FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Oct 06, 2009 10:24 am

bantuan diperlukan!! aku nak try boh gambaq aku hat tak segak nih... untuk avatar... tak jumpa laa..cara2 dia... aku penah nampak kat mana ntah.. admin ada habaq.. tapi aku cari tak jumpa... tulong sat.. sapa2..

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by wak_karto on Tue Oct 06, 2009 10:37 am

yang tu cik kiyah kena tanya sidi...dia bab boh gambaq nie cekap la

wak_karto
Kawan Baloq Liat

Aquarius Posts : 37
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by wak_karto on Tue Oct 06, 2009 10:44 am

tapi kalau bab mengata kat org ni serah kat met la...nasihat aku kat cik kiyah...boh gambaq cun2 ckit,kalau tidak sang kelembai sanglang dok kira gatai mulut nak kata....jerembab dgn geng sanglang kena pedih telinga...hahahahaha...bkn haghu bighu.....kelam kelabu pun ada....hahahahahaha

wak_karto
Kawan Baloq Liat

Aquarius Posts : 37
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by caca@bijak on Tue Oct 06, 2009 3:03 pm

MetSanglang wrote:kami nak mintak maap awai2,hang nak bok gambaq biaq betoi2 cun ,silap sikit hang mampuih ngan puak2 ni ,nak tau hang tanya Caca ,dia dah kena dah..........maklum lah hang pun kepala cam dia jugak ....haghu bighu......mesti kena tahan melawak punyaaaa..........cayala kiah ....boh mai gambaq tu jangan tunggu lagi...boh mai....boh mai........

tengok kawan aku had paling lawa dah joint hampa semua jaga .....hang met jgn dok kutuk tak tahawan ni bekas marka amir AA ...tak pa kiah pelan2 cari gambar yang plg lawa..kalau boleh buat tapisan dulu ..bangsa pelaq puak ni bkn tau nilai paras rupa...teqa aku yang cun ni pun disamakan dengan nyoya kedai papan ada ka patut...lejey...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Oct 06, 2009 3:17 pm

hahhahahaha!! nasib baik aku tak reti2 lagi nak boh gambaq nihhhh!! dah kalau hang depa kata nyonya kedai papan.. aku lagi laaaaaaaa...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by ajaiTM on Tue Oct 06, 2009 3:42 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:hahhahahaha!! nasib baik aku tak reti2 lagi nak boh gambaq nihhhh!! dah kalau hang depa kata nyonya kedai papan.. aku lagi laaaaaaaa...
klu hg boh gambaq satgi orag kata nyonya juai cabai...ha..ha..ha..

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Oct 06, 2009 3:49 pm

ok lagi tu.. nyonya juai cabaiiii... kira businesswoman jugak lagi tuhhhhh!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by ajaiTM on Tue Oct 06, 2009 3:51 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:ok lagi tu.. nyonya juai cabaiiii... kira businesswoman jugak lagi tuhhhhh!!
cabai melaka la weh....boh la gambaq...bg hilang rindu aku kat hang....nak tgk berat bopa... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Oct 06, 2009 4:00 pm

hahahahhahaha!! tang berat tu tak tahan tuhhhhhh!! aku kata aku tak reti nak boh laa.. avatar tuhhhh.. habaq sat.. lagu mana nak boh... kalau admin dah provide info.. aku nak tgk tang mana!! habaq mai.. aku nak tengok hangpa nak kutuk apa plak!!! muahahahahah!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by MetSanglang on Tue Oct 06, 2009 4:06 pm

ajaiTM wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:ok lagi tu.. nyonya juai cabaiiii... kira businesswoman jugak lagi tuhhhhh!!
cabai melaka la weh....boh la gambaq...bg hilang rindu aku kat hang....nak tgk berat bopa... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
timbang pakai apa woi.pakai kilo ka pakai kati,aku takut pakai penimbang padi di LPN nu,haghuuuuuuu.............

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Oct 06, 2009 4:10 pm

lajeeyyyyy!! hahahhahaha!! dulu buleh pakai kilo lagi!! la nihhh... kena pakai PIKOIII!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by MetSanglang on Tue Oct 06, 2009 4:18 pm

pikoi......kami nak pangge pa ...tak leh pangge badman lagi ni,kena tukaq KIAH BELON!!!!!! kot.........ni kalu sakit orat ni mampuih laki nak pikoi.....nak cempung pun takleh pa???????????

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Oct 06, 2009 4:20 pm

hahahahah!! saspen.. saspenn.. hangpa tunggu tengok laaa aku besaq mana...!! nih mana dia nih.. cara2 nak upload... aku nak tengok penoh ka dak kotak avatar tuh...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by ajaiTM on Tue Oct 06, 2009 8:23 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:hahahahah!! saspen.. saspenn.. hangpa tunggu tengok laaa aku besaq mana...!! nih mana dia nih.. cara2 nak upload... aku nak tengok penoh ka dak kotak avatar tuh...
tgk dalam gambaq2...pas tu tgk dalam cara2 nak boh gambaq..

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by ajaiTM on Tue Oct 06, 2009 8:46 pm

tgk jgn tak tengok

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by SidiA on Tue Oct 06, 2009 10:04 pm

Cik KiyAH....aku pun dok penin nih...mana p tajuk yg aku buat cara2 nk buh gambaq tuh......isshhkkkk...sapa pulak delete nih...adoooiii.....mana pulak la aku letak wehhhh....adehhhh......


mcm ni ja la Puan Kiyah wehhh......hg klik kt profile hang...(ataih sekali)
lepas tu p klik kt avatar....
lepas tu ....three la hahahahahaha............
lepas tu browse (itu sekiranya cik kiyah nk amek gambaq dari h.disk)
atau cik kiyah bleh copy paste link dari mana gambaq tu mai.....
lepas tu klik je...save.....kt bawah sekali tu laaa.....

Sila baca nih....kalau tk paham tanya AjaiTMnet hehehe....:
Displays a small graphic image below your details in posts. Only one image can be displayed at a time, its width cannot exceed 150 pixels, the height cannot exceed 200 pixels, and the file size cannot be higher than 64 KB.


semoga berjaya ye adik adik adik.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by MetSanglang on Tue Oct 06, 2009 10:09 pm

hang punya penyampaian tegha wazata zain lagi.......lejeyyy sungguh

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by SidiA on Tue Oct 06, 2009 10:24 pm

MetSanglang wrote:hang punya penyampaian tegha wazata zain lagi.......lejeyyy sungguh
hg dapat teka apa yg aku buat hehehehhe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Oct 07, 2009 8:36 am

err... buleh dah punnn!! hehheeh... ok.. skrg nih.. aku kena panggey gaban dengan super belalang untuk protect aku dari kutukan2 manusia2 durrrrjana iniiii!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by Khairi on Wed Oct 07, 2009 8:40 am

Wei, betoi ka gambaq hang tu. Awat lain sangat, dulu aku kenai mcm lain, la dah mcm lain. Mungkin dah berbelas tahun tak tengok kot.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Oct 07, 2009 8:57 am

ahahahah... betoi laa.. makin segak kaaa.. makin apa? tu la kan.. dah berbelas tahun dah.. tak jumpa..

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by Khairi on Wed Oct 07, 2009 9:10 am

Nampak makin segak, dalam gambaq la. Kalau real tak tau lak. Ada no contact Kak Ida lg dak. Kalau ada boh dalam private message.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Oct 07, 2009 9:23 am

hahaha... siot ja.... no. kak ida.. ada laa.. tapi tak tau dia guna lagi ka dak... sbb lama jugak dah tak call dia.. tapi tak laa sampai setahun lagi... nnt aku boh kat pvt msg..

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by MetSanglang on Wed Oct 07, 2009 11:12 am

woih!!!! pandai kaver budak kiah ni,boh gambaq masa x nikah lagi,gambaq duduk plak tu............cuba boh gambaq bedighi.........dan terkini............suruh dia pakai spek mata & ghembiang fail....agak2 nampak macam sapa??????????????jawab mai .tang ketinggian tu sama sapa agaknya........????

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Oct 07, 2009 3:06 pm

woooo.. woooooo..... tu gambaq baghu aku laaa.. baghu ambik kemaghen... dok berdighi tepi tingkap che naaa..... haaa.. sapa kata gambaq dok.... ala amet.. hang habaq laaa... apa sebenaqnya hang ghasa bila tengok gambaq aku.... habaq mai.. habaq maiiiiii... segak sikit ka? muahahahahahhaah!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAI KIAH BATMAN............

Post by Sponsored content Today at 12:36 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum