FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

DARJAH 6B SKSM

View previous topic View next topic Go down

DARJAH 6B SKSM

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 4:46 pm

Ni gambaq aku, pak mok & kwn2 lain semasa di SKSM sebelum ke SMKAH. Hampa cari la yg mana satu kami. Tahun 1986


Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: DARJAH 6B SKSM

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 5:22 pm

hahahahha...biaq depa cari ........teka la woooiiii.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: DARJAH 6B SKSM

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 5:41 pm

SidiA wrote:hahahahha...biaq depa cari ........teka la woooiiii.....

Aku tau dah, depa mesti cari fesyen rambut nyer. Hahaha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: DARJAH 6B SKSM

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 6:08 pm

khairi wrote:
SidiA wrote:hahahahha...biaq depa cari ........teka la woooiiii.....

Aku tau dah, depa mesti cari fesyen rambut nyer. Hahaha
hahahahahah......aku tau dh jawapan tu....


pak cha dikepit oleh kita 2 hehehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: DARJAH 6B SKSM

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 6:11 pm

kalu tengok betui2....ramai jugak geng skolah SMAH ada dlm gambaq tu...antaranya tok job,aku,hang,pak cha,tok tun,rohaya md ali

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: DARJAH 6B SKSM

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 9:41 pm

SidiA wrote:kalu tengok betui2....ramai jugak geng skolah SMAH ada dlm gambaq tu...antaranya tok job,aku,hang,pak cha,tok tun,rohaya md ali

Ada lg, kak Tam yg dok belakang rmh Razif. Lupa nama dia. Asmidar kot,

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: DARJAH 6B SKSM

Post by MetSanglang on Thu Sep 10, 2009 11:33 pm

kalau tak silap blah belakang no 2 dr kiri tu pak mok siap pakai tai tu cam dejeyyyyyyy.sblh dia pak ca,pas tu hang KAH.toi la rambut tak laghi la pelaq sungguh.......................hahahaha

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: DARJAH 6B SKSM

Post by Khairi on Fri Sep 11, 2009 6:14 am

Dah jadi trade mark pa. Kenai gak hang kami masa kecik2 dulu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: DARJAH 6B SKSM

Post by MetSanglang on Fri Sep 11, 2009 2:48 pm

alhamdulillah,mata tak kero lagi, ok la.bulih dok kenai lagi ,sok-sok dah kelabu asap x leh nak wat pa aaaaaaaa...............

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: DARJAH 6B SKSM

Post by SidiA on Fri Sep 11, 2009 10:46 pm

ahhahahaha....depa kenai la weh.....itu lah kami...dari kecik kami bersama....bila besaq kami terpisah untuk mencari arah.....insya-Allah....kita cuba temukan balik....yg jauh kita dekat...yg dekat kita juah kan hahahahhaha....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: DARJAH 6B SKSM

Post by MetSanglang on Sat Sep 12, 2009 2:50 am

ayat tegha ayat aziz desa ooo,bunga habih lejeyyyyy......

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: DARJAH 6B SKSM

Post by caca@bijak on Sat Sep 12, 2009 8:00 am

MetSanglang wrote:kalau tak silap blah belakang no 2 dr kiri tu pak mok siap pakai tai tu cam dejeyyyyyyy.sblh dia pak ca,pas tu hang KAH.toi la rambut tak laghi la pelaq sungguh.......................hahahaha

memang la oi dulu time sek rendah sapa tembon c gu pilih jadi pengawas ...depa tak tau yang gemok tu la yang penakut hampehh...Comel hang p mok kecik2 dulu ...rambut karan gembak

selak mantain ..dulu tak berapa tinggi pun...


Last edited by caca@bijak on Sun Sep 13, 2009 3:20 pm; edited 1 time in total

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: DARJAH 6B SKSM

Post by Khairi on Sun Sep 13, 2009 10:43 am

Aku tak tinggi sangat macam Met galah tu. Pak Mok kena jadi pengawas pasai besaq dari kami.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: DARJAH 6B SKSM

Post by Sponsored content Today at 7:14 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum