Sat Oct 10, 2009 9:40 am

cik kiah ropanyaa....igatkan norlia ghani.....norlia ghani yg pelakon tu.....tapi norlia ghani idung tak kembang...yang ni idung kembang......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Mon Oct 12, 2009 4:50 pm

SidiA wrote:weh...kiAh hg dh jadi lagu lain laaa.....tobat aku tk kenai kalau jumpa hg tapi yg nyata kalau kenai pun aku tk tegoq...pasai hang memang tk kenai aku punya....sebb aku tau sapa aku...mcm amet dgn khairi dok kata laaa.....biaq aku p bawak diri p dapoq..makan nasik lemak antarabangsa...

aih.. kenai... time gemok tu.. terbayang2 muka... tapi.. time kuruih aku rasa tak penah nampak!! tidak oleh ingatan aku ini..

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Mon Oct 12, 2009 4:52 pm

lemontree95 wrote:cik kiah ropanyaa....igatkan norlia ghani.....norlia ghani yg pelakon tu.....tapi norlia ghani idung tak kembang...yang ni idung kembang......

aku ambik picit jugak budak span ni tau... !!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by SidiA on Mon Oct 12, 2009 5:15 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
SidiA wrote:weh...kiAh hg dh jadi lagu lain laaa.....tobat aku tk kenai kalau jumpa hg tapi yg nyata kalau kenai pun aku tk tegoq...pasai hang memang tk kenai aku punya....sebb aku tau sapa aku...mcm amet dgn khairi dok kata laaa.....biaq aku p bawak diri p dapoq..makan nasik lemak antarabangsa...

aih.. kenai... time gemok tu.. terbayang2 muka... tapi.. time kuruih aku rasa tak penah nampak!! tidak oleh ingatan aku ini..
hahaha...terbayang jugak nooo...ehhehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by ajaiTM on Mon Oct 12, 2009 5:26 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:heeheh.. ok dahhh.. ok dah.. aku tau dah lagu mana... yesterday slow sangat kot server aku.. tuh pasai icon2 jaddah ni semua tak dak!! send button pun tak dak!! wei.. apa habaq? hang still kat KL lagi? aku dah balik mai kulim dah.. lama la jugak.. dah 3 tahun lbh dah.... dok ingat nak tukaq pi sana balik ja laa nih... anak brapa dah wei?

aku masih dok kay yel lg cik kiah woi.... masih menten... bini masih lagi sorang.. tp anak dah 3G....(3 pompuan la )
yg hg blk dok kulim bok pa....dok menyemak di kedah tu...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Oct 13, 2009 7:43 am

3G no... hehehehe... aku balik dok sini laaa.. senang skt tengok ayah aku yang dah uzoq tu... KL kaluuuuu.. nak celapak balik lambat sikit sampai.. dulu lagi laaa... tiap hari aku berulang dari ayaq itam mai kulim... jauh gila..!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by Khairi on Tue Oct 13, 2009 7:49 am

Ok la tu. Balik mai dok kot ni, dekat sikit dengan mak ayah kita. Macam aku gak, dok ulang alik mai sekolah. Dekat dgn mak ayah aku.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Oct 13, 2009 9:08 am

tu lah.. sementara depa dok ada lagi..

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by Khairi on Tue Oct 13, 2009 9:53 am

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:tu lah.. sementara depa dok ada lagi..


lol! lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by caca@bijak on Tue Oct 13, 2009 10:56 am

Khairi wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:tu lah.. sementara depa dok ada lagi..


lol! lol! lol! lol!


amboi rasa nak meleleh air mata oi....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by tOksiak on Tue Oct 13, 2009 10:54 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:3G no... hehehehe... aku balik dok sini laaa.. senang skt tengok ayah aku yang dah uzoq tu... KL kaluuuuu.. nak celapak balik lambat sikit sampai.. dulu lagi laaa... tiap hari aku berulang dari ayaq itam mai kulim... jauh gila..!!
cayalah Kiah......aku bawak mai mk ayah ku kt KL ...duk dgn aku hehehehe....tk gaduh nk celapak tk tentu kalu...tapi la depa balik kampung plak...6 bulan kt kampung...6 bulan KL.....chewwaaahhh....huhuuhuh...

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by ajaiTM on Wed Oct 14, 2009 12:33 pm

tOksiak wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:3G no... hehehehe... aku balik dok sini laaa.. senang skt tengok ayah aku yang dah uzoq tu... KL kaluuuuu.. nak celapak balik lambat sikit sampai.. dulu lagi laaa... tiap hari aku berulang dari ayaq itam mai kulim... jauh gila..!!
cayalah Kiah......aku bawak mai mk ayah ku kt KL ...duk dgn aku hehehehe....tk gaduh nk celapak tk tentu kalu...tapi la depa balik kampung plak...6 bulan kt kampung...6 bulan KL.....chewwaaahhh....huhuuhuh...

aku nasib baik beradik ramai....pokok limau dgn wak yg ada di kg....depa la dok jaga mak ayah aku...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Oct 14, 2009 2:49 pm

tu lah kan.. anak ramai2 pun... yang tinggal 2 ja kat kg.. mcam aku.. 7 orang.. yang tinggal sorang ja dgn ayah.. tu pun dok gaduh nak pindah jugak dah... last skali.. ayah kita pun pindah laa jugak... bukan nak sangat pun dia pindah.. tapi terpaksa sbb tak dak sapa nak jaga.. sedih kan? kita ramai2 depa buleh jaga.. depa sorang punnnnn.. kita susah nak jaga.. kita esok tak tau la... mcm aku.. anak dah la sorang.. heheeh... kawin kaluuuuuuuuuuu.. pakai tak dak apa la!!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by mat syah_sanglang on Wed Oct 14, 2009 3:08 pm

sedih dengaq cerita kak kiyah ni...

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Oct 14, 2009 3:41 pm

heheheh.. ni bukan cerita aku saja.. rasanya semua orang kan? apa punnn.. SAYA SAAAAAAAYANG AYAH SAYA!! Smile

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by Pak Lang Jan on Wed Oct 14, 2009 4:15 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:heheheh.. ni bukan cerita aku saja.. rasanya semua orang kan? apa punnn.. SAYA SAAAAAAAYANG AYAH SAYA!! Smile
pak lang sedih dgq kiah ni....tp baguih la....sebagai anak tu....biaq rasa tanggungjwb kat org tua kita no....
anak2 pak lang pun 8 org tp hat ada umah tinggai bora org saja.... semua keja di luaq....hat mengaji ada lagi...

Pak Lang Jan
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 27
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Oct 14, 2009 4:22 pm

Pak langgggg!!! heheheheh... lama tak jumpak pak lang.. makin tambah hensem!! Smile

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by SidiA on Wed Oct 14, 2009 9:44 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:tu lah kan.. anak ramai2 pun... yang tinggal 2 ja kat kg.. mcam aku.. 7 orang.. yang tinggal sorang ja dgn ayah.. tu pun dok gaduh nak pindah jugak dah... last skali.. ayah kita pun pindah laa jugak... bukan nak sangat pun dia pindah.. tapi terpaksa sbb tak dak sapa nak jaga.. sedih kan? kita ramai2 depa buleh jaga.. depa sorang punnnnn.. kita susah nak jaga.. kita esok tak tau la... mcm aku.. anak dah la sorang.. heheeh... kawin kaluuuuuuuuuuu.. pakai tak dak apa la!!!
hang tkpa la kiah ada banyak beradik.....ada jugak bleh panggey abang atau adik...aku ni haaa.....sorang2 ja....pepatah hang aku tkleh la nk layan ehheheheh.....ye laa...dulu2 depa bela aku sorang...la aku sorang la bela depa ehhehehhe....apa2 pun mak ayah tetap mak ayah kita walaupun mak ayah kita dari kalangan babi.......itu ada dlm hadith kalau tk silap....ada sejarahnya dan ceritanya tu...kalau salah tolong betuikan saiyaaaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by Sponsored content Today at 12:37 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum