FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Selamat Datang Utk cikGU asrul

View previous topic View next topic Go down

Re: Selamat Datang Utk cikGU asrul

Post by cikguasrul on Sun Jul 26, 2009 2:55 pm

Bro,,,mr Khairi Hashim kem salam

cikguasrul
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 62
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Datang Utk cikGU asrul

Post by tOksiak on Sun Jul 26, 2009 9:30 pm

ehheheh...wa'alikumussalam.....

hehehhehe

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Selamat Datang Utk cikGU asrul

Post by baron_orlando on Wed Sep 16, 2009 8:59 am

assalamualaikum.... apa khabaq tok siak? ada kenai lagi ka kat kita ni... john baron orlando geng silat gayong dulu..... lama tak jumpak hang.... hang dok mana la ni? Aku dok kat banting, kerja cikgu kat sini..... raya ni kalau dpt jumpak balik geng best gak ni.... smkah 1987 - 1993

baron_orlando
Kawan Baru

Taurus Posts : 1
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Selamat Datang Utk cikGU asrul

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 9:08 am

baron_orlando wrote:assalamualaikum.... apa khabaq tok siak? ada kenai lagi ka kat kita ni... john baron orlando geng silat gayong dulu..... lama tak jumpak hang.... hang dok mana la ni? Aku dok kat banting, kerja cikgu kat sini..... raya ni kalau dpt jumpak balik geng best gak ni.... smkah 1987 - 1993
yooo...bro....wa'alaikumussalam bro.....
aku ada kt KL/Pandan Indah...kalau banting dekat dgn ametsanglang tuuu.....hg rayau2 lagi forum ni...memang kita nk buat perjumpaan lepas raya nih....t.kasih kerana sudi masuk forum yg tk cun nih...

hg buka satu topik baru weh...lepas tu bg sikit pengenalan diri hang ikut format macm nih.....baru besttt....

Selamat datang kepada semua kawan2,tak kira tua atau muda,kehadiran tuan puan amatlah dihargai,tolong ikut format yang diberikan kerana lebih senang untuk kita mengenali/mengingati kenangan lalu.....

Nama:
Nickname:
Kampung:
La dok mana:
Keja apa/dimana:
Dulu dok kelas mana:
Tahun bila last di SMKAH(SMAH):
Email/Website:
Kontek hampa:
Sikit ucapan alu2an:

p/s: tolong copy format & paste kan ke new topic hampa di SELAMAT DATANG & SALAM PERKENALAN,kerjasama amatlah dialu2kan.~Admin gilo kuaso~

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Selamat Datang Utk cikGU asrul

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 10:31 am

baron_orlando wrote:assalamualaikum.... apa khabaq tok siak? ada kenai lagi ka kat kita ni... john baron orlando geng silat gayong dulu..... lama tak jumpak hang.... hang dok mana la ni? Aku dok kat banting, kerja cikgu kat sini..... raya ni kalau dpt jumpak balik geng best gak ni.... smkah 1987 - 1993

Bubuh la nama tu, kami memang kenai. Selamat datang Baron. Hang pi tengok tajuk kelas pra u 1. Ada gambaq kita.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Selamat Datang Utk cikGU asrul

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 12:22 pm

own mat akhiaq ka....chuiiiih...

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Selamat Datang Utk cikGU asrul

Post by Sponsored content Today at 1:21 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum