FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

SELAMAT HARI RAYA

View previous topic View next topic Go down

SELAMAT HARI RAYA

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 6:32 am



Dikesempatan ini aku mengucapkan selamat hari raya aidilfitri dan maaf zahir batin kepada semua forumer/kawan2,ampunkan segala salag silap aku....terutama time hendel forum nih....aku masih baru,masih kurang lagi pengalaman utk kerja2 macam nih....aku juga malaih nk hantaq kad raya...jadi cukuplah setakat ucapan mcm ni dari forum nih...

SELAMAT HARI RAYA...SEMOGA KALIAN SEMUA SELAMAT DIDALAM MENYAMBUT HARI LEBARAN...

Wassalam
SidiA/Toksiak/Admin


_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by Khairi on Tue Sep 15, 2009 10:24 am

Selamat Hari Raya. Selamat Balik kampuung. Selamat Perabis Duit.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 10:34 am

khairi wrote:Selamat Hari Raya. Selamat Balik kampuung. Selamat Perabis Duit.
ambooiii...siap suruh perabis duit tu hehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by MetSanglang on Tue Sep 15, 2009 2:42 pm

thn ni ada juai tikam dak,5 duit blh koyak 2 keping,amek hat gambaq koboi senang kena

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by sani mustafa on Tue Sep 15, 2009 3:50 pm

Aku buleh buat sendiri kertas tikam tu...boh gambag sponge bob kat otramen ka...aku juai kat anak-anak hangpa mau dak? Heh heh..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 7:03 am

heheheh...tikam tikam plak dah....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by MetSanglang on Wed Sep 16, 2009 8:31 am

bukan apa nak belajaq menega,dapat la duit ghaya lebih..............tikam,tikam,tikam,tikam,lima duit pun boleh tikam.kalau kena blh dapat RM10,mai-mai pakat mai tikam,tikam.dapat untung pi sekolah leh wat modai main singkong,tak pun maik selak muka sughat buku(main ni cikgu dok mengajaq depan pun blh main lagi)main ni Pak Caa Ghebi ngan Din pida8 teror.(klas 4&5 C dulu,petas pun terer gak)

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 8:53 am

SidiA wrote:heheheh...tikam tikam plak dah....

Shidi, dulu kami dok pi tikam kedai nyonya bujang sebelah kedai keling tu. Dapat mainan macam2. Hahha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by MetSanglang on Wed Sep 16, 2009 9:12 am

woi ghaya ni hampa plan nak pi ghumah sapa?khairi hang ada masa kita tingkatan 6 dulu kita pi ghaya ghumah Supiza ngan sapa tu..........kita pakat pi ghamai2,parid ada baron ada sapa lagi tah...........hang ada dak?

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 9:17 am

khairi wrote:
SidiA wrote:heheheh...tikam tikam plak dah....

Shidi, dulu kami dok pi tikam kedai nyonya bujang sebelah kedai keling tu. Dapat mainan macam2. Hahha
ahhahaha......ingat lagi tuuu...satu lagi kedai tikam hat piaw punya dekat sebelah kedai cina Loo hat juai beraih tu ehhehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 9:18 am

MetSanglang wrote:woi ghaya ni hampa plan nak pi ghumah sapa?khairi hang ada masa kita tingkatan 6 dulu kita pi ghaya ghumah Supiza ngan sapa tu..........kita pakat pi ghamai2,parid ada baron ada sapa lagi tah...........hang ada dak?
hat yang kita p beraya sampai kampung sempadan tu tain bila weh....aku naik dgn khairi kalai tk silap laaa....ingat dak bila yg tuh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 2:29 pm

SidiA wrote:
MetSanglang wrote:woi ghaya ni hampa plan nak pi ghumah sapa?khairi hang ada masa kita tingkatan 6 dulu kita pi ghaya ghumah Supiza ngan sapa tu..........kita pakat pi ghamai2,parid ada baron ada sapa lagi tah...........hang ada dak?
hat yang kita p beraya sampai kampung sempadan tu tain bila weh....aku naik dgn khairi kalai tk silap laaa....ingat dak bila yg tuh....

Hat ni tak berapa nak ingat dah, tp ada la. Keluaq pagi, menghelop baru balik. Nasib baik pak long tak marah kat aku pasai bawa hang. Yg Met kata tu, aku pun ada sama.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 2:56 pm

btoi,rumah sapa tang pida 14 kodiang tu yang depa kata pak dia cenge tu ,parid hang tolong jawab,supiza sepupu hang tu pi mana la ?????????

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 3:01 pm

MetSanglang wrote:btoi,rumah sapa tang pida 14 kodiang tu yang depa kata pak dia cenge tu ,parid hang tolong jawab,supiza sepupu hang tu pi mana la ?????????

Rumah Che Aziz hat skema tu kot. Untuk makluman, Supiza masih dok qheja di Agro Bank Kodiang, satu opis dengan laki Rosmera. Rosmera dok dekat dgn rumah aku.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 3:08 pm

rosmira misi tu ka ,pdg gelanggang,anak hj romli,sughuh dia masuk porum la ,tu mulut sama naik caca latu ,mulut cabai melaka...............

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 3:13 pm

MetSanglang wrote:rosmira misi tu ka ,pdg gelanggang,anak hj romli,sughuh dia masuk porum la ,tu mulut sama naik caca latu ,mulut cabai melaka...............

Abuya dah habaq kat dia, tak dan lg kot, dok kalut cucuk org.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 3:21 pm

dia tak beghani tu.........takut laki maghah pa..........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 3:26 pm

MetSanglang wrote:dia tak beghani tu.........takut laki maghah pa..........

Laki maghah payah pa, laghi pi dok kat sepital la. Ada lg kat sepital Kangaq ni, hang ingat dak Man kecik hat pakai sepek tu, la Dr. pa tak tau tang ni. Kena tanya Abuya lg ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by SidiA on Thu Sep 17, 2009 7:42 pm


_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 12:05 am

SidiA wrote:

lol! lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by amir aa on Fri Sep 18, 2009 8:19 am

khairi wrote:
MetSanglang wrote:rosmira misi tu ka ,pdg gelanggang,anak hj romli,sughuh dia masuk porum la ,tu mulut sama naik caca latu ,mulut cabai melaka...............

Abuya dah habaq kat dia, tak dan lg kot, dok kalut cucuk org.
aku dah bagi tau dah..suruh masuk forum.... boleh kata selalu dok jumpa dia maklumlah dulu sekolah sekali...la ni anak2 pulak sekolah yg sama...... dia la ni .. misi dok jaga kat CCU . sorang lagi budak SMAH Dr Azman ( sama tahun dengan Kiah ) Mat Jai kenai.. dan .. ada lagi junior2.... Dr Fairus dan pompuan sorang lagi dah lupa nama la..

amir aa
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 41
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by MetSanglang on Fri Sep 18, 2009 10:29 am

oii banyak ghupanya kheja pun baguih2,kirimsalam kat depa ,sughuh masuk porum,kan kena duit pun...............

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by azam on Fri Sep 18, 2009 11:14 pm

HAI SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI. MAAF ZAHIR BATIN

azam
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by amir aa on Sun Sep 20, 2009 6:52 am

Selamat Hari Raya Aidilfitri . Maaf Zahir & Batin dari Kami sekeluarga utk geng 2 forum.. sapa2 balik kg mai la rumah aku.. sama ada yg jauh @ dekat.

amir aa
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 41
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by SidiA on Sun Sep 20, 2009 6:40 pm

amir aa wrote:Selamat Hari Raya Aidilfitri . Maaf Zahir & Batin dari Kami sekeluarga utk geng 2 forum.. sapa2 balik kg mai la rumah aku.. sama ada yg jauh @ dekat.
aku rasa msg hang ni lepaih raya baru depa baca kot hehehehe.....apa2 hal pun terima kaseh atas jemputan tu....insya-Allah thn depan kita pakat jumpa semua.... :cheers:

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT HARI RAYA

Post by Sponsored content Today at 12:36 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum