FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Dah berapa lama tk jumpa

View previous topic View next topic Go down

Dah berapa lama tk jumpa

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 9:30 am

Kekadang aku dok tengok dlm forum ni,bila kita dapat berborak antara kawan2 semcm tkleh nk kontrol...aku tk kata org lain....aku sendiri mcm tu....sesekali nmpak ja nickname yg kita kenai....semua benda nk cerita...semua tempat nk ligan.....mcm nk cerita semua yg ada.....hampa mcm tu jugak ka....

aku dh lama tk jumpa kawan2...

ametsanglang ~~minggu lepaih ja...dia chin kheja mai rumah aku
khairi~~rasanya raya thn lepas tk jumpa kot...masuk thn ni jadi 3 tain kot....
AjaiTMnet~~rasanya last jumpa dlm bas Jelita secara kebetulan dia dok sebelah aku ehheheh...time tu bas berenti di kanchut lagi kot...
Caca~~aku jumpa 2 minggu lepas....kt nat sabtu hehehe..
Det~~~pun dah lama gak tk jumpa....lama sungguh ni..
Mat Sani~~~lagi laaaa.....tk tau berapa lama tk jumpa...
PEtas~~~dia ni aku tktau....lama jugak tk jumpa semenjak aku jarang balik kampg dgn baih..
hat lain2 lagi tu...jgn cakap laaa...mael paku,amer aa,farid,baron....issshhhkkkk....lama sungguh laaa....sampai tktau mcm mana hampa tukaq ropa la nih.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum