FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

KUBANG SEPAT Banda Bestari

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Khairi on Wed Sep 09, 2009 9:27 pm

Oooo, Mail ni adik Chup. Tadi dik heran juga, sapa dia ni. Ok, mai kita pakat boh pasai KSpt.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by MetSanglang on Wed Sep 09, 2009 11:06 pm

boh jangan tak ,boh la sepat ronggeng ka ,sepat kedah ka,sepat benua ka,campoq kg ghendam sekali ,tandop tanah ka,bataih ban ka,jalan pida 8 siam ka,boh.kami geng lain masuk porum bacaaa ,mampuih tak kena sapa hat hampa dok crita,nak menyampuk tak bleh.......woi kawan2 tlg boh bagi puak2 ni,perkauman/perkampungan/perbelahan/perpuakan toi la geng Kbg Sepat ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 12:26 am

MetSanglang wrote:boh jangan tak ,boh la sepat ronggeng ka ,sepat kedah ka,sepat benua ka,campoq kg ghendam sekali ,tandop tanah ka,bataih ban ka,jalan pida 8 siam ka,boh.kami geng lain masuk porum bacaaa ,mampuih tak kena sapa hat hampa dok crita,nak menyampuk tak bleh.......woi kawan2 tlg boh bagi puak2 ni,perkauman/perkampungan/perbelahan/perpuakan toi la geng Kbg Sepat ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sabaq, bulan posa ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 2:44 pm

MetSanglang wrote:boh jangan tak ,boh la sepat ronggeng ka ,sepat kedah ka,sepat benua ka,campoq kg ghendam sekali ,tandop tanah ka,bataih ban ka,jalan pida 8 siam ka,boh.kami geng lain masuk porum bacaaa ,mampuih tak kena sapa hat hampa dok crita,nak menyampuk tak bleh.......woi kawan2 tlg boh bagi puak2 ni,perkauman/perkampungan/perbelahan/perpuakan toi la geng Kbg Sepat ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahhaha...hampa buka la topik baru plak..."kampung sanglang the bataih bengkok..."...kan ka aku dh buka kategori utk kampung/zon.....buh ja la set2 kampung hampa....takkan aku nk buka bagi kot...hehehehe......itu semua permulaan...kalau semua ok ...nnt aku buka mcm lain plak...mungkin...zon utara....zon tengah...zon selatan.....itu khas utk perbincangan pada ahli yg ada di setiap zon tu...la ni geng2 mana dok kampung ikut tajuk...p buh cerita dlm tuh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by mailsnsb_2 on Thu Sep 10, 2009 3:14 pm

marah sungguh la noooo met,kubang sepat,tu tak masuk kemboja,titi tok diah lg,hehehe.kak ya tak sebut ka kg teluk tuiiiii,hehehe.nak kutuk lebih lebih kg teluk tui tak bulehhh noooo,bini cek orang situuu,hahaha
tapi teluk tui best,,,malam raya bunyi merecun kalah yang dok tembak kat putrajaya woooo,hingaq nak mampuih..maklum la kg sekangkang kera saja....
hehehe.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by sani mustafa on Thu Sep 10, 2009 3:27 pm

Ada lebih baiknya kita lupakan pasal sikap Asabbiyah ni...tak elok kita amalkan...betoi tak?

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 3:45 pm

sani mustafa wrote:Ada lebih baiknya kita lupakan pasal sikap Asabbiyah ni...tak elok kita amalkan...betoi tak?

Betoi tu, tp masa masuk forum kami 2 ja yg online, tu yg banyak cerita pasai kg kami.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 3:46 pm

mailsnsb_2 wrote:marah sungguh la noooo met,kubang sepat,tu tak masuk kemboja,titi tok diah lg,hehehe.kak ya tak sebut ka kg teluk tuiiiii,hehehe.nak kutuk lebih lebih kg teluk tui tak bulehhh noooo,bini cek orang situuu,hahaha
tapi teluk tui best,,,malam raya bunyi merecun kalah yang dok tembak kat putrajaya woooo,hingaq nak mampuih..maklum la kg sekangkang kera saja....
hehehe.
hahahaha...ni sama spesis mcm geng gerbi nih.....terangkat pala dgq bunyi meriam....ehheeh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 3:47 pm

khairi wrote:
sani mustafa wrote:Ada lebih baiknya kita lupakan pasal sikap Asabbiyah ni...tak elok kita amalkan...betoi tak?

Betoi tu, tp masa masuk forum kami 2 ja yg online, tu yg banyak cerita pasai kg kami.
hehehe...dah tu plak rasanya dh 2 thn lebih tk jumpa....kalau sms....sampai habih kredit ehhehehe....kalau ckp dlm phone...sure habih punyaaaa....hahahaha....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 3:49 pm

La ni pun, kita 2 yg online. Buka tajuk mana pun, kita gak. Hahahaha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 4:12 pm

khairi wrote:La ni pun, kita 2 yg online. Buka tajuk mana pun, kita gak. Hahahaha
hahahahha...depa tktau org kubang sepat ramah tamah...hahahah......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Fri Sep 11, 2009 10:14 pm

Lupa nk bgtau....la ni Pak 'Ak drebar baih/kolek baih/inpekta baih dulu yg jadi JKKK kampung Kubang Sepat.....gantai arwah Pak Lang Harun...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by mailsnsb_2 on Fri Sep 25, 2009 4:14 am

khairi wrote:Ok, nanti aku cari Chup Bakaq Bala.

chup bakaq tu dok gerebi kan,selalu dia pi umah pak penakan dia kat sebelah umah aku,pak at.dulu ada sorang awek nama ta kat titi lepaih tandop.ramai gak geng lapih abg aku dok ngorat dia,selalu tuggu bas kat umah aruah pie cakok tu.naik mutu rc lalu kut bataih ban depan umah..hehehe.salah sorang yg dok ngorat dia kalau tak salah si hensem khairi ni la.hehe

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Khairi on Mon Sep 28, 2009 9:32 am

woi, Ta mana tu. Tak ingat la.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by mailsnsb_2 on Mon Sep 28, 2009 2:53 pm

khairi wrote:woi, Ta mana tu. Tak ingat la.

buat buat tak ingat ka,,,yg sopan lembut tu. ta man tok poih.jalan lembut lembut tu..ramai dok ligan...salah sorang abang aku la.aku tau sebab masa tu kira pemerhati bebas la...hehehehe.sapa naik bas kaa kuning tu mesti tau punga..din maang gelok sorang...tangkap leleh habihhhh

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by ajaiTM on Tue Oct 13, 2009 12:55 am

Khairi wrote:Poyo la hang ni.
upgrade la sikit kubang sepat banda bistari ni....
lama tak masuk....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Khairi on Fri Oct 16, 2009 9:34 pm

ajaiTM wrote:
Khairi wrote:Poyo la hang ni.
upgrade la sikit kubang sepat banda bistari ni....
lama tak masuk....

Tak dan nak upgrade sbb dok kalut bincang pasai Family Day kita. Insyaallah, jadi kot no.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Sat Oct 17, 2009 2:46 pm

Khairi wrote:
ajaiTM wrote:
Khairi wrote:Poyo la hang ni.
upgrade la sikit kubang sepat banda bistari ni....
lama tak masuk....

Tak dan nak upgrade sbb dok kalut bincang pasai Family Day kita. Insyaallah, jadi kot no.
harap2 gitu la....aku dok lorat dgn mcm2,tu yg tkdan nk kampoi tu...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Khairi on Sat Oct 17, 2009 9:23 pm

Ni dia update untuk Kubang Sepat





Teka, rumah sapa ni.


Lagi satu, rmh sapa ni.


Kg halaman Pak Teh Tok Lah, dibiarkan.

Itulah Kubang Sepat.


Suasana nat sabtu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Sun Oct 18, 2009 2:35 pm

ahhahaha...tang nat sabtu...aku ada bnyk gambaq tapi tkdan nk buh hehehehe......
bukan kampung toklah ja weh...kampung aku pun mungkin akan jadi mcm tu....sampai la aku pencen dan balik kekampung......rajin sungguh hang update...ni buat aku ingat kampung nih...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Khairi on Sun Oct 18, 2009 5:29 pm

SidiA wrote:ahhahaha...tang nat sabtu...aku ada bnyk gambaq tapi tkdan nk buh hehehehe......
bukan kampung toklah ja weh...kampung aku pun mungkin akan jadi mcm tu....sampai la aku pencen dan balik kekampung......rajin sungguh hang update...ni buat aku ingat kampung nih...

Saja ja update pasai geng kita sikit. Geng Sanglang ramai dari KS.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Mon Oct 19, 2009 8:12 pm

Khairi wrote:Ni dia update untuk Kubang Sepat





Teka, rumah sapa ni.


Lagi satu, rmh sapa ni.


Kg halaman Pak Teh Tok Lah, dibiarkan.

Itulah Kubang Sepat.


Suasana nat sabtu.
nanti bila2 lapang aku up dalam blog aku..... http://kubang-sepat.blogspot.com

orang kubang sepat ada blog la wehhh....

itu la kan...zaman dah berubah...habih ja org2 tua....tinggai yg muda2...semua merantau...kena plak mcm aku....habih angkut mak ayah...kampung pun dh malaih nk jaga dah.....naik semak samun....habih rumah yg aku buat kt mak ayah aku jadi usang...lekang pintu tingkap bagai....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Mon Oct 19, 2009 8:21 pm




aku terjumpa sesuatu di intenet..... alfatihah utk arwah.....bekas JKKK kampung kami....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Khairi on Mon Oct 19, 2009 8:50 pm

SidiA wrote:


aku terjumpa sesuatu di intenet..... alfatihah utk arwah.....bekas JKKK kampung kami....

Arwah Haji Harun. Ayah kepada PK HEM SMKAH la ni, Sopiah Harun.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Tue Oct 20, 2009 3:56 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:


aku terjumpa sesuatu di intenet..... alfatihah utk arwah.....bekas JKKK kampung kami....

Arwah Haji Harun. Ayah kepada PK HEM SMKAH la ni, Sopiah Harun.

Kak su jadik PK HEM kt sana...mcm mAk NGah Arpah aku laa nh ehhehehe.....hang ingat dak lagi khairi time nk p amek sijil SPM ehhehehe...terkujat depa dlm pejabat tuh hehehhe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Sponsored content Today at 5:17 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum