FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

one object different angel

View previous topic View next topic Go down

one object different angel

Post by freedose on Mon Sep 28, 2009 11:07 pm






freedose
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 21
Reputation : 0

http://www.4finderz.net

Back to top Go down

Re: one object different angel

Post by tOksiak on Mon Sep 28, 2009 11:29 pm

caiyok caiyok.........lokasi tang mana ni bro...bataih bengkok paaaa......hahahhhaa...lawa wehhh.....berahi nengok nih...

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: one object different angel

Post by freedose on Mon Sep 28, 2009 11:34 pm

hahaha... batas bengkok depan lagi...
ni depan umah aku... around the house....

freedose
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 21
Reputation : 0

http://www.4finderz.net

Back to top Go down

Re: one object different angel

Post by tOksiak on Mon Sep 28, 2009 11:51 pm

freedose wrote:hahaha... batas bengkok depan lagi...
ni depan umah aku... around the house....
hehehehe....kalau hang nk tau bataih bengkok ni ada orang hangin wehh......ada la....budak sanglang sekoq tu....dia dok bataih bengkok tk mau ngaku hahahahha....

gambaq 1st,2nd & 3rd tu kalau langit biru .....syiOk aaa.....sorry la...aku suka langit yg biru....

hg buh dh Flickr hang ka gambaq nih....aku tk perasan pun...

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: one object different angel

Post by freedose on Tue Sep 29, 2009 12:04 am

aku dah buh sekeping kt flickr....
tu la.... awan tak mau nak biru... mendung jer....

freedose
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 21
Reputation : 0

http://www.4finderz.net

Back to top Go down

Re: one object different angel

Post by tOksiak on Tue Sep 29, 2009 12:09 am

freedose wrote:aku dah buh sekeping kt flickr....
tu la.... awan tak mau nak biru... mendung jer....
dah...aku dh tengok dah.....memang nmpak sekepin pun.heheheh....
awan kalau nk biru kena lepaih hujan,sure cun....tapi kalau lepaih hujan tu mlm....sama ja kelam nya heheheh....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: one object different angel

Post by Sponsored content Today at 7:14 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum