FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by sani mustafa on Sun Sep 13, 2009 10:25 am

AHMAD HADZIR BIN ABDUL, aku kenai hang...hang assistant aku masa p spot check budak-budak dulu, hang jadi tkg gunting ambut...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by Khairi on Sun Sep 13, 2009 10:35 am

Dielara@com wrote:syok nyer abg sidi kita tu duk layan awek kat porum ni....smlm aku dah kenen tapi tak kenai lg kut.... aku la org yang paling hensem kat 6a1 1993 dulu tu.. afro

Ya, selamat datang abg Det kita. Awatnya, org lain tak hemsem ka selain hang. Toiii betoi hang ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by sani mustafa on Sun Sep 13, 2009 11:40 am

Tah haihh..igt dia sorang saja hensem...yang aku tau kebanyakan kawan-kawan kita smua hensem-hensem...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by Dielara@com on Tue Sep 15, 2009 12:48 am

Jangan laaa marah bro, aku jeles baca depa semua dok komen pasai rambut hang jaa..mantop beb..maklumlah aku ni dah kategori kurang rambut tu yang letak trademark afro tu..terima kasih layan.

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by Dielara@com on Tue Sep 15, 2009 12:50 am

ya lo sapa lg aku la tu... bergaye hang la ni no..semuga berbahagia slalu.

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 6:21 am

Dielara@com wrote:Ya ka ? kawasan hang dulu ka ? dpt maklumat lengkap nampak... bila laman ni buka? aku tau pun mat jai yang bgtau dia kata hang ada buka laman ni..tu la mlm tadi aku try buka ..... susah gak nak masuk ,nyaris putus asa dah..tapi berkat saba bln posa brjaya gak akhirnya... tak tidor lg hang no, aku memang dah sebati time ni la baru layan internet..bebas dr anak2 dan isteri..he he.
byk thn jugak aku dok tmn midah tu...rasanya dari thn 1993-1998 kot rasanya.....aku duk dgn cikgu2 SK Tmn Midah...khairi penah lepak rumah aku....bukan sekali malahan berkali2...ehhehehe......kawasan makan tkdak tempat lain laa...belakang BP kampung Congo (Bdr Tun Razak)...laman web/forum nih rasanya dah cecah 2 bulan lebih...aku buat sesaja ja...nk cari balik kawan2...itu pun idea yg datang secara tiba....hg kena berterima kasih kat amet sanglang...dia pulun cari kawan2 kita balik...lepas tu kt kak caca....depa la yg duk pulun cari kontek kawan2...aku buat ja forum nih....heheheh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by Khairi on Tue Sep 15, 2009 10:07 am

SidiA wrote:
Dielara@com wrote:Ya ka ? kawasan hang dulu ka ? dpt maklumat lengkap nampak... bila laman ni buka? aku tau pun mat jai yang bgtau dia kata hang ada buka laman ni..tu la mlm tadi aku try buka ..... susah gak nak masuk ,nyaris putus asa dah..tapi berkat saba bln posa brjaya gak akhirnya... tak tidor lg hang no, aku memang dah sebati time ni la baru layan internet..bebas dr anak2 dan isteri..he he.
byk thn jugak aku dok tmn midah tu...rasanya dari thn 1993-1998 kot rasanya.....aku duk dgn cikgu2 SK Tmn Midah...khairi penah lepak rumah aku....bukan sekali malahan berkali2...ehhehehe......kawasan makan tkdak tempat lain laa...belakang BP kampung Congo (Bdr Tun Razak)...laman web/forum nih rasanya dah cecah 2 bulan lebih...aku buat sesaja ja...nk cari balik kawan2...itu pun idea yg datang secara tiba....hg kena berterima kasih kat amet sanglang...dia pulun cari kawan2 kita balik...lepas tu kt kak caca....depa la yg duk pulun cari kontek kawan2...aku buat ja forum nih....heheheh...

Wei, memang banyak kali aku dok lepak rmh Shidi. Lepas tu pi makan kat Velodrom : Shidi, aku ingat pasai veledrom tu bila tengok paper minggu lepas, terus ingat kita dok pi makan citu. Woi, bila nak balik Pida 6 - Gerbi ni, dah sampai Cheras dah ni. Hahaha
:flower: lol! afro

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 10:10 am

hahahahahah.......abih sampai KL plak dah ehhehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by Khairi on Tue Sep 15, 2009 10:16 am

SidiA wrote:hahahahahah.......abih sampai KL plak dah ehhehe...

Tak pa kot, janji ada cerita dlm forum. Jauh perjalanan luas pemandangan.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 10:29 am

khairi wrote:
SidiA wrote:hahahahahah.......abih sampai KL plak dah ehhehe...

Tak pa kot, janji ada cerita dlm forum. Jauh perjalanan luas pemandangan.
hahahah.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by MetSanglang on Wed Sep 16, 2009 8:59 am

Dielara@com wrote:Met nak tanya skit ,anak hang ka kat belakang tu???? tu yang ke brapa?
sorry det lambat reply, anak aku nombot 3(bongsu buat masa ni....)hang dah brapa.................anak(bukan bini)aku bini 1, anak 3,pompuan 2,lelaki 1,(pompuan-lelaki-pompuan)det hang bagi mai la no phone hang nanti boleh aku contek slalu

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by Dielara@com on Wed Sep 16, 2009 7:42 pm

Salam...no problem asaikan ingat lg kat aku kira ok ler tu..aku mcm biasa la bini satu lg .ada gak cadang nak tambah tapi tak lulus lg. anak dah masuk dua ,yang terkini br umur lapan bulan.Kira kategori kurang produktif la tu kan? memang nak masuk no phone tapi takut ada model atau mana geng yang diingini msk plak ...susah nak jawap kan? Tak nanti kita bg no... Selamat Hari Raya Maaf zahir Batin.

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 8:43 am

kkkkk sms mai kat aku pun tak pa.aku kalau duit pecah banyak ...aku tlipon la hampa........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by SidiA on Thu Sep 17, 2009 6:20 pm

MetSanglang wrote:kkkkk sms mai kat aku pun tak pa.aku kalau duit pecah banyak ...aku tlipon la hampa........
jgn talipon org dok dlm beng dah laaaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by Sponsored content Today at 7:27 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum