FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Malaysia Book of Records SMKAH

View previous topic View next topic Go down

Malaysia Book of Records SMKAH

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 10:29 pm

Untuk pengetahuan kwn2 semua, SMKAH telah mencipta 5 Malaysia Book of Records sepanjang peninggalan kita selama 16 tahun lalu. Mungkin ada yang dah tau berita ni, tp aku nak berkongsi semula apa 5 rekod tersebut. Semua program ini berlangsung dibawah kepimpinan Pengetua Cemerlang DG54, Tn Haji Yahya Tahrin (kini pencen).

1. Lawatan Mega Pendidikan Tahun 2002
Semua warga SMKAH iaitu murid, guru, pekerja pejabat, tukang kebun, penyelia asrama, pak guard telah mengikuti rombongan ke 3 buah sekolah dengan menggunakan 53 buah bas. Program tersebut telah menyebabkan laluan di Jitra hingga ke Alor Staq sesak kerana tak mau rombongan ini terlepas antara satu sama lain.

2. Serkapton Tahun 2003
Menghimpunan lebih daripada 1200 serkap, ada yg dibeli, ada yg dibuat di sekolah bersama bdk2. Lepas tu, diadakan pesta menyerkap ikan di kawasan bendang belakang sekolah kita. Ada pertandingan menyerkap ikan.

3. Jalur Gemilang Terpanjang 13.8 km Tahun 2003
Sempena sambutan kemerdekaan, SMKAH diberi tanggungjawab untuk menghasilkan bendera sepanjang 13.8 km. Bendera ini dipasang dari Kepala Batas hingga ke Jalan Sultanah melalui jalan depan istana Anak Bukit.

4. Kukurthon Tahun 2004
Kukurthon merupakan projek keempat iaitu mengumpulkan pelbagai jenis kukur nyoq yg ada dalam dunia ni. Ada kukur pelbagai jenis seperti berbentuk naga, ayam, kuda dll lg. Sempena projek ini, diadakan pertandingan mengupas nyoq, kukuq nyoq, kukuq tercantik dan kukuq antik.

5. Jalathon Tahun 2005
Jalathon adalah projek terakhir iaitu menghasilkan jala dan menghimpunkan 1000 jala. Lepas tu, diadakan pertandingan menjala ikan di sungai belakang asrama SMKAH.

Semua program diatas berjaya dengan kerjasama guru dan waris.
Hebat SMKAH. SMKAH (SeMemangnya Kita Amat Hebat)

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Malaysia Book of Records SMKAH

Post by MetSanglang on Thu Sep 10, 2009 11:24 pm

lepas ni porum kita anjurkan meraputon terlama dunia pulak kot........!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Malaysia Book of Records SMKAH

Post by Khairi on Fri Sep 11, 2009 6:19 am

Boleh, Meraputhon di bwh pimpinan pak mok. Masuk World book of Records pa.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Malaysia Book of Records SMKAH

Post by MetSanglang on Fri Sep 11, 2009 2:40 pm

stuju.................,jenoh mrapu

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Malaysia Book of Records SMKAH

Post by SidiA on Fri Sep 11, 2009 10:29 pm

lejeeyyy.....aku plak dah yang anjur...nnt kita akan buat sesuatu lepas raya ni....bnyk plan dlm pala aku selepas hampir 2 bulan forum ni beroperasi, mana tau kita buleh buat perjumpaan besaqthon atau ajak thon join hahahahaha......kita buat perjumpaan kt smkah kaa..semua sekali bekas penuntut2 dan guru2 yg mana ada...sampai la ni....budak2 ht dok belajaq la ni tk payah la ehheheh...

tapi itu sesaja ja aku kata...yg aku nk buat lepas raya ni dah ada dlm otak aku n aku dh bgtau amet dah...nnt kami buh dlm forum apa yg nk buat tu.....kita cuba buat sesuatu yg baik...kalau nk buat benda2 ...kita kena bentuk ahli jawatan kuasa laa..tapi relax dulu laa...lepas raya la cerita...nnt hilang mood nk raya plak...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Malaysia Book of Records SMKAH

Post by Khairi on Sun Sep 13, 2009 11:12 am

Buat, jgn tak buat. Perjumpaan Besaqthon drpd Pak Mok. Adus, kalau semua boleh join, berlenang ayaq mata leh jumpa kwn2 lama tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Malaysia Book of Records SMKAH

Post by sani mustafa on Sun Sep 13, 2009 12:17 pm

Sebu pasai thon thon ni, hang ada info dak pasai Ton abang Jai yang jadi murid istimewa kelas 5C dulu?

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Malaysia Book of Records SMKAH

Post by Khairi on Sun Sep 13, 2009 12:29 pm

sani mustafa wrote:Sebu pasai thon thon ni, hang ada info dak pasai Ton abang Jai yang jadi murid istimewa kelas 5C dulu?

Tak dak la, tanya Jai tengok. La dok Penang kot.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Malaysia Book of Records SMKAH

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 6:26 am

khairi wrote:Buat, jgn tak buat. Perjumpaan Besaqthon drpd Pak Mok. Adus, kalau semua boleh join, berlenang ayaq mata leh jumpa kwn2 lama tu.
PErjumpaan BEsaqthon ni kita buat tain depan la kot...thn ni kita buat kecikthon dulu la kot....bukan apa nk bai idup dulu forum/group kita nih....best kalau dapat register jadi satu persatuan mcm MCOBA kan....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Malaysia Book of Records SMKAH

Post by Khairi on Tue Sep 15, 2009 10:11 am

SidiA wrote:
khairi wrote:Buat, jgn tak buat. Perjumpaan Besaqthon drpd Pak Mok. Adus, kalau semua boleh join, berlenang ayaq mata leh jumpa kwn2 lama tu.
PErjumpaan BEsaqthon ni kita buat tain depan la kot...thn ni kita buat kecikthon dulu la kot....bukan apa nk bai idup dulu forum/group kita nih....best kalau dapat register jadi satu persatuan mcm MCOBA kan....

Ok la, buat kat Awan Besaq dulu thn ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Malaysia Book of Records SMKAH

Post by mailsnsb_2 on Fri Sep 25, 2009 4:38 am

sani mustafa wrote:Sebu pasai thon thon ni, hang ada info dak pasai Ton abang Jai yang jadi murid istimewa kelas 5C dulu?

mat ton abang jai,sorang lg mat ton jerelun,sama lapih adik, abang,caca mesti kenai sbb dia join sthun dgn depa. depa ni dok orentasi kami dulu ni ting 6.caca la pengerusi.yg hensem mat bunga nama rahim tu la pi mana la ni.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Malaysia Book of Records SMKAH

Post by ajaiTM on Sun Sep 27, 2009 12:57 am

khairi wrote:
sani mustafa wrote:Sebu pasai thon thon ni, hang ada info dak pasai Ton abang Jai yang jadi murid istimewa kelas 5C dulu?

Tak dak la, tanya Jai tengok. La dok Penang kot.
dia la dok bukit mertajam kebun sirih...
anak dah 3.... sama mcm aku. dia 2pompuan 1jantan..
seminggu sblm raya aku balik dan jumpa dia... dah kena kencing manih...mampuih juga... makan tak mau pantang...
apa pun dia tetap abg aku la... perangai tu ada la perubahan... dah anak 3...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Malaysia Book of Records SMKAH

Post by Khairi on Mon Sep 28, 2009 9:38 am

Dia kan abang. Kim salam kat Thon.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Malaysia Book of Records SMKAH

Post by SidiA on Mon Sep 28, 2009 10:05 pm

tu laa...dia kan abang...apa2 pun dia tetap abang...


macam aku....sapa ada...abang tarak..akak tarak...adik tarak.....kawan2 jugak ada.......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Malaysia Book of Records SMKAH

Post by Sponsored content Today at 5:16 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum