FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

DON'T DRINK AND DRIVE...

View previous topic View next topic Go down

DON'T DRINK AND DRIVE...

Post by ajaiTM on Thu Sep 03, 2009 12:10 am

Citer ni member aku yg beritau. Sampai nak pecah perut dibuatnya. It
happen at Jalan Loke Yew.. Satu malam tu kawan pompuan ni la , dia baru
jer balik dari party , tak tahu how many glasses dia minum ler tapi
memang dia betul-betul mabuk. So masa on her way home she got blocked
from the police officer and asked for her driving license and so on but
unfortunately at the same time tu , there was an accident happen a cross
the road. Quite major jugaklah accident and the policeman leave her and
rushed to the accident scene.

So this stupid girl dah gabra tak tahu nak buat camne , she just ran off
back to her car and head straight back home in Klang. So the next
morning polis datang ketuk pintu rumah dia dan polis tu tanya dia , "AWAK
PEGI MANA MALAM SEMALAM?"

Pompuan ni pulak jawab , "TAK KEMANA ENCIK. SAYA KAT RUMAH JER."
So polis tu tanya lagi , "BETUL KER "

Pompuan tu jawab , "BETUL ENCIK.. SUMPAH SAYA TAK GI MANA2 , TANYA LER NGAN

HOUSEMATE SAYA."

So polis tu kata , "YE KER? (sambil tergelak) MARI SINI , KELUAR JAP"

Lepas tu polis tu tunjuk , "HA!!! ITU KETA SAPA TU??"

Pompuan tu macam nak pengsan sebab dia dah terbawak keta polis yg malam
tadi balik rumah , dia ingat keta dia sebab kaler sama warna putih (wira)

cuma keta dia takde sticker polis kat tepi pintu jer.

Tak pasal2 kena saman RM1000 dan gantung lesen 1 tahun.

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: DON'T DRINK AND DRIVE...

Post by SidiA on Thu Sep 03, 2009 6:32 am

ahhahaha....bodo nyer pompuan

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum