FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

JUMPA DAH MAT BARON..............

View previous topic View next topic Go down

JUMPA DAH MAT BARON..............

Post by MetSanglang on Wed Sep 16, 2009 9:27 am

Woimangkuk(salam dulu)dejeyyyy hang, aku ingat pi dok mampuih tang mana? banting ja jugra punya kaki,aku dok mampuih tang port klang hang boleh tak mai caghi aku.awat hang lupa kawan2 ka papa hai ni no conteks aku 0192579671,bagi no phone hang.kami lama dok tunggu nak boh hang,ni dah masuk ni siap la kawan mai kita pakat boh budak baron ni pulak...dia mai dah dia mai dah.........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: JUMPA DAH MAT BARON..............

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 10:26 am

Mai pakat2 boh, aku susah sms dia suruh masuk, akhirnya jengoi gak.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JUMPA DAH MAT BARON..............

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 10:59 am

Selamat datang kepada semua kawan2,tak kira tua atau muda,kehadiran tuan puan amatlah dihargai,tolong ikut format yang diberikan kerana lebih senang untuk kita mengenali/mengingati kenangan lalu.....

Nama:
Nickname:
Kampung:
La dok mana:
Keja apa/dimana:
Dulu dok kelas mana:
Tahun bila last di SMKAH(SMAH):
Email/Website:
Kontek hampa:
Sikit ucapan alu2an:

p/s: tolong copy format & paste kan ke new topic hampa di SELAMAT DATANG & SALAM PERKENALAN,kerjasama amatlah dialu2kan.~Admin gilo kuaso~

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JUMPA DAH MAT BARON..............

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 11:00 am

khairi wrote:Mai pakat2 boh, aku susah sms dia suruh masuk, akhirnya jengoi gak.

Thanx bero....kerjasama dari mu amatlah saya hargai....jom makan aih cakang... :cheers:

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JUMPA DAH MAT BARON..............

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 11:08 am

SidiA wrote:
khairi wrote:Mai pakat2 boh, aku susah sms dia suruh masuk, akhirnya jengoi gak.

Thanx bero....kerjasama dari mu amatlah saya hargai....jom makan aih cakang... :cheers:

Akhirnya, aku berjaya bawa masuk 2 org dah. Geng Sanglang sorang, geng Teluk Tui sorang. Ada lg org Sanglang yg tak join lg, Pit. Aku dah suruh dah.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JUMPA DAH MAT BARON..............

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 11:18 am

khairi wrote:
SidiA wrote:
khairi wrote:Mai pakat2 boh, aku susah sms dia suruh masuk, akhirnya jengoi gak.

Thanx bero....kerjasama dari mu amatlah saya hargai....jom makan aih cakang... :cheers:

Akhirnya, aku berjaya bawa masuk 2 org dah. Geng Sanglang sorang, geng Teluk Tui sorang. Ada lg org Sanglang yg tak join lg, Pit. Aku dah suruh dah.
yang tu nk kena pulaih telinga tuu hehehhe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JUMPA DAH MAT BARON..............

Post by caca@bijak on Wed Sep 16, 2009 7:00 pm

khairi wrote:Mai pakat2 boh, aku susah sms dia suruh masuk, akhirnya jengoi gak.

woi hampa dok pakat boh gaban halimunan ka...haram tak reply pun dah 2 3 org dok qiyoh ....gaban senyap ja...beron cua hang boh depa balik baru depa tau kita ni org jerlun telok tui bukan koman2 punya orang ...:cheers: :cheers:

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: JUMPA DAH MAT BARON..............

Post by Dielara@com on Wed Sep 16, 2009 8:08 pm

Niii buah keras utk Baron ter sayang.... Ni nak ingatkan hang sama2 geng contiang kaki meja kat 6a1 dulu..apa cerita la ni ..story mory la skt..hrp la ni dah berubah la kut jgn dok buat dah keja mcm dulu2 tu...masih teringat ngan adik Siti Kita ha ha ha.....teringat jugak konar maut dpn dewan makan asrama sampai pancit tayar honda lampu kotak hang tu... he he he he. :shock:

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: JUMPA DAH MAT BARON..............

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 8:26 am

ni mesti mutu BBX....(no. aku tak ingat,)tapi kegha geng chin kelas jugak mat kelabu ni,wio baron lama tak jumpa tau, tah2 kanta spek mata hang dah tebai cam gelas pa.....!!!!!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: JUMPA DAH MAT BARON..............

Post by SidiA on Thu Sep 17, 2009 6:10 pm

hahahah....aku berjangkit dgn baron aa...dh kenapakai spek jugak dah hahahah....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JUMPA DAH MAT BARON..............

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 12:14 pm

baron mat akhiaq....ka....tak bleh pi...dia ni lekeh....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: JUMPA DAH MAT BARON..............

Post by SidiA on Sun Oct 04, 2009 3:36 pm

Baron dah buat dah.....dia register 2 nickname dah...

1. baron_orlando
2. baron@roy

mano satu namo boto nih......mano satu ekau suko nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JUMPA DAH MAT BARON..............

Post by ajaiTM on Mon Oct 05, 2009 3:31 pm

barron atau nama sebenarnya rabbon

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: JUMPA DAH MAT BARON..............

Post by SidiA on Mon Oct 05, 2009 10:00 pm

ajaiTM wrote:barron atau nama sebenarnya rabbon
ahhahahahha...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JUMPA DAH MAT BARON..............

Post by Sponsored content Today at 11:14 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum