FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by Khairi on Tue Sep 29, 2009 9:53 am

Pada raya kelima hari tu, kami dan la kumpui 6,7 org geng2 lama dulu. Ni ada gambaq.



Dok tunggu nak pekena nasi gulai kambing di rmh Mat Farid



Baru sampai rumah aku, tengah dok cakap dengan Caca



Dok pekena laksa Kola Perlis.



Mael paku dok sebelah Ta Jai.



Me'a, Be'ah dan bini Mael Paku.



Dah kenyang lepas pekena laksa.



Bergambaq ramai2 sebelum ke Jitra.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by MetSanglang on Tue Sep 29, 2009 10:07 am

Ihhhh Taa ni siap tuang ayaq kat mail,ada apa2 ka?(saja nak peghangat jai)hang tau khairi Jai marah kat mael,siap pemain kata mael hensem,padahai kita hat hensem dia tak mau kata(refer gambaq aku boh).Mael hang nak kata apa pasai ni......hehehehhe(kena hang jai)

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by Khairi on Tue Sep 29, 2009 10:17 am

TU LA, Jai tengok mesti tak puas hati.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by ajaiTM on Tue Sep 29, 2009 4:12 pm

MetSanglang wrote:Ihhhh Taa ni siap tuang ayaq kat mail,ada apa2 ka?(saja nak peghangat jai)hang tau khairi Jai marah kat mael,siap pemain kata mael hensem,padahai kita hat hensem dia tak mau kata(refer gambaq aku boh).Mael hang nak kata apa pasai ni......hehehehhe(kena hang jai)
mcm pelaq hampa... takap2 aku ni jenih penyabaq.... hampa nak kata apa pun tak heren lah... ha...ha...
dan lg peghangat aku....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by ajaiTM on Tue Sep 29, 2009 4:14 pm

khairi wrote:TU LA, Jai tengok mesti tak puas hati.
dejaaaay..hampa boh nama ta jai no....sabaq...sabaq... pak mok tulong aku...pak mok....tulongg...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by caca@bijak on Tue Sep 29, 2009 6:41 pm

ajaiTM wrote:
khairi wrote:TU LA, Jai tengok mesti tak puas hati.
dejaaaay..hampa boh nama ta jai no....sabaq...sabaq... pak mok tulong aku...pak mok....tulongg...

nama tu serasi dah lama dah...kita ni ramai kawan nama ta ..payah nak cam ta mana ....kalau sebut ta jai...terus kenai tak tanya banyak .......ehh..ehhh...ehhh sasasabar...jangan maqah..

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by mael_paku on Wed Sep 30, 2009 11:47 am

Jai hang jangan marah kat aku..... aku mangsa keadaan......... huhuhuhu


dok kat perda dekat ngan aku jai ooooiiiiiiiiii..................

mael_paku
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 14
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by Khairi on Wed Sep 30, 2009 12:40 pm

Pungah, dah la tuang ayaq, dok qeja pun dah dekat. hahaha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by Mat_Saad_lubuk_ayaq on Wed Sep 30, 2009 12:47 pm

Hi Mail, jangan dok cari pasal..... nanti Ros karate baru tau....

kawan2 cuba layaran laman web ini... mesti kenai salah sorang tenaga pengajar di sekolah ini tak silap saya dulu dia ni dok di tingkatan 6a1. hehehehehehehe.
http://sktamanhitech.blogspot.com/

Mat_Saad_lubuk_ayaq
Kawan Baloq Liat

Scorpio Posts : 46
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by Mat_Saad_lubuk_ayaq on Wed Sep 30, 2009 12:48 pm

Khairi mesti kenal.....kalau nak no phone dia pun boleh.... hehehehe

Mat_Saad_lubuk_ayaq
Kawan Baloq Liat

Scorpio Posts : 46
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by Khairi on Wed Sep 30, 2009 12:51 pm

Tak dak dalam kelas kami dia tu, tahun bila STPM, kami 1993.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by Mat_Saad_lubuk_ayaq on Wed Sep 30, 2009 2:27 pm

Nama dia Roshadah binti Romli kenai tak? STPM sama dgn kita.

Mat_Saad_lubuk_ayaq
Kawan Baloq Liat

Scorpio Posts : 46
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by Mat_Saad_lubuk_ayaq on Wed Sep 30, 2009 2:32 pm

cuba Khairi tengok gambar pra u 1993 6A1. dari kiri nombot 4 cheesy

Mat_Saad_lubuk_ayaq
Kawan Baloq Liat

Scorpio Posts : 46
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by ajaiTM on Wed Sep 30, 2009 4:20 pm

khairi wrote:Pungah, dah la tuang ayaq, dok qeja pun dah dekat. hahaha
aku serah kat hg la mail woi... pandai2 la hg menguruskan.. ha..ha... dok pun dah dkt dgn hg...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by MetSanglang on Wed Sep 30, 2009 5:11 pm

jangan mael,jai macam meghajuk ja,bagi balik kedia la.....dah lama dok tagham tu.last2 bulih ke org lain,mau tak hangin.pelawa tu pun olok2 ja nak bagi sedap ati..............hehehehe.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by mael_paku on Wed Sep 30, 2009 5:45 pm

Nanti sat amet ...nanti kot2 terjeromoih dengan dia ,aku try kenen balik kat hang JAIIIIII ooooiiiii..... hehehe....

hampa pandai dok perangat mat jai pulak....dok meghedap dalam perot ka apa....????? lol!

mael_paku
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 14
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by Khairi on Thu Oct 01, 2009 9:10 am

mael_paku wrote:Nanti sat amet ...nanti kot2 terjeromoih dengan dia ,aku try kenen balik kat hang JAIIIIII ooooiiiii..... hehehe....

hampa pandai dok perangat mat jai pulak....dok meghedap dalam perot ka apa....????? lol!

Pak Mok, hang kena tolong Jai.
lol! lol! lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 2:39 pm

khairi wrote:


Bergambaq ramai2 sebelum ke Jitra.

Yg ni buat aku hangat.......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 2:43 pm

ajaiTM wrote:
khairi wrote:TU LA, Jai tengok mesti tak puas hati.
dejaaaay..hampa boh nama ta jai no....sabaq...sabaq... pak mok tulong aku...pak mok....tulongg...
Buah nyOQ buah KElapa...hang sapa....



hahahha...aku tk mau tolong hang hahahahhaa......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 2:52 pm

woi....ni hampa dok buli abang aku no.....ta mana ni....oooooo yang dekat2 nak jadi kak ipaq aku ka.....aku dulu siap dah panggei dia kak dah....tak jadik plak....takpa mungkin ta ada adik pompuan...bleh aku panggei kak jugak.... Razz

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 3:00 pm

lemontree95 wrote:woi....ni hampa dok buli abang aku no.....ta mana ni....oooooo yang dekat2 nak jadi kak ipaq aku ka.....aku dulu siap dah panggei dia kak dah....tak jadik plak....takpa mungkin ta ada adik pompuan...bleh aku panggei kak jugak.... Razz
laaa...pui kot tu plak dah....ehhehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 3:02 pm

Mat_Saad_lubuk_ayaq wrote:Nama dia Roshadah binti Romli kenai tak? STPM sama dgn kita.
OOo...shadah mengajaq jugak nooo.....Shadah sopi terung.....Khairi kenai tuuu...dulu form 3 kami sekelaih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 3:08 pm

tuan sidi tolong siasat tgk ta ada adik pompuan dak....bukannya apa nak rapatkan silaturrahim yang terputus....dituntut dalam islam tu.... :lol:

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 3:11 pm

lemontree95 wrote:tuan sidi tolong siasat tgk ta ada adik pompuan dak....bukannya apa nak rapatkan silaturrahim yang terputus....dituntut dalam islam tu.... :lol:
hantu hang ......hampeh punya pokok limau.....aku kenai setakat ta jaaaa...lepaih dari pada tu....tk pasti...tapi rasa ada adik laki sorang kot...pempuan rasa mcm ada jugak kot....nnt kalau aku jumpa mak dia..aku tanya....aishah Mid peloka enjin matang gelok...hehehe....haluih2 dulu dok p beli koci kt ta la ehehhehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 3:13 pm


PN ROSHADAH ROMLI DGA32

Yg ni laa...Shadah dok tang ayaq itam dekat bas gunung alih tu hehehhe....


Last edited by SidiA on Thu Oct 01, 2009 4:01 pm; edited 1 time in total

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Raya : Kodiang-Kangar-Jitra

Post by Sponsored content Today at 12:38 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum