FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

RAYA dah DEkat

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

RAYA dah DEkat

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 6:24 am

Raya dh dekat...hampa dh beli apa dah...tentu beli mcm2 dah nih...maklum la...ada yg nk balik kampung laa....bawak bekai/buah tangan le tu....aku raya kt KL...tkdak apa nk bawak borong kot...just pakaian selai dua utk anak...kuih2 sket ....krepek nk kena beli lain..sbb dah habih hehehe......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by Khairi on Tue Sep 15, 2009 10:03 am

SidiA wrote:Raya dh dekat...hampa dh beli apa dah...tentu beli mcm2 dah nih...maklum la...ada yg nk balik kampung laa....bawak bekai/buah tangan le tu....aku raya kt KL...tkdak apa nk bawak borong kot...just pakaian selai dua utk anak...kuih2 sket ....krepek nk kena beli lain..sbb dah habih hehehe......

Persiapan ala kadar je. Jimat sikit.
Tak leh pekena laksa mak long la thn ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 10:11 am

khairi wrote:
SidiA wrote:Raya dh dekat...hampa dh beli apa dah...tentu beli mcm2 dah nih...maklum la...ada yg nk balik kampung laa....bawak bekai/buah tangan le tu....aku raya kt KL...tkdak apa nk bawak borong kot...just pakaian selai dua utk anak...kuih2 sket ....krepek nk kena beli lain..sbb dah habih hehehe......

Persiapan ala kadar je. Jimat sikit.
Tak leh pekena laksa mak long la thn ni.
hahaha.. p ja rumah aku...mklong ada...aku ja takdak.....mungkin lepas raya aku balik kampg kot..sepupu aku kawen...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by Khairi on Tue Sep 15, 2009 10:15 am

SidiA wrote:
khairi wrote:
SidiA wrote:Raya dh dekat...hampa dh beli apa dah...tentu beli mcm2 dah nih...maklum la...ada yg nk balik kampung laa....bawak bekai/buah tangan le tu....aku raya kt KL...tkdak apa nk bawak borong kot...just pakaian selai dua utk anak...kuih2 sket ....krepek nk kena beli lain..sbb dah habih hehehe......

Persiapan ala kadar je. Jimat sikit.
Tak leh pekena laksa mak long la thn ni.
hahaha.. p ja rumah aku...mklong ada...aku ja takdak.....mungkin lepas raya aku balik kampg kot..sepupu aku kawen...

Ihhh, malu la chek.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 10:32 am

jgn malu laaa...p jaaa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by MetSanglang on Wed Sep 16, 2009 8:46 am

hang tak dak nak sughuh pi rumah hang ,malu heh................raya2 ni balik la kampung,ni apa ...kheja pagi2 raya,kilang komeneh ka apa ,tak leh cuti....!!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 8:54 am

MetSanglang wrote:hang tak dak nak sughuh pi rumah hang ,malu heh................raya2 ni balik la kampung,ni apa ...kheja pagi2 raya,kilang komeneh ka apa ,tak leh cuti....!!!!!!

Komeneh pun off pasai raya, Met mai rumah aku woi.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by MetSanglang on Wed Sep 16, 2009 9:09 am

mana,KS ka kangaq?aku ray ke 3 baru ada blah sana tapi tak tau mana dulu sanglang ka pdg besaq,apa2 hai aku hello la,hang ada blah nu ja kot ? tak mai kl ka ,melaka ka?

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 9:11 am

mcm haremmmm.....komeneh hampa kata kt aku....baek punya perumpamaan hampa bagi.....lejeeeyyyy....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by MetSanglang on Wed Sep 16, 2009 9:15 am

SidiA wrote:mcm haremmmm.....komeneh hampa kata kt aku....baek punya perumpamaan hampa bagi.....lejeeeyyyy....
dak sungguh,hari raya gheja apa,,,,,,,,,,gerammmm tau tak leh nak pi pekena laksa rumah hang.Mat ca ghebi pun tau cuti.hari raya tak pi jenguk pun bendang

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 9:23 am

MetSanglang wrote:
SidiA wrote:mcm haremmmm.....komeneh hampa kata kt aku....baek punya perumpamaan hampa bagi.....lejeeeyyyy....
dak sungguh,hari raya gheja apa,,,,,,,,,,gerammmm tau tak leh nak pi pekena laksa rumah hang.Mat ca ghebi pun tau cuti.hari raya tak pi jenguk pun bendang
tain lepas aku raya dikampung....dok lorat benda lain....tkpa tkpa...tain depan kita set baek punya perjumpaan...semoga kita sihat dan panjang umoq.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by MetSanglang on Wed Sep 16, 2009 9:48 am

lain taun kami nak ghaya gumah mentua heih.hang raya la sorang2

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 10:22 am

Raya la kat opis tu, org dok syok di rumah mentua.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 11:05 am

hehehhe.....hek eleeehhh...sibuk hng tu khairi raya rumah mentua.....mcm la rumah mentua jauh2 mcm kami...hehehe...

raya ni aku raya rumah mentua laa...mlm keja keras hehehe....OT wooo...sampai tidoq...ehhehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 11:10 am

SidiA wrote:hehehhe.....hek eleeehhh...sibuk hng tu khairi raya rumah mentua.....mcm la rumah mentua jauh2 mcm kami...hehehe...

raya ni aku raya rumah mentua laa...mlm keja keras hehehe....OT wooo...sampai tidoq...ehhehehe...

Hehehe, jauh gak rmh mentua aku tu, 24 km. Dulu dok pi dgn hang, ingat dak, jumpa Bedi dok pebaik qeta kat simpang depan tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 11:20 am

khairi wrote:
SidiA wrote:hehehhe.....hek eleeehhh...sibuk hng tu khairi raya rumah mentua.....mcm la rumah mentua jauh2 mcm kami...hehehe...

raya ni aku raya rumah mentua laa...mlm keja keras hehehe....OT wooo...sampai tidoq...ehhehehe...

Hehehe, jauh gak rmh mentua aku tu, 24 km. Dulu dok pi dgn hang, ingat dak, jumpa Bedi dok pebaik qeta kat simpang depan tu.
hat jumpa bedi tu hang jaaa....hat kita dok p dua mana penah jumpa.....kita dok p dgn buah kana...plat apa tah...lupa laa...mana p buah kana la nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 11:23 am

Dengan buah kana tu la kita pi dua, hahaha. Buah kana tu no KJ 1718. Baguih punya nomboq, dok ada lg tu. Aku cadang nak amik moto tu untuk keta baru ka nanti, sayang nomboq tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 11:27 am

elok la tu...buah kana tu konbet henjin masuk henjin besaq laa...tebo kaa....aku dok geram ja tengok bebudak muda dok buat drift pakai keta tuh....henjin dok kepishhhh...kepishhhh sebelah aku....hampehhh.....entik woooii......juai kt aku la rm200 hehehhe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 11:31 am

SidiA wrote:elok la tu...buah kana tu konbet henjin masuk henjin besaq laa...tebo kaa....aku dok geram ja tengok bebudak muda dok buat drift pakai keta tuh....henjin dok kepishhhh...kepishhhh sebelah aku....hampehhh.....entik woooii......juai kt aku la rm200 hehehhe...

Kalau camtu, aku amik buat drift la. keeta Pak Long Chin tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 12:01 pm

khairi wrote:
SidiA wrote:elok la tu...buah kana tu konbet henjin masuk henjin besaq laa...tebo kaa....aku dok geram ja tengok bebudak muda dok buat drift pakai keta tuh....henjin dok kepishhhh...kepishhhh sebelah aku....hampehhh.....entik woooii......juai kt aku la rm200 hehehhe...

Kalau camtu, aku amik buat drift la. keeta Pak Long Chin tu.
hambek la wehhhh.....kasi layan entik...kita dh tua2 dh...baru best layan balut rokok dain... :cheers:

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 11:50 am

woih ada lagi datsun buah kana org tua hang tu,dulu slslu gak ada kat erea sanglang,area2 rumah mizi,rumah tok Hj.hashim gak tu......toi ka khairi?

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 1:56 pm

Shidi, hang ingat dak dulu2 geng Mat Isa Gerbi dok main meriam buluh. Dengar sampai rumah aku. Bila aku tengok gambaq ni, teringat kat geng2 tu, Not, Chup Bala, Mizan, Yan, Baharom, Li.



lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 3:10 pm

kami main meghiam tanah ,lapik dngan pelapik tiang

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by SidiA on Thu Sep 17, 2009 6:19 pm

khairi wrote:Shidi, hang ingat dak dulu2 geng Mat Isa Gerbi dok main meriam buluh. Dengar sampai rumah aku. Bila aku tengok gambaq ni, teringat kat geng2 tu, Not, Chup Bala, Mizan, Yan, Baharom, Li.



lol! lol! lol!
mau ka tk ingat....itu meriam turun temurun tuh....rasanya thn lepas ada lagi......sampai takut anak aku heheheh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 12:09 am

Tu la, depa tu tak leh teguq, lagi diteguq, lagi kuat depa boh. Not Hj Ramli la yg ketelui tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RAYA dah DEkat

Post by Sponsored content Today at 3:09 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum