FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Gambar Koleksi Kampung Life Series - Sani Mustafa

View previous topic View next topic Go down

Gambar Koleksi Kampung Life Series - Sani Mustafa

Post by sani mustafa on Sat Sep 05, 2009 12:21 pm

Ini adalah antara gambar koleksi aku tentang kampung.
Kampung Life Series - adalah himpunan gambar-gambar tentang kehidupan di kampung
yang bakal aku pamerkan dalam siri pameran fotografi, grafik atau seni yang akan aku
adakan tak lama lagi. Untuk makluman semua, pameran Kampung Life pertama aku adalah pada
2001 di Galeri Tunku Fauziah USM. Hasil pameran tersebut beberapa keping gambar milik aku
telah dibeli dan dibawa balik ke Amerika. Pameran tersebut juga telah menghubungkan aku
dengan peluang perniagaan di USM yang menjadikan aku seorang usahawan grafik dan percetakan
hingga sekarang ni.

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gambar Koleksi Kampung Life Series - Sani Mustafa

Post by sani mustafa on Sat Sep 05, 2009 12:26 pm


sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gambar Koleksi Kampung Life Series - Sani Mustafa

Post by ajaiTM on Mon Sep 07, 2009 1:22 am

sani mustafa wrote:http://img412.imageshack.us/img412/4752/viewfrommymotherinlawba.jpg

cantik.........................padi ni tak dak jolok ciak langsung, benih apa depa pakai tak tau....hampa nampak meneghong dak?

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Gambar Koleksi Kampung Life Series - Sani Mustafa

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 7:16 am

aku dh edit dah gmabaq sani tu...

sani...nice pic .....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambar Koleksi Kampung Life Series - Sani Mustafa

Post by sani mustafa on Wed Sep 09, 2009 12:02 pm

Tq jai..hang tak rasa rindu kat kampung ka? Raya ni balik mai tok mengkula tak?

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gambar Koleksi Kampung Life Series - Sani Mustafa

Post by sani mustafa on Wed Sep 09, 2009 12:08 pm

oitt sidi, hang edit gambag aku jadi macamana tu? Ikut suka la nak wat apapun...
aku tak kisah, gunakanlah kreativiti hang tu untuk memeriahkan lagi suasana yer..
anyway, thx for your comment..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gambar Koleksi Kampung Life Series - Sani Mustafa

Post by SidiA on Wed Sep 09, 2009 2:49 pm

hehehe....edit bg gambaq keluaq jaa...apa la sgt hehehhe....itu lah tugas penjaga forum hehehhe...perbetul apa yg herot hehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambar Koleksi Kampung Life Series - Sani Mustafa

Post by sani mustafa on Wed Sep 09, 2009 3:25 pm

Sidi, coh hang cuba try test upload gambag yang hang edit tu aku nak tegok...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gambar Koleksi Kampung Life Series - Sani Mustafa

Post by SidiA on Wed Sep 09, 2009 3:27 pm

sani mustafa wrote:Sidi, coh hang cuba try test upload gambag yang hang edit tu aku nak tegok...
ishhkkk...gambaq edit mana plak wehhh......adehh...aku cuma edit tambah command HTML ja supaya gambaq yg hg hantaq tu masuk forum...sbb sebelum ni tkleh tengok....ada link jaa...

kalau nk edit jadi mcm2....dh lama tk layan photoshop dh weh...walaupun ada kt laptop aku...ehhehe....gamabq aku bnyk kt www.flickr.com/toksiak ada jugak sikit2 kat http://toksiak.fotopages.com

tengok posting jai

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambar Koleksi Kampung Life Series - Sani Mustafa

Post by sani mustafa on Thu Sep 10, 2009 2:05 pm

Oitt sori...aku ni tak berapa paham sangat bahasa it..malas nak amik tau, tu pasal jadi macamni..

Aku ada gak wat album kat flickr. Kalu hang nak tengok p la kat address bawah ni..sikit-sikit ja aku upload, tak berapa reti sangat..lah\gipun kamera aku olympus compact ja, belum beli slr lagi..

http://www.flickr.com/photos/muhamad_sani/

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gambar Koleksi Kampung Life Series - Sani Mustafa

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 3:00 pm

sani mustafa wrote:Oitt sori...aku ni tak berapa paham sangat bahasa it..malas nak amik tau, tu pasal jadi macamni..

Aku ada gak wat album kat flickr. Kalu hang nak tengok p la kat address bawah ni..sikit-sikit ja aku upload, tak berapa reti sangat..lah\gipun kamera aku olympus compact ja, belum beli slr lagi..

http://www.flickr.com/photos/muhamad_sani

ok la tu bro.....pada aku kamera tk penting...kamera henpon pun dh ok....yg penting siapa dibelakang kamera tu yg penting.....aku yg pakai slr pun tkdan nk amek gamabq...dulu aku pakai filem siap dgn lens 300mm lagik...itu pun rosak mcm tu ja...malas nk bawak..berat la....malas nk cuci laaa...la ni pakai DLSR...digital..olympus gak..e-300 lama punya version....layan je la...itu pun jarang2 aku pakai....simpan ja...ada 2 lens...simpan ja dlm beg ehheheh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambar Koleksi Kampung Life Series - Sani Mustafa

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 3:02 pm

lupa nk bgtau...aku dh add hang jadi friens aku...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambar Koleksi Kampung Life Series - Sani Mustafa

Post by shaifulanuar on Thu Oct 22, 2009 9:18 am

abg sani ni dulu dok bt 7 tu ker..

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Gambar Koleksi Kampung Life Series - Sani Mustafa

Post by nz on Fri Oct 23, 2009 1:02 am

sani..ta mail..piza..parid..mat pi..mazlan...che aziz...rohana awang....semua tu geng satu bas kodiang la....

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Gambar Koleksi Kampung Life Series - Sani Mustafa

Post by sani mustafa on Tue Oct 27, 2009 11:12 am

Yap ..betoi tu..awat hangpa dua dengan nz dok sembunyi identiti lagi ni, coh buh gambag hampa kai nak tengok..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gambar Koleksi Kampung Life Series - Sani Mustafa

Post by sani mustafa on Tue Oct 27, 2009 11:13 am

Aikk..nz, hang ni sapa pulak ek? Tunjuk muka la woii...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gambar Koleksi Kampung Life Series - Sani Mustafa

Post by Sponsored content Today at 12:36 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum