FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Cikgu cikgi..mai baca sat

View previous topic View next topic Go down

Cikgu cikgi..mai baca sat

Post by tOksiak on Tue Sep 29, 2009 12:18 am


_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi..mai baca sat

Post by ajaiTM on Tue Sep 29, 2009 4:23 pm

hebat budak ni.. aku tak ajaq mcm ni....klu anak murid aku mau makan penampaq..

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi..mai baca sat

Post by Khairi on Wed Sep 30, 2009 12:54 pm

ajaiTM wrote:hebat budak ni.. aku tak ajaq mcm ni....klu anak murid aku mau makan penampaq..

Budak tu tengok drama Ceplos kot, tu jadi macam tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi..mai baca sat

Post by ajaiTM on Wed Sep 30, 2009 4:21 pm

khairi wrote:
ajaiTM wrote:hebat budak ni.. aku tak ajaq mcm ni....klu anak murid aku mau makan penampaq..

Budak tu tengok drama Ceplos kot, tu jadi macam tu.
hrp2 kita jgn salah ajaq budak.. mampuih nak menjawab woi...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi..mai baca sat

Post by Khairi on Thu Oct 01, 2009 9:11 am

Aku rasa budak tu kira ok la sbb dapat buat karangan sampai habis, daripada yg tak reti nak bina ayat langsung.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi..mai baca sat

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 3:05 pm

hahahah...sib baik aku tk jadi cikgu...mau golek2 aku gelak....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi..mai baca sat

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 3:14 pm

budak ni pun bleh jadi geng kita jugak.....pastikan dia mengaji smkah.....merapu jgk budak ni.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi..mai baca sat

Post by mohdfaridg on Tue Oct 06, 2009 8:52 am

buat penulis cerita ni,kalau kat matang paku gerenti aku hantaq pi kelas pemulihan.

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi..mai baca sat

Post by MetSanglang on Tue Oct 06, 2009 10:12 am

budak ni kira baguih ckit,hampa ingat zaman kita,matapelajaran pendidikan islam tu tengah baik2 crita tentang tokoh islam tot-tot pi kalih pasai race moto la dan bagai2 lagi,sapa mamat tu aku tak ingat ......hantu toi ..penin pala ustaz rahman,marzuki dll

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi..mai baca sat

Post by Rosnah on Tue Oct 06, 2009 10:15 am

sampai satu masa, hantu pun jadi takut kat dia...hehe. imaginasi... :roll:

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi..mai baca sat

Post by SidiA on Tue Oct 06, 2009 10:36 pm

Rosnah wrote:sampai satu masa, hantu pun jadi takut kat dia...hehe. imaginasi... :roll:
hehehehe....betui tuh...imaginasi dia tah p kemana tah ehehhe....syiok baca2 jenih2 nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cikgu cikgi..mai baca sat

Post by Sponsored content Today at 11:13 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum