FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Users with a birthday within the next 7 days: mailsnsb_2 (33)

View previous topic View next topic Go down

Users with a birthday within the next 7 days: mailsnsb_2 (33)

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 5:46 am

Tediaaaa.....dekat dah nak hari jadi nih.....bleh buat open house nih...mana maey niiii.....jgn dok diam2 aaaa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Users with a birthday within the next 7 days: mailsnsb_2 (33)

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 5:52 am

SidiA wrote:Tediaaaa.....dekat dah nak hari jadi nih.....bleh buat open house nih...mana maey niiii.....jgn dok diam2 aaaa....

Maey, keluaq kas.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Users with a birthday within the next 7 days: mailsnsb_2 (33)

Post by MetSanglang on Fri Sep 18, 2009 6:35 pm

kaih la mael,lapaq ni bila nak buat open house ni???????

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Users with a birthday within the next 7 days: mailsnsb_2 (33)

Post by mailsnsb_2 on Fri Sep 25, 2009 4:25 am

sabaqqq no.cadang nak buat gak taun ni...tak tau bila...nanti aku jemput la member dalam forum ni..kalau setakat nak pekena kue raya ngan ayaq kopi ka apa ka mai saja umah...kue banyak balang lg.bini aku taun ni tokey kue raya tart ngan almon london.hehehe.sapa sapa lalu smenyih jgn lupa mai.
no 39.jln tps 3/7,taman pelangi semenyih.kak ya kalau mai jenguk umah singgah noooo.tak mau jumpa org kmpg teluk tui kaaa.hehe

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Users with a birthday within the next 7 days: mailsnsb_2 (33)

Post by ajaiTM on Sun Sep 27, 2009 1:06 am

semenyeh sama la dgn pak lah tani...dia dok gheja di putrajaya...hg ada jumpa dia dak...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Users with a birthday within the next 7 days: mailsnsb_2 (33)

Post by SidiA on Sun Sep 27, 2009 5:51 am

ajaiTM wrote:semenyeh sama la dgn pak lah tani...dia dok gheja di putrajaya...hg ada jumpa dia dak...
puak2 ni se geng la weh.....kaum puak depa belaka tuuuu......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Users with a birthday within the next 7 days: mailsnsb_2 (33)

Post by mailsnsb_2 on Mon Sep 28, 2009 2:48 pm

ajaiTM wrote:semenyeh sama la dgn pak lah tani...dia dok gheja di putrajaya...hg ada jumpa dia dak...

pak lah tani jangan kata jumpa,dok belakang umah saja,naik meluat dah dok tengok ari ari,gheja pun kat putrajaya,kat tempat kheja pun jumpa,balik umah pun jumpa,,hehehe,tinggi dak juga,kembang ada la,dah nampak macam pak uda dah dia la ni kuah,kuah kuah,,,,

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Users with a birthday within the next 7 days: mailsnsb_2 (33)

Post by SidiA on Mon Sep 28, 2009 9:59 pm

mailsnsb_2 wrote:
ajaiTM wrote:semenyeh sama la dgn pak lah tani...dia dok gheja di putrajaya...hg ada jumpa dia dak...

pak lah tani jangan kata jumpa,dok belakang umah saja,naik meluat dah dok tengok ari ari,gheja pun kat putrajaya,kat tempat kheja pun jumpa,balik umah pun jumpa,,hehehe,tinggi dak juga,kembang ada la,dah nampak macam pak uda dah dia la ni kuah,kuah kuah,,,,
sapa nmpak mcm pak Uda....hang ka dia....hehehehhe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Users with a birthday within the next 7 days: mailsnsb_2 (33)

Post by mailsnsb_2 on Tue Sep 29, 2009 11:58 am

SidiA wrote:
mailsnsb_2 wrote:
ajaiTM wrote:semenyeh sama la dgn pak lah tani...dia dok gheja di putrajaya...hg ada jumpa dia dak...

pak lah tani jangan kata jumpa,dok belakang umah saja,naik meluat dah dok tengok ari ari,gheja pun kat putrajaya,kat tempat kheja pun jumpa,balik umah pun jumpa,,hehehe,tinggi dak juga,kembang ada la,dah nampak macam pak uda dah dia la ni kuah,kuah kuah,,,,
sapa nmpak mcm pak Uda....hang ka dia....hehehehhe...

sekali tengok mcm dia,dua kali tgk mcm lebih kurang saja.hehehehe

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Users with a birthday within the next 7 days: mailsnsb_2 (33)

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 3:36 pm

mailsnsb_2 wrote:
SidiA wrote:
mailsnsb_2 wrote:
ajaiTM wrote:semenyeh sama la dgn pak lah tani...dia dok gheja di putrajaya...hg ada jumpa dia dak...

pak lah tani jangan kata jumpa,dok belakang umah saja,naik meluat dah dok tengok ari ari,gheja pun kat putrajaya,kat tempat kheja pun jumpa,balik umah pun jumpa,,hehehe,tinggi dak juga,kembang ada la,dah nampak macam pak uda dah dia la ni kuah,kuah kuah,,,,
sapa nmpak mcm pak Uda....hang ka dia....hehehehhe...

sekali tengok mcm dia,dua kali tgk mcm lebih kurang saja.hehehehe
hahahahha...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Users with a birthday within the next 7 days: mailsnsb_2 (33)

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 3:41 pm

budak hat pakai nektai kontot ni nampak mcm giat ni....ni sapa hingaq dalam kelaih ni saheh tulih nama ni.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Users with a birthday within the next 7 days: mailsnsb_2 (33)

Post by Sponsored content Today at 9:47 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum