FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Norhayati yang mana satu ni...........?????

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 5:51 am

SidiA wrote:
khairi wrote:Itulah kita, dari dulu sampai ketua dok mcm tu gak. heppy ja.
hehehehe.....kita ni jadi lagu ni pasai berjumpa...kalau tk jumpa dan kalau dok layan orang lain dari kelompok kita..takkan jadi lagu nih.....payah la nk hoqhaq tk tentu pasai.....tapi tk la seteruk time budak2 dulu....makin tua makin ada la perubahan cuma merapu tu makin tera laaa...ehehhehe....

Nak loklaq lagi, suruh Met masuk. Hahaha, leh jadi Otai merapu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 5:59 am

dia tu otai tuuuuu............

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 6:04 am

SidiA wrote:dia tu otai tuuuuu............

Met, jawab. Kami lantik jadi Otai Merapu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by MetSanglang on Fri Sep 18, 2009 10:40 am

otai-otai gak ,esok dah nak raya,agak2 hampa la brapa hari porum kita ni nak sepi dri mrapu,aku rasa dak kot.......................pasai............pasai pak mok kena gheja hahahaha...................ok pasai yati tu........dia tak dok kelas aku,yati kelas aku,yati hashim ngan yati mat isa.tapi yati mana pun dia tetap memba kita pa toi dak

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by sani mustafa on Fri Sep 18, 2009 12:00 pm

Aku dah 2 hari tak buka forum ni, tut tut buka banyak pulak content yang menarikk..ada mood la nak join..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 12:07 pm

woi sidi n kairi....ni apasai hampa dua dok bincang pasai norhayati ni....dia ni menikah dgn pak menakan aku la....aku tau la....yg hampa dok teka tu bukan dia la....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 6:31 pm

lemontree95 wrote:woi sidi n kairi....ni apasai hampa dua dok bincang pasai norhayati ni....dia ni menikah dgn pak menakan aku la....aku tau la....yg hampa dok teka tu bukan dia la....
memang ht aku dok teka tu betui laa.....sesuka hai hang ja hahahahha.....


Khairi....yati tu memang adik Mie (suhaimi27)......dia memang tau forum ni dari rohaya md. ali yg pemalu itu....yg sgt lah pemalu utk berforum pasai kata dia malu dan malu malu malu malu........piiiirrrrraaahhhhh hang rohaya.......budak matang monglai kecik adik zam nih....dok dekat rumah Abu juai ikan nih....dekat dgn rumah Aziz saad...dekat rumah arwah tok Ndut....tok menakan belah mak aku apa tah...lagu mana kira pun aku tk tau...adik beradik la katanya....mai la masuk rohaya woooii.....

Yati wooii.....hang p pulaih telinga rohaya suh dia register n login forum nih.....bagi bertambah geng kubang sepat/Sg. korok....mampuih la aku dgn khairi nk kampoi....hehehehheh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 8:29 pm

apa yang hampa kalut denga rohaya mat ali tu...biaq pi kat dia la dah dia malu.....tak tau nak pujuk langsung.......kak rohaya ni macam saya kenai la... kak ada adik dak?? kalau ada kak tolong bagitau nama dia..munkin saya kenai kak....ha....macam tu la nak ajak orang mai...ni dak dok berusui berasai sampai naik takut kak rohaya tuuu.......kan kak ro kan.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by NOOR HAYATI on Fri Oct 02, 2009 8:34 pm

Ye betoi la, sy adik suhaimi, umah tepi masjid pida 4. Dulu masa ting 6 rapat dengan Rohaya Mat Ali, Niramon, Mat Saad, Rozita kecik, Hasliza Kerpan n Hafizah.

NOOR HAYATI
Kawan Baru

Leo Posts : 1
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Khairi on Fri Oct 02, 2009 10:24 pm

NOOR HAYATI wrote:Ye betoi la, sy adik suhaimi, umah tepi masjid pida 4. Dulu masa ting 6 rapat dengan Rohaya Mat Ali, Niramon, Mat Saad, Rozita kecik, Hasliza Kerpan n Hafizah.

Aku dah kata, memang betoi la Yati tu. Teror gak aku. Selamat datang Yati.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by SidiA on Fri Oct 02, 2009 11:08 pm

NOOR HAYATI wrote:Ye betoi la, sy adik suhaimi, umah tepi masjid pida 4. Dulu masa ting 6 rapat dengan Rohaya Mat Ali, Niramon, Mat Saad, Rozita kecik, Hasliza Kerpan n Hafizah.
ya la khairi...hg memang otak baguih dok ada...tu pasai hg jadik kawan aku hahahahha......welkam welkam yati welkam.....khairi...ni kawan kita ari sekolah rendah lagik nih...rasa2 gitu la kan.....hg p ajak rohaya plak masuk mai...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Khairi on Fri Oct 02, 2009 11:21 pm

Ok admin, nanti aku cuba ajak Rohaya Mat Ali pula, kwn dia dah masuk, giliaq dia lak.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Mat_Saad_lubuk_ayaq on Sat Oct 03, 2009 10:22 pm

Salam Rohaya, masuk laaa jangan malu2..tengok macam norhayati...malu2 pun masuk gak dalam forum ni... jangan risau tetang geng sanglang dan geng kubang sepat... kita boleh create geng ayaq hitam. hehehehe

Mat_Saad_lubuk_ayaq
Kawan Baloq Liat

Scorpio Posts : 46
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by lemontree95 on Thu Oct 15, 2009 1:23 am

aku pun nak jadi geng ayaq itam jgk...nak jadi oghang lubuk ayaq jugak...kalu jadik...hihihihiiihii :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by tOksiak on Thu Oct 15, 2009 5:55 am

Rohaya Md ali dh masuk dah...

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Khairi on Thu Oct 15, 2009 11:08 am

tOksiak wrote:Rohaya Md ali dh masuk dah...

Akhirnya, jengoi juga Rohaya Md Ali dalam forum ni.
lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Sponsored content Today at 9:52 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum