FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

View previous topic View next topic Go down

RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by suhaimi27 on Fri Sep 18, 2009 11:24 am

Assalamualaikum dan salam sejahtera....
Terlebih dahulu saya ingin merakamkan ucapan terima kasih kepada pembangun forum ini atau paling mudah tokey forum ni le. Ini adalah kerana dengan peluang yang ada ini maka dapatlah kita bersama-sama bercerita dan seterusnya dapat menyambung semula ikatan silatulrahim yang terputus.
Kepada rakan-rakan yang dapat mengenali saya adalah diharapkan rakan-rakan menghubungi saya melalui email dengan menyertakan nama dan gambar. Kalu setakat nama mungkin payah nak ingat kalu nada gambar tu ok sikit. email saya suhaimi27@hotmail.com atau cuba skype suhaimiigg dan ada juga kat facebook.
Sekian untuk hari ini.

suhaimi27
Kawan Baru

Gemini Posts : 3
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by sani mustafa on Fri Sep 18, 2009 11:48 am

Waalaikumussalam Suhaimie..tengok muka macam nak kenal, tapi macam tak boleh nak cam la..mungkin dan berubah kot muka u..well, my name is Sani, ahli forum ni, Head Boy/prefect tahun 1993..orang sanglang, satu batch dengan Masri Zainudin.. Kalau kenal i, boleh la continue masage smbil kita find out lagi member-member yang lain ke forum ni..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by MetSanglang on Fri Sep 18, 2009 7:00 pm

tu dia otai kita dah masuk,tengok macam nak kenai,tapi 1 ja nak tanya,suhaimi ni dulu geng mana,kalu otai2 yang aku kenai ni laki caca si Badrul telok tui,munet kola jerlun,azman ali abg amet AA,pak aji rxz putih ,din ayeq hitam,dll otai lagi

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 8:40 pm

suhaimi27 wrote:Assalamualaikum dan salam sejahtera....
Terlebih dahulu saya ingin merakamkan ucapan terima kasih kepada pembangun forum ini atau paling mudah tokey forum ni le. Ini adalah kerana dengan peluang yang ada ini maka dapatlah kita bersama-sama bercerita dan seterusnya dapat menyambung semula ikatan silatulrahim yang terputus.
Kepada rakan-rakan yang dapat mengenali saya adalah diharapkan rakan-rakan menghubungi saya melalui email dengan menyertakan nama dan gambar. Kalu setakat nama mungkin payah nak ingat kalu nada gambar tu ok sikit. email saya suhaimi27@hotmail.com atau cuba skype suhaimiigg dan ada juga kat facebook.
Sekian untuk hari ini.
aku tengah cuba panggey balik memory aku nih...tapi sakit...disk aku dok pusing cuma nampak bayang2 ja.....jom cerita2 lagi kenangan lama hang mi...kot2 buleh panggiey balik memory nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by suhaimi27 on Fri Sep 18, 2009 10:30 pm

Ya itu dia kepala otai besar. Saya geng tu le. Tuan Munir dah jadi mato-mato , pak aji dah jadi guru. Den pun dah jadi guru. Nanti kalu ada gambar dulu kala i masukkan dalam ni ok

suhaimi27
Kawan Baru

Gemini Posts : 3
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 10:34 pm

suhaimi27 wrote:Ya itu dia kepala otai besar. Saya geng tu le. Tuan Munir dah jadi mato-mato , pak aji dah jadi guru. Den pun dah jadi guru. Nanti kalu ada gambar dulu kala i masukkan dalam ni ok
Mi~~hg p kat Selamat datang&salam perkenalan....p perkenai diri ikut format tu....kalau tk lengkap lagi format uh...hg tambah lagi...bg kami dapat panggey memory balik......tolong laaa....baru sempooiiii....dok rasa2 mcm penah nmpak nih....tapi bayang2 jaaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 10:43 pm

HAAAAAaaaaaaaaaaa......Mie......hg abang YAti kan.....hat dok tang masjid pida 4 tu kaaa....yg naik RC dulu ka...lapih sopi terung kaaaa....ka lapih Mie cikgu Mat....atau aku yg bengong.....salah orang kaaa...apa kaaa...tapi aku rasa tk salah dah...dulu hang pun sekolah rendah sekali (seri muda) dgn kami kot....(aku n khairi)

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by amir aa on Fri Sep 18, 2009 10:58 pm

sama tahun dgn abg aku ( Azman Ali ) mungkin kenai kot

amir aa
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 41
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by suhaimi27 on Sun Sep 20, 2009 9:18 pm

yA...YA n Ya... Aku le Abang Yati, n aku le mamat yang naik Rc masa sek dulu n aku le yang pernah belajar kat Sek. Keb. Seri Muda dulu. Segala benar belaka. Betul ke sekarang ni kau orang kuat kat KEMAS.

suhaimi27
Kawan Baru

Gemini Posts : 3
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by SidiA on Sun Sep 20, 2009 10:04 pm

suhaimi27 wrote:yA...YA n Ya... Aku le Abang Yati, n aku le mamat yang naik Rc masa sek dulu n aku le yang pernah belajar kat Sek. Keb. Seri Muda dulu. Segala benar belaka. Betul ke sekarang ni kau orang kuat kat KEMAS.
YEssss....... :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

KEMAS......sapa orang kuat KEMAS tu.....adeh..aku kaa....atau ada orang lain lagik...kalau aku la yg KEMAS tu....tk layak utk aku la kot..sebb aku sendiri pun tk kemaih ehhehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by Khairi on Mon Sep 28, 2009 10:08 am

suhaimi27 wrote:yA...YA n Ya... Aku le Abang Yati, n aku le mamat yang naik Rc masa sek dulu n aku le yang pernah belajar kat Sek. Keb. Seri Muda dulu. Segala benar belaka. Betul ke sekarang ni kau orang kuat kat KEMAS.

Ooo, Geng Bas Sekolah Gunong gak ni. Kenai dah.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by MetSanglang on Mon Sep 28, 2009 4:53 pm

ye la lambat sikit nak kenai,maklum la dulu kita belemo'eh.la masing2 dah hensem,tak gitu geng.......?

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by caca@bijak on Mon Sep 28, 2009 7:24 pm

MetSanglang wrote:ye la lambat sikit nak kenai,maklum la dulu kita belemo'eh.la masing2 dah hensem,tak gitu geng.......?

met ...yang belemo'eh tu hang sorang ja woi...kah..kah..kah...aku pun kenai dengan otai kita ni .......tapi kalau jumpa kot jalan mau tak kenai ni.... :lol: :lol: :lol:

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 2:07 pm

HALO PAK MIE....WA TABIK SAMA LU...SEBAB MISAI BERTARIN...APAPUN SELAMAT DATANG N JEMPUT LA KWN2 SEANGKATAN...LEPAS NI KITA BUAT PERJUMPAAN TERBESAR BEKAS PELAJAQ SMKAH...YANG GRAND PUNYA.....MISAI TU KENA MAINTAIN...MISAI CARI MAKAN TUUU......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by mohdfaridg on Tue Oct 06, 2009 9:51 am

un kola ,la ni jadi orang kuat tok abu,bila nak kawin kami rasa hang ngan pak tih dah leh kawin.panling pun dah lama kawin.benda baik jangan dilambatkan.nanti nyesal pulak pasai lambat kawin....

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by MetSanglang on Tue Oct 06, 2009 9:57 am

haaaaaaaa tak menikah lagi...................@#$% tak #$%^& apa?tu la mentedaghah kuat sapa nak kebuloq,hang joging sikit bkola-tok mengkula ,kurang2 saiz kami baru hensemmmmmm................tau

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by wak_karto on Tue Oct 06, 2009 10:56 am

bkn tak mau kawin....duit tak cukup...yang paling teruk awek pn tak dak lagi la bro.....kalau ada awek2 atau cikgu cikgi yang baru posting hang ejas la parid woi......

wak_karto
Kawan Baloq Liat

Aquarius Posts : 37
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by lemontree95 on Sun Oct 11, 2009 2:39 pm

cissssssssss...................

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by mailsnsb_2 on Tue Oct 27, 2009 10:00 pm

suhaimi27 wrote:yA...YA n Ya... Aku le Abang Yati, n aku le mamat yang naik Rc masa sek dulu n aku le yang pernah belajar kat Sek. Keb. Seri Muda dulu. Segala benar belaka. Betul ke sekarang ni kau orang kuat kat KEMAS.

kalau tuan munir tu dia tak silap menikah dengan shah yg dulu duduk kat air hitam...abg ni mgkin sama lapih ngan kak sya...hayati mat zain...kg sungai korok jugak...sebelah umah paaq pendek..la ni tengah dok piling buat titi batu depan umah dia...zaman tu kalau tak salah dok ingat lg sorang dua kawan dia...kak dah,tu sapa tah kat bas gunung dok kona dulu...hehe lupa daaaa

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: RAKAN YANG KELUAR TING 6 (1991)

Post by Sponsored content Today at 11:17 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum