FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

untuk gee .......

View previous topic View next topic Go down

untuk gee .......

Post by MetSanglang on Sat Jul 25, 2009 9:04 pm

gee hang boh mai gambaq hang 2 3 keping boleh kami tengok......nama ni tak berapa nak ingat

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by SidiA on Sat Jul 25, 2009 9:53 pm

betik betik betik.....akan ku soKong ahhahaha....

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by SidiA on Fri Jul 31, 2009 8:58 pm

Gee...mana p geng hang wehhh...tk mai2 lagi nih.......ajak mai la lekaih......adeeehhh.....baru meriah.....hamba sembang pasai hampa...kami cerita pasai kami...lepaih tu sama menyampuk......kasi meriah weeehhh....kalau dh ok forum ni...baru syiOK..... afro

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by MetSanglang on Thu Aug 06, 2009 10:40 pm

jeles mesti kami jeles sebab kami bukan Aiman..........selalu tak kisah (aiman tak kisah( iklan))hehehehehe,............

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by Gee on Thu Aug 06, 2009 10:59 pm

[img][/img]

khas buat metsanglang & sidi jugak utk kak aya.....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by MetSanglang on Fri Aug 07, 2009 7:53 am

Tq gee,abg dah ingat hang,hang dulu pengawas kan,tapi bila tengok gambaq hang,kompom dan disah kan hang memang budak SMAH.........yeahhhhhhh,sapa lagi lapih hang ?ada dak kawann hang nama azwira(jantan) abg macam penah nampak kelibat dia kat kl ni.........rohana lapih hang ka?supiza yang pak dia tok ghani sekolah tu pun lapih hang jugak kan?hang ingat lagi ka kat abg2 hang ni,kira abg ni lapih oun tok mud,jai,pak det (geng asrama SMAH)dibawah penyelia cikgu suhaimi janggut(jin beragas)

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by SidiA on Fri Aug 07, 2009 2:14 pm

OOo...abang met.....ht ni ka abg met tuuuu.....hat dlm gambaq tu putih jaaaa....Ooo...gituuu....putih dari negro tuuu....baru la sy jenai abang met...kuikuikuikukui....

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by Gee on Fri Aug 07, 2009 7:52 pm

Warga SMAH (SMKAH) ramai kat sini tapi yang lapih2 aku la macam abdullah thany, pak non, wira, rapiza anak pak berahim krani sekolah, anuar@tebai, samsudin, mail, hasbullah@musa, lan cekli, mat yuuih jepun, mat zam dll. kami selalu jugak buat gathering....so lepas ni kalu ada kawan2 yang nak buat gathering aku war2kan la dlm forum ni k bulih la hampa join skali baru sioooooooookkkkkk......... :lol:

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by SidiA on Fri Aug 07, 2009 8:13 pm

yeyeyyyyeyeyye......good idea bro....sikit2 pun jadik laa...janji bleh kecoh2...
nnt iklankan kt bahagian gathering perjumpaan apa lagi laa...ehhehe...geng hampa mcm paklah,anuat tebai,maey tu aku agak2 kenai...kira hat mana dok kerap p rumah bullah@musa.....kira aku kenai laaa....

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by MetSanglang on Mon Aug 10, 2009 7:49 am

baguih gee,nanti aku try contact hang punya otai masuk forum ni,oun tok mut(TTDI s.Alam),jai (cheras)pas tu dee pak kang pun ada kat sini kan...................,dan lain2 aku try carilah kalu harap pak tembon ,,,huh hampeh............lejeyyyyyyy!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by SidiA on Tue Aug 11, 2009 9:31 pm

keh keh keh keh ........Oun tok mut dok TTDI ja kaaa......dia keja situ atau rumah dia situ.....

hg kedit manjang tkdak ehhehe...

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by MetSanglang on Tue Aug 11, 2009 10:29 pm

mud gheja ttdi,rumah subang......kedit aku ada lahhhhhhh..........depa tu no banyak ,aku tpon manjang tak dapat

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by SidiA on Tue Aug 11, 2009 10:39 pm

bizi tuuuuuhhh...dia keja tang mana di TTDi tu...dulu aku kerap p sana time dok buat part time jadi salesman Proton ...

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by Gee on Tue Aug 11, 2009 10:56 pm

baguih la tu met.....kalu dapat jumpa balik geng2 otai SMAH@SMKAH yang dok kut leroh ni baru gempak........kalu dapat kontak depa semua suruh join forum ni baru la meriah ckit no...betoi dak sidi.....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by SidiA on Tue Aug 11, 2009 11:09 pm

Gee wrote:baguih la tu met.....kalu dapat jumpa balik geng2 otai SMAH@SMKAH yang dok kut leroh ni baru gempak........kalu dapat kontak depa semua suruh join forum ni baru la meriah ckit no...betoi dak sidi.....
betoi betoi betoi ......

gee. hg p tarik telinga bullah suh masuk wehhh..... lol!

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by Gee on Sat Aug 15, 2009 10:18 pm

bukan takat telinga bullah urat ketin dia pun aku dah tarik dia tak mau nak masuk jugak awat la ketegaq sangat tak tau depa ni.......ish.....ish.....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by SidiA on Sun Aug 16, 2009 2:46 pm

Gee wrote:bukan takat telinga bullah urat ketin dia pun aku dah tarik dia tak mau nak masuk jugak awat la ketegaq sangat tak tau depa ni.......ish.....ish.....
baik baik...jgn sampai putuih urat ketin sudah laa....dh la kuruih kerin.....kesian plak aku tengok heheheh... lol!

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by lemontree95 on Sun Aug 30, 2009 11:17 am

oooooooooooooooooooooooo.....ni la gee tottt....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by SidiA on Mon Aug 31, 2009 7:13 am

heheheheh....jumpa dah kawan2 heheheh...hampir sampai matlamat aku...nk pertemukan kawan2 di alam maya...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: untuk gee .......

Post by Sponsored content Today at 9:52 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum