FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

KUBANG SEPAT Banda Bestari

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by tOksiak on Fri Sep 04, 2009 8:43 am

mai masuk sapa dok sini weooooiiiiii........

1.aku
2.khairi
3.hasbullah
4.mailnsb apa tah...



sapa lagi woooiiii....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 8:50 am

Ok, nanti aku cari Chup Bakaq Bala.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 8:54 am

ahhahahah....tudiaaaa.....pak cha payah sket nk jumpa...akunk pelawa dia masuk forum takut dia kecik ati plak...kata kita chandek depa plak.....tu yg malaih tu....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by ajaiTM on Mon Sep 07, 2009 1:00 am

masuk tang len hampa dok sembang dua..masuk sini hampa dok sembang dua... iskh...kena masuk forum sanglang bandaraya membangun lagu ni... tp sian kat caca pulak..sorang2 dia telok tui..(jerlun)

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 6:14 am

ajaiTM wrote:masuk tang len hampa dok sembang dua..masuk sini hampa dok sembang dua... iskh...kena masuk forum sanglang bandaraya membangun lagu ni... tp sian kat caca pulak..sorang2 dia telok tui..(jerlun)
wehh....bukak la topik sanglang...tkdak hal nyee...aku maleh nk tolong buka kt orang lain...ehhehe....kak aya dia gen dgn laki dia ja...ahhahah...Jerlun pekan sebam...hahahahtambah2 teluk tui....tkdak pekan....menagntuk ja masuk sana heheheh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 7:25 am

Imam baru masjid ahmadiah Kubang Sepat secara sahnya telah dilantik pada 16/8/2009 ialah Pak cik Awang (tokey/drebar bas kola jerlun dulu) atau nama sebenarnya Hj.Abdullah bin Ahmad.....

Khairi.....mat basri la ni masuk KAGAT ekkk......dasat jugak wehhh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Khairi on Mon Sep 07, 2009 7:29 am

Pak Cik Awang Bas, aku dah tau. Mad Basri dah dok dalam KAGAT ka. Tak lama lg leh jadi mcm Jamil Khir Baharom la. SEnatoq.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 7:34 am

khairi wrote:Pak Cik Awang Bas, aku dah tau. Mad Basri dah dok dalam KAGAT ka. Tak lama lg leh jadi mcm Jamil Khir Baharom la. SEnatoq.
tk silap aku thn lepas aku ada jumpa dia kt nat time dekat2 nk raya..dia dh bgtau dh kata duk KAGAT...tapi time tu dia dgn nvay di Lumut....la ni pak cik awang kata dia lepas ke johor plak dgn tentera darat...kena masuk hutan katanya.....

woooii...hg ingat dak Bik E (sobri pendek) ht duk belah pida 4 nu...sekolah rendah sekali dgn kita....lepas tu dia sekolah menengah dia masuk skeolah pondok yaq itam....la ni adik dia kata dok ngajaq kt puchong...sekolah agama la...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Khairi on Mon Sep 07, 2009 7:36 am

Thn lepas aku kerap jumpa dia. Betoi la dia dok ngajaq sana. Adik dia tu kwn sepupu aku di Matang Kenang.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 7:44 am

khairi wrote:Thn lepas aku kerap jumpa dia. Betoi la dia dok ngajaq sana. Adik dia tu kwn sepupu aku di Matang Kenang.
tu laaa....aku jumpa adik dia kt nat sabtu baru nih....duk juai kepiah.....ramai jugak kaum2 dok KL ni kan.....itu la aku bincang2 dgnamet...kalau betui2 jumpa laa...mau dekat2 20 org jugak tu...itu baru SMkAH tu....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Khairi on Mon Sep 07, 2009 7:46 am

Ramai. Ingat lg masa hang jadi ulat kat PUDU. Mai satu mamat, hang rasa mcm kenai, bila hang pi tengoq, dia buat don no saja. Aku tak mau sebut sapa dia, dia kita dua je yg tau. Masa tu bengang gak.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 7:49 am

khairi wrote:Ramai. Ingat lg masa hang jadi ulat kat PUDU. Mai satu mamat, hang rasa mcm kenai, bila hang pi tengoq, dia buat don no saja. Aku tak mau sebut sapa dia, dia kita dua je yg tau. Masa tu bengang gak.
hahahahaha......ingt sampai mampuih jugak tuuuu...heheheh......la kalau jumpa dia dok jelin2 aku...nmpak semcm dok panggey memory dia mai balik hehehehehe....

itu lah nasib ulat...hehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Khairi on Mon Sep 07, 2009 9:12 am

Tu la, org kata jgn dok belagak bodoh. Sama2 dok di KL lak tu. Masa hang cerita kat aku dulu, bengang jugak.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 10:12 am

khairi wrote:Tu la, org kata jgn dok belagak bodoh. Sama2 dok di KL lak tu. Masa hang cerita kat aku dulu, bengang jugak.
tkpa tkpa......sendiri mau ingat la.....ehheheehehe......tu tk kira yg ada aku jumpa...mola2 cakap kedah dgn aku....tup2 kawan dia mai....tukaq kalih cakap KL...dh la bunyi KL mcm pelik jaaa.....hahahahahah.....awek rebutan SMAH dulu tu hahahaha....poyos aaa...selang beberapa thn jumpa dok berkepit dgn sapa tah balak dia....taktau la kot2 laki dia sbb time tu aku dgn awek aku ahhahahaahha....... lol! lol! lol!

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Khairi on Mon Sep 07, 2009 11:28 am

Poyo la hang ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 12:03 pm

khairi wrote:Poyo la hang ni.
lol! lol! lol!

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Khairi on Mon Sep 07, 2009 12:05 pm

Mai kita highlight Kubang Sepat lebih dari Sanglang. Harap Jerlun Caca sorang ja.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 12:08 pm

khairi wrote:Mai kita highlight Kubang Sepat lebih dari Sanglang. Harap Jerlun Caca sorang ja.
heheheh....caca dgn laki dia ja heheheh....musa dgn maey tk mai masuk2 lagi.....adoooiii...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by ajaiTM on Mon Sep 07, 2009 10:19 pm

SidiA wrote:
khairi wrote:Tu la, org kata jgn dok belagak bodoh. Sama2 dok di KL lak tu. Masa hang cerita kat aku dulu, bengang jugak.
tkpa tkpa......sendiri mau ingat la.....ehheheehehe......tu tk kira yg ada aku jumpa...mola2 cakap kedah dgn aku....tup2 kawan dia mai....tukaq kalih cakap KL...dh la bunyi KL mcm pelik jaaa.....hahahahahah.....awek rebutan SMAH dulu tu hahahaha....poyos aaa...selang beberapa thn jumpa dok berkepit dgn sapa tah balak dia....taktau la kot2 laki dia sbb time tu aku dgn awek aku ahhahahaahha....... lol! lol! lol!

habaq mai kat aku hat mana satu orangnya... biaq aku pi kikih lidah sikit.... buleh dia buat kat moderator mcm tu... lapaq mampuih pa... (cenge.. sikit.. ni..) :scratch:

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Tue Sep 08, 2009 6:24 am

ajaiTM wrote:
SidiA wrote:
khairi wrote:Tu la, org kata jgn dok belagak bodoh. Sama2 dok di KL lak tu. Masa hang cerita kat aku dulu, bengang jugak.
tkpa tkpa......sendiri mau ingat la.....ehheheehehe......tu tk kira yg ada aku jumpa...mola2 cakap kedah dgn aku....tup2 kawan dia mai....tukaq kalih cakap KL...dh la bunyi KL mcm pelik jaaa.....hahahahahah.....awek rebutan SMAH dulu tu hahahaha....poyos aaa...selang beberapa thn jumpa dok berkepit dgn sapa tah balak dia....taktau la kot2 laki dia sbb time tu aku dgn awek aku ahhahahaahha....... lol! lol! lol!

habaq mai kat aku hat mana satu orangnya... biaq aku pi kikih lidah sikit.... buleh dia buat kat moderator mcm tu... lapaq mampuih pa... (cenge.. sikit.. ni..) :scratch:
:geek: :geek: :geek: :geek: tkpa tkpa...itu cerita 16 tain yg lalu.....tkdakhal nyee...aku pun ingat sekadar memory indah ketika mola2 kenai tempat org....sabaq naaa....jgn mengamok naaa.....nnt terkalik habih forum kita nih...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Khairi on Tue Sep 08, 2009 9:24 am

Hang tak leh masuk campoq Jai, sat lagi forum kita kantoi. hahaha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Tue Sep 08, 2009 10:11 am

khairi wrote:Hang tak leh masuk campoq Jai, sat lagi forum kita kantoi. hahaha
lol! lol!

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by mailsnsb_2 on Tue Sep 08, 2009 8:19 pm

sibuk sikit sari dua ni,bukan tak teringat,pas bukak posa mata melilau ja.tu yang lama tak jengok tu,

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by mailsnsb_2 on Tue Sep 08, 2009 8:21 pm

sapa sapa pi nat sabtu mesti kenai abang aku dok juai ikan,sebaya ngan geng bang di.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by SidiA on Wed Sep 09, 2009 3:08 pm

mailsnsb_2 wrote:sapa sapa pi nat sabtu mesti kenai abang aku dok juai ikan,sebaya ngan geng bang di.
sabtu baru ni beli ikan seludu kt dia...org KL panggey ikan mayong ehheheh.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KUBANG SEPAT Banda Bestari

Post by Sponsored content Today at 7:15 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum