FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 3:18 pm

kalau pak dia peloka enjin....aku bleh jadi peloka ank dia....hehehehe....wahai kak ta ku.....pastikan kak ta ada adik pompuan...kalau takdak kira reject.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 4:03 pm

lemontree95 wrote:kalau pak dia peloka enjin....aku bleh jadi peloka ank dia....hehehehe....wahai kak ta ku.....pastikan kak ta ada adik pompuan...kalau takdak kira reject.....
gatai sungguh mamat nih...kelepiaq sekali baru tau hehehehe...

Ajai.....tengok sat adik hang tuhh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 4:06 pm

hang nak klepiaq aku no...ni aku ada 2 orang lagi bin mat desa dalam ni....harus diingatt....hihihihi.....kak ta tulun...tulun....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 4:51 pm

lemontree95 wrote:hang nak klepiaq aku no...ni aku ada 2 orang lagi bin mat desa dalam ni....harus diingatt....hihihihi.....kak ta tulun...tulun....
kalau dia masuk mau dia gelak...... cheesy cheesy cheesy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 5:58 pm

gelak tanda setuju la....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by amir aa on Fri Oct 02, 2009 4:45 pm

ajaiTM wrote:
khairi wrote:Pungah, dah la tuang ayaq, dok qeja pun dah dekat. hahaha
aku serah kat hg la mail woi... pandai2 la hg menguruskan.. ha..ha... dok pun dah dkt dgn hg...
tak pa jai tahun depan kita jumpa lagi .....kita ajak geng2 atur petemuan semula..... jgn merajuk dah.. heheheehe

amir aa
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 41
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by Khairi on Fri Oct 02, 2009 10:44 pm

Woi Pak MOk. mana hang rembat gambaq Roshadah tu ha.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by SidiA on Fri Oct 02, 2009 11:19 pm

amir aa wrote:
ajaiTM wrote:
khairi wrote:Pungah, dah la tuang ayaq, dok qeja pun dah dekat. hahaha
aku serah kat hg la mail woi... pandai2 la hg menguruskan.. ha..ha... dok pun dah dkt dgn hg...
tak pa jai tahun depan kita jumpa lagi .....kita ajak geng2 atur petemuan semula..... jgn merajuk dah.. heheheehe

HEhehhhe....kita jugak yg kenyang...


Khairi...ahhahahaha.....dh saad bagi blog/website sekolah tu sapa suruh....kan ka aku dh jumpa....ni sama kes mcm ada gambaq JaiTM pakai tie bukan main tu ehhehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by Khairi on Fri Oct 02, 2009 11:27 pm

Mat_Saad_lubuk_ayaq wrote:Nama dia Roshadah binti Romli kenai tak? STPM sama dgn kita.

Sory Mat Saad, aku tengok tak habis gambaq tu. Yg aku nampak ada mamat, tu yg aku kata tak kenai tu. Shadah tu memang la kenai sangat. Hang pula pak Mok, dan pi rembat gambaq tu. Hahaha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by SidiA on Sat Oct 03, 2009 12:01 am

khairi wrote:
Mat_Saad_lubuk_ayaq wrote:Nama dia Roshadah binti Romli kenai tak? STPM sama dgn kita.

Sory Mat Saad, aku tengok tak habis gambaq tu. Yg aku nampak ada mamat, tu yg aku kata tak kenai tu. Shadah tu memang la kenai sangat. Hang pula pak Mok, dan pi rembat gambaq tu. Hahaha
hahaha....tu baru lagu tu....ehhehe...itu aku belum belajaq lagi ilmu bagi pc/laptop hang mampuih tapi aku duk KL ja hahahahaha.....kawan2 aku tkmau ajaq hehehehe...depa buat jadik sungguh hg tau...yg penting pakai intenet laaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by Mat_Saad_lubuk_ayaq on Sat Oct 03, 2009 10:42 pm

Ok. Shadah tu dok mengajar kat sekolah Hi-Tech Kulim...tempat anak saya dok belajar.. dia mengajar budak darjah 3. nanti bila pi sekolah tu saya bagi website ni boleh suruh dia join sekali. hehehe

Mat_Saad_lubuk_ayaq
Kawan Baloq Liat

Scorpio Posts : 46
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by Khairi on Sun Oct 04, 2009 11:23 am

Mat_Saad_lubuk_ayaq wrote:Ok. Shadah tu dok mengajar kat sekolah Hi-Tech Kulim...tempat anak saya dok belajar.. dia mengajar budak darjah 3. nanti bila pi sekolah tu saya bagi website ni boleh suruh dia join sekali. hehehe

Tq Mat Saad, kawan2 kita juga yg dok ajaq anak2 kita. Habaq la kat Shadah, suruh dia join cepat2 sikit.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by SidiA on Sun Oct 04, 2009 3:43 pm

SidiA wrote:
PN ROSHADAH ROMLI DGA32

Yg ni laa...Shadah dok tang ayaq itam dekat bas gunung alih tu hehehhe....

betui betui...bgtau dia cepat2 sket...gambaq avatar dah ada dh ahhahaha.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by MetSanglang on Mon Oct 05, 2009 9:36 am

ihs hampa ni karut sungguh.........boh gambaq org nu ,boh gambaq org ni.....buat dok peghangat kawan2 ja....sapa yang mula dulu ni ,nak mampuih betoi............teghingat cerita2 lama ooooo........ni boh gambaq syadah ni ada yang nak kena pulak,lepaih jai...........sapa?untuk pak Bun(p. limau)Kak Ta hang memang ada adik pompuan,dok ngan dia kat penang tu leh la try ajust kot2 mjadi.....jangan cam abg hang sudah.......bagai nak ghak,last2 hawww saja habuk pun takdak......(kena lagi jai)

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by SidiA on Mon Oct 05, 2009 10:02 pm

hahahahha.......cam hampeh jaaa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by Khairi on Tue Oct 06, 2009 8:01 am

Semua tu gambaq kwn2 kita dulu. Tak dak masalah pun kalau boh, leh ingat mana2 yg dah lupa.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by MetSanglang on Tue Oct 06, 2009 8:49 am

dak! kan apa,sat ni boh2 gambaq, kena merka lama.................kacau jiwa ooooooo................dah la tak dapat,la makin comeeee plak,masing2 dah gheja...........ada duit, pandai jaga kecantikan .kita hat tengok ni telioq jaaaa......merka lama woi..merka lama.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by mohdfaridg on Tue Oct 06, 2009 9:10 am

kalau boh gambaq roshadah sat pak dan kat baling tu teringat kisah lama pulak.dulu kan dia dok pulun ngan roshadah.dia pun dah join forum

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by mohdfaridg on Tue Oct 06, 2009 9:15 am

aku rasa kalau kita boh gambaq ZAi pasti amir leleh ayer hidung punya.......

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by mohdfaridg on Tue Oct 06, 2009 9:19 am

apa pun itu semua celita lama........ sekarang kita punya keluarga masing ....... jodoh pertemua ,ajal maut kerja Allah .kita mampu merancang saja nooo.......

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by MetSanglang on Tue Oct 06, 2009 9:53 am

mohdfaridg wrote:aku rasa kalau kita boh gambaq ZAi pasti amir leleh ayer hidung punya.......
woi woi jangan la boh gambaq zai....sat ni kot aku teghiyak balik gughie,hat tu tak pa, sat ni tau kat bini aku mampuih tidoq luaq aku, takad2 dah menikah ni kalau takleh tidoq ngan bini ,kancing gigi oooooo............leh jadi sawan babi ooooohampa tau....hahahaha

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by wak_karto on Tue Oct 06, 2009 1:57 pm

MetSanglang wrote:
mohdfaridg wrote:aku rasa kalau kita boh gambaq ZAi pasti amir leleh ayer hidung punya.......
woi woi jangan la boh gambaq zai....sat ni kot aku teghiyak balik gughie,hat tu tak pa, sat ni tau kat bini aku mampuih tidoq luaq aku, takad2 dah menikah ni kalau takleh tidoq ngan bini ,kancing gigi oooooo............leh jadi sawan babi ooooohampa tau....hahahaha
sawan babi pa met woi.....babi tak pernah sawan pun...SELSEMA ADA LA...Hehehehehe :lol:

wak_karto
Kawan Baloq Liat

Aquarius Posts : 37
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by SidiA on Tue Oct 06, 2009 10:31 pm

hampa ni kalau bab merapu memnag tera...ketua merapu Met laaa....budak bataih bengkok.....hahahahhaa....


betui kata parid...jodoh pertemuan....bukan kita yg atoq....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by tOksiak on Tue Oct 06, 2009 11:56 pm

Topik ni paling bnyk sekali sekali view nya...ramai sungguh pengunjung.....dah 12++ dah.....gilo laa....heheheh...layan ja wehhh....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by Khairi on Wed Oct 07, 2009 7:53 am

tOksiak wrote:Topik ni paling bnyk sekali sekali view nya...ramai sungguh pengunjung.....dah 12++ dah.....gilo laa....heheheh...layan ja wehhh....

Bukan topik ni saja, hat lain2 pun. Awai topik baik punya, lepas tu merapu tah sampai mana hala. Hhahahaha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by Sponsored content Today at 7:14 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum