FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by Khairi on Tue Sep 08, 2009 9:45 am

Petang kelmarin aku ronda2 ikut jalan di atas. Dalam dok ronda2 tu, tengok rumah Amir Nayan, la rumah besaq, ada Kompresor dan Honda Stream, dia kawin dgn Syahirah anak pak lang Shafie kilang beras Ayer Hitam.

Lepas tu, nampak rumah Pak Am (Izham), kenangan tu sbb aku dgn Zamri Kadir, Razif dan Pak Job cin kelas pi mkn maggi sambil dengar lagu XPDC. C.I.N.T.A. Hahaha

Lepas tu masuk kot Pida 6, tengok rmh Mat Isa, arwah Aziz, Chup Bala, tak lupa juga rumah T yg dok satu rumah dgn hang dulu Shidi. Dia dok mana la ni.

Wei, sorang lg yg selalu dok pi rmh hang dulu, org Sanglang naik Van cop Ikari, nama apa tah. Geng SMKAH gak dulu tu.

Tengok gak rmh Mat Dan, Mael Paku.

Kenangan semua tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by SidiA on Tue Sep 08, 2009 10:05 am

Hhehehe...T ada mana aku tktau laa...tapi sabtu hari tu aku nmpak mcm dia dok beli ikan di nt sabtu...
van ikari tu Cik Ya...

Mat dan.....hat mana wehhh...adeh lupa la aku wehhh.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by SidiA on Tue Sep 08, 2009 10:13 am

utk pengetahuan hampa semua...nama2 kt atas tu mejoriti asal dari sekolah SMAH

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by caca@bijak on Tue Sep 08, 2009 10:26 am

shahirah had khairi cerita tu aku memang kawan ngan dia dulu...oo dia kawin ngan kawan kita gak rupanya..khai amir nayan tu yang tinggi n putih tu kelas kita kan...pakai seluar lebih kurang mat job gak aku ingat aku ingat..syok no hang leh p round2 dulu aku pernah skali jumpa ngan zamri kadir kat ayer hitam,aku p tegur dia dan gak sepatah 2 brtanya habaq..dia ngan bini dia masa tu...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by SidiA on Tue Sep 08, 2009 10:30 am

best la kalau bleh jumpa lagi.....aku balik hari tu dan p kerpa sat...dok usha2 kot ada yg kenai...tapi tadak laa..atau aku yg tk kenai.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by caca@bijak on Tue Sep 08, 2009 10:38 am

SidiA wrote:best la kalau bleh jumpa lagi.....aku balik hari tu dan p kerpa sat...dok usha2 kot ada yg kenai...tapi tadak laa..atau aku yg tk kenai.....

mujuk aku hang kenai no... :lol: :lol: :lol:

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by SidiA on Tue Sep 08, 2009 11:11 am

caca@bijak wrote:
SidiA wrote:best la kalau bleh jumpa lagi.....aku balik hari tu dan p kerpa sat...dok usha2 kot ada yg kenai...tapi tadak laa..atau aku yg tk kenai.....

mujuk aku hang kenai no... :lol: :lol: :lol:
hek elehhh...aku tegoq hang dulu laaa...terpinga2 laki hang......aku keloi kak caca....hahahaha...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by Khairi on Wed Sep 09, 2009 9:32 pm

SidiA wrote:Hhehehe...T ada mana aku tktau laa...tapi sabtu hari tu aku nmpak mcm dia dok beli ikan di nt sabtu...
van ikari tu Cik Ya...

Mat dan.....hat mana wehhh...adeh lupa la aku wehhh.....

Mat Dan hang tak kenai pasai dia masuk lambat, Cik Ya ka yg bawa van Ikari, dia pakai moto Victor, kita panggei Tot dulu.

Aku dok sini dapat kadang2 tu terjeromoih juga la dgn kwn2 kita dulu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by MetSanglang on Wed Sep 09, 2009 11:09 pm

kalu dah tejeghomoih tu tungu pa lagi ,keloi la ajak masuk porum baru shok

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 12:21 am

MetSanglang wrote:kalu dah tejeghomoih tu tungu pa lagi ,keloi la ajak masuk porum baru shok

Ada yg aku dah ajak, tp kemerah IT lak. Tak reti nak join.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 2:49 pm

khairi wrote:
MetSanglang wrote:kalu dah tejeghomoih tu tungu pa lagi ,keloi la ajak masuk porum baru shok

Ada yg aku dah ajak, tp kemerah IT lak. Tak reti nak join.
itu yg payah tu.....adehh

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by MetSanglang on Thu Sep 10, 2009 3:01 pm

x kan nak kena buat majalah pulak kot.....................

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by sani mustafa on Thu Sep 10, 2009 3:16 pm

Payah apa bawak ja broadband dengan laptop masa pi jumpa depa, ajar depa macamana nak masuk forum...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 3:35 pm

Kacau gak, nak ajaq bdk2 pun dah pening, ni kan pula org tua. Bawa laptop, sat gi depa kata buku apa tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 4:20 pm

hahahaha....haru wehh...bawak broadband..kena plak tkdak line...sama jaaa...ahhahah.....tkpa laaa....nnt kita pikiaq la apa cara plak nk bg depa pun join komuniti kita nih....pelan2 kayuh....lama2 sampai jugak....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by MetSanglang on Fri Sep 11, 2009 4:05 am

tu la aku kata nak kena buat majalah ka?atau lagu sughat habaq ka,kita pakat2 tulih dalam tu,samb'e-sambe tu selit ruang keputusan nombot ekoq temasuk keputusan no ekoq 2 angka,baru depa celik sikit kot,nak broadband2 ni ,cam khairi kata penin cikit ,lagi-lagi kalau dah kena ayaq biak sebungkuih 2,lagi pening..................!!!!!!!!!!!!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by Khairi on Fri Sep 11, 2009 6:17 am

Lapas tu, bawa broadband pi time depa dok bawa kebota @ mesin padi. jenuh kita nak tunjuk, depa suruh cari jenis2 kebota lg ada la.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by MetSanglang on Fri Sep 11, 2009 2:45 pm

broadband2 ni aku rasa depa kurang c kit kot,buat bendang nak wat apa broadband2 ni ,biaq ketua kampung pakai dah la, nak maklumat cari ketua kampung,tapi kalau hampa ajak main singkong laju ja puak 2 tu.........!!!!!!!!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by SidiA on Fri Sep 11, 2009 10:12 pm

ahhahahah....betui betui betui....tapi kalau ketua kampung kami la ni celik sket tapi IT tktau laaa....kalau yg arwah dulu...stendet veteran yg lain jaaa.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by Dielara@com on Sun Sep 13, 2009 12:10 am

syok nyer abg sidi kita tu duk layan awek kat porum ni....smlm aku dah kenen tapi tak kenai lg kut.... aku la org yang paling hensem kat 6a1 1993 dulu tu.. afro

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by SidiA on Sun Sep 13, 2009 12:27 am

Dielara@com wrote:syok nyer abg sidi kita tu duk layan awek kat porum ni....smlm aku dah kenen tapi tak kenai lg kut.... aku la org yang paling hensem kat 6a1 1993 dulu tu..

Encik kenai dak sapa dia nih...

AHMAD HADZIR BIN ABDUL Malaysia >> W. P. Kuala Lumpur >> Pudu ยป SK Bandar Tun Razak (1) kalau tk kenai tkpa laaaa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by Dielara@com on Sun Sep 13, 2009 12:35 am

Nama aku dulu det tapi sejak duk KL ni lebih dikenali dengan nama die la...maklumlah dah lama merantau...aku masih ingat muka hang Sidi yang comel n montel mcm dulu tu gak....

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by Dielara@com on Sun Sep 13, 2009 12:43 am

Met nak tanya skit ,anak hang ka kat belakang tu???? tu yang ke brapa?

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by SidiA on Sun Sep 13, 2009 12:50 am

Dielara@com wrote:Nama aku dulu det tapi sejak duk KL ni lebih dikenali dengan nama die la...maklumlah dah lama merantau...aku masih ingat muka hang Sidi yang comel n montel mcm dulu tu gak....
heheheh...die Lara Croft.....la pun comey jugok hehehe...cuma bermisai janggut laaa.... :pirat: hg dok ngajaq di kawasan jajahan aku dulu la tu...aku duk tmn midah lama wehh...sebelum banglo2 tu wujud lagik....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by Dielara@com on Sun Sep 13, 2009 1:12 am

Ya ka ? kawasan hang dulu ka ? dpt maklumat lengkap nampak... bila laman ni buka? aku tau pun mat jai yang bgtau dia kata hang ada buka laman ni..tu la mlm tadi aku try buka ..... susah gak nak masuk ,nyaris putus asa dah..tapi berkat saba bln posa brjaya gak akhirnya... tak tidor lg hang no, aku memang dah sebati time ni la baru layan internet..bebas dr anak2 dan isteri..he he.

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: RONDA2 AYER HITAM - PIDA 6 - GERBI

Post by Sponsored content Today at 5:13 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum