FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Orang KUbang Sepat

View previous topic View next topic Go down

Orang KUbang Sepat

Post by SidiA on Wed Sep 09, 2009 5:32 pm



model dia org kubang sepat.......khairi komen sket....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by Khairi on Wed Sep 09, 2009 9:14 pm

Wei, Haslina Ramli tu. Hang pun tau sapa dia. Tak yah komen dalam forum, panjang cerita lak. Dia pun sepupu pada Azidi, jora Bintang Kecil dulu. Alahai orang Kbg Sepat.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 12:32 am

khairi wrote:Wei, Haslina Ramli tu. Hang pun tau sapa dia. Tak yah komen dalam forum, panjang cerita lak. Dia pun sepupu pada Azidi, jora Bintang Kecil dulu. Alahai orang Kbg Sepat.

Dulu dok berlakon gak, kalau tak silap BLOK 404 dgn Zamarul Hisham. Hang jgn dok expose org KSepat sgt, sat gi depa marah, kata perkauman, perkampungan dan mcm2 lg.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 2:41 pm

ahhahaha...saja ja.....aku kenai sgt depa tu.....hari tu aku lepaih cat rumah...masuk pasaraya dekat rumah aku nk beli brg2 sket....dia mai tegoq aku...terkujat aku....buleh dia tanya..."ni bangdi ka...???"terkulat2 aku nk jawab heheheh....dia kenai aku lagi woooo.....dh bnyk dia berlakon....drama pun ada..jadi watak kecik2 ja...boleh laaa.....dia ngaji quran pun dgn aku gak....kt mesjid kbg sepat dulu2....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 3:27 pm

Alhamdulillah, walaupun dah berjaya, tengoq gak org kg dia. Aku ada jumpa abg dia, Anuar Ramli awai thn ni, dok bawa lori brg.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 3:44 pm

khairi wrote:Alhamdulillah, walaupun dah berjaya, tengoq gak org kg dia. Aku ada jumpa abg dia, Anuar Ramli awai thn ni, dok bawa lori brg.
dgq kata anuat keja dgn MADA...main bola lagi katanya.....dulu kerap gak aku dok p tengok dia training kt Std bolasepak Cheras,KL.....time dia main bola dgn liga simpanan KL....Chaow Kuai Lam kot jadi j.latih depa time tuh....lepas tu dgq kata kaki patah ...kena tackle dgn budak melaka...aku p tengok dia kt rumah...kesian kena buh area tv di betih ehhehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 3:47 pm

Yg tu aku tak tau lak. Mungkin baru keja Mada kot, macam abang anak Pie bas. Adik mmasih dok keja KMC kot.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 3:50 pm

khairi wrote:Yg tu aku tak tau lak. Mungkin baru keja Mada kot, macam abang anak Pie bas. Adik mmasih dok keja KMC kot.
MADA dh lama...start dia balik dok kampg dulu.....time kt KL dia keja dgn Public bank...petang main bola dgn KL....lepas dia patah kaki tu...dia balik kampg teruih n keja dgn mada...mungkin dah berenti dgn mada kot.....tapi kata main bola jugak dgn mada pun...adik memang dok KMC lagi...ada pangkat dah rasanya la ni....setiusaha UMNO kampung kita tu...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 3:57 pm

Kita kena balik ke tajuk asal, Haslina tu dgr crita dah buka syarikat modelling sendiri. Ni adik angkat dia cerita kat aku. Bila nak kawin tak tau.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 4:06 pm

khairi wrote:Kita kena balik ke tajuk asal, Haslina tu dgr crita dah buka syarikat modelling sendiri. Ni adik angkat dia cerita kat aku. Bila nak kawin tak tau.
uikss...ya kaa...dasat tuuu......adik angkat dia sapa wehh...isshhkk...hg ni...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 4:09 pm

Aku pi beli cincin besday kat bini aku di Citypoint, kedai emas apa tak tau, tak ingat dah. Yg dok keja tu kwn bini aku, lepas tu dok sembang2 keluaq bab Kubang Sepat (sat lg Amet marah ni), aku tanya la dok pi rmh sapa. Dia kata rmh Ina, dekat rmh Azidi. Apa lg, aku pun tanya la pasai si Ina ni. Tu la cerita drpd adik angkat dia.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 4:14 pm

khairi wrote:Aku pi beli cincin besday kat bini aku di Citypoint, kedai emas apa tak tau, tak ingat dah. Yg dok keja tu kwn bini aku, lepas tu dok sembang2 keluaq bab Kubang Sepat (sat lg Amet marah ni), aku tanya la dok pi rmh sapa. Dia kata rmh Ina, dekat rmh Azidi. Apa lg, aku pun tanya la pasai si Ina ni. Tu la cerita drpd adik angkat dia.
Ooo...gitu kaaa....(cerita p la pasai kbg sepat..amet tkleh marah...ni memang tajuk kbg sepat).....tu yg nk jadi cerita tu .....Oooo...dgq kata lina pun dok ampang jugak .....belah2 org2 kaya nuuu....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 4:39 pm

Kalau hang jumpa dia, sampaikan salam aku di angin lalu. Fuh.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 4:43 pm

khairi wrote:Kalau hang jumpa dia, sampaikan salam aku di angin lalu. Fuh.
dok ingat lagi tu.....memory derjah 6 kan kan kan.....ehheheh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 4:47 pm

SidiA wrote:
khairi wrote:Kalau hang jumpa dia, sampaikan salam aku di angin lalu. Fuh.
dok ingat lagi tu.....memory derjah 6 kan kan kan.....ehheheh...

Ingat selalu

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 5:20 pm

khairi wrote:
SidiA wrote:
khairi wrote:Kalau hang jumpa dia, sampaikan salam aku di angin lalu. Fuh.
dok ingat lagi tu.....memory derjah 6 kan kan kan.....ehheheh...

Ingat selalu
tuuuuuu...diaaa.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by MetSanglang on Fri Sep 11, 2009 4:39 am

kan aku dah kata dari atas sampai bawak,pak aji kita tengah hisap rokok daun ngan gambaq family depan a'famosa,bekalih ganti org lain sekoq pun takleh campoq...............besok balik kampung jumpa 2 org pakat lawan ghenyeh!!!!!!!!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by SidiA on Fri Sep 11, 2009 10:08 pm

MetSanglang wrote:kan aku dah kata dari atas sampai bawak,pak aji kita tengah hisap rokok daun ngan gambaq family depan a'famosa,bekalih ganti org lain sekoq pun takleh campoq...............besok balik kampung jumpa 2 org pakat lawan ghenyeh!!!!!!!!!!!!
bro...sila refer tajuk la bro.....kubang sepat laaa.....

bro buka la tajuk sanglang plak bro...nnt ada la kaum yg masuk ...moh buka laaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by ajaiTM on Tue Oct 13, 2009 1:02 am

tanya haslina tu.. dia mau lagi dak model dr sanglang.. ha..ha..

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by Khairi on Tue Oct 13, 2009 7:23 am

ajaiTM wrote:tanya haslina tu.. dia mau lagi dak model dr sanglang.. ha..ha..

Awat, hang pun nak jadi model gak ka. Tak yah la kut, dah berkarat.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Orang KUbang Sepat

Post by Sponsored content Today at 5:11 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum