FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Pancaran Matahari Ekspres Sdn Bhd

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Pancaran Matahari Ekspres Sdn Bhd

Post by tOksiak on Tue Sep 15, 2009 10:04 am

dah ada banner iklan pancaran matahari kt forum kita....p la tengok.....klik ja terus p link pancaran matahari..tolong kawan2 hehehehe...

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pancaran Matahari Ekspres Sdn Bhd

Post by Khairi on Tue Sep 15, 2009 10:18 am

tOksiak wrote:dah ada banner iklan pancaran matahari kt forum kita....p la tengok.....klik ja terus p link pancaran matahari..tolong kawan2 hehehehe...

Nak kena naik bas pulak ni. Tapi, bila ha.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pancaran Matahari Ekspres Sdn Bhd

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 10:49 am

khairi wrote:
tOksiak wrote:dah ada banner iklan pancaran matahari kt forum kita....p la tengok.....klik ja terus p link pancaran matahari..tolong kawan2 hehehehe...

Nak kena naik bas pulak ni. Tapi, bila ha.
kalau mai merantau sorang2 boleh la naik bas ehheheh.....aku pun kalau balik kmapg sorang2 naik bas jugak....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pancaran Matahari Ekspres Sdn Bhd

Post by Hasbullah Othman on Sun Sep 27, 2009 7:50 pm

Harap harap pancaran terus memancar......sani express pun dah mula masuk utara dah.aku lama2 sekali naik bas jgk blk kg. kajang- Astar pancaran ada tak.

Hasbullah Othman
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 16
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Pancaran Matahari Ekspres Sdn Bhd

Post by shaifulanuar on Fri Oct 23, 2009 9:06 am

hang pendek aku ingat buta it taw jugak rupanya internet ni yek...baguihla ang tolong che din tu dah lesen pun out dah ni geng misyahla tarik lesen petas..orang ja haluih tapi bini byk berselerakkk

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Pancaran Matahari Ekspres Sdn Bhd

Post by din karpan on Fri Oct 23, 2009 5:45 pm

aku bangga dgn kengkawan aku..
semua dah berjayaaa...

petas zamzam...
aku pernah naik bas free dulu masa bujangg...
tapi la ni dah kerja..takkan dok kacau dioa lahgi naik bas free...
huhuhuuu

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Pancaran Matahari Ekspres Sdn Bhd

Post by shaifulanuar on Sat Oct 24, 2009 2:13 am

petas dari dulu cin kelas sampai la dgn tokey pun dia cin...dah memang takdirnya begitu kot

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Pancaran Matahari Ekspres Sdn Bhd

Post by Sponsored content Today at 12:39 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum