FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Kembali daaa

View previous topic View next topic Go down

Kembali daaa

Post by Khairi on Wed Sep 02, 2009 9:28 am

Sorry la Met, Caca dan Tok Siak. Dah la suruh aku join, lepas tu bantai aku lak. Hampeh sungguh.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kembali daaa

Post by tOksiak on Wed Sep 02, 2009 2:27 pm

hahahahhaah....baru chai muka hang....hahahahhahaha.... lol!

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kembali daaa

Post by caca@bijak on Wed Sep 02, 2009 7:25 pm

khairi wrote:Sorry la Met, Caca dan Tok Siak. Dah la suruh aku join, lepas tu bantai aku lak. Hampeh sungguh.

mana ada kami bantai .......kutuk sket ja.....met galah ngan tok siak yang kpala akai ....aku puas dok larang depa tak dengar cakap...( ada dak gambar had rambut selak mcm len ......) cheesy

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Kembali daaa

Post by SidiA on Wed Sep 02, 2009 7:43 pm

caca@bijak wrote:
khairi wrote:Sorry la Met, Caca dan Tok Siak. Dah la suruh aku join, lepas tu bantai aku lak. Hampeh sungguh.

mana ada kami bantai .......kutuk sket ja.....met galah ngan tok siak yang kpala akai ....aku puas dok larang depa tak dengar cakap...( ada dak gambar had rambut selak mcm len ......) cheesy
lejey hang kak caca....dlm cakap baik hg bubuh jugak kawan aku.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kembali daaa

Post by MetSanglang on Wed Sep 02, 2009 8:36 pm

Kakkkkkkkk Yaaaaaaaaaaaaaaaa.................nak kami boh gambaq Nyonya menir hang tu ka.....(kegha ugut la ni )........baik hang cuppppp balik kata kami....(hehehe cam zaman sekolah lah,c kit2 nak report cikgu)kami bukan kata kat hang khairi melawak ja,takan meghajuk

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Kembali daaa

Post by ajaiTM on Thu Sep 03, 2009 12:37 am

MetSanglang wrote:Kakkkkkkkk Yaaaaaaaaaaaaaaaa.................nak kami boh gambaq Nyonya menir hang tu ka.....(kegha ugut la ni )........baik hang cuppppp balik kata kami....(hehehe cam zaman sekolah lah,c kit2 nak report cikgu)kami bukan kata kat hang khairi melawak ja,takan meghajuk

betui.khairi... aku dgn kak ya mana kata apa2 kat hang... amet dgn pak mok yg sakan dok kutuk hg...jahat depa tu...
tp klu boh gambaq nyonya menir aku setuju..aku tak dan tengok lg... boh la...boh la...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Kembali daaa

Post by SidiA on Thu Sep 03, 2009 6:17 am



nindiaaaaaa....jamu capppppp...nyonya menirrrrrrrrr......itu aku belum edit lagik tu....aku malaih sket nk layan photoshop hahahaha....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kembali daaa

Post by Khairi on Thu Sep 03, 2009 11:21 am

Tak dak dah. Tu yang paling hensem dari Ayeq Hitam. Hat lain tak leh pakai.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kembali daaa

Post by Khairi on Thu Sep 03, 2009 11:23 am

Tak pa, la ni boleh repot apa2 ket cikgu Khairi.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kembali daaa

Post by Khairi on Thu Sep 03, 2009 11:24 am

Hang pun satu, tut2 jengoi. Dah lama tak jumpa. Raya ni balik Sanglang ka. Leh jumpa kawan2 lama, Oon Mod pun sama.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kembali daaa

Post by Khairi on Thu Sep 03, 2009 11:33 am

Met memang hampeh, kutuk aku rapat. Dulu aku jadi transformer, la dah tukaq jadi menusia. hehehe.bukan aku yang tukaq hang jadi menesia,tututu Pak mok tu,aku tak gheti semua ni dia yang megheka,(ni kegha lawan tuduh la ni,hang tunjuk aku ,aku tunjuk hang,nak elak kena penampaq)Caca gambaq hang tu pun makmok yang boh..........aku tak tau

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kembali daaa

Post by tOksiak on Thu Sep 03, 2009 11:42 am

heheheheh....menesia yg berguna...

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kembali daaa

Post by mael_paku on Thu Sep 03, 2009 10:19 pm

wei cikgu khairi...raya kedua kita perang guna mercun bola....mau???...ada berani???
Janji lepas ni jumpa jangan dok suruh eja benda pelik sudah......dah la ku mengaji sekolah tak pandai..harap sekolah yang 3 tingkat saja tinggi...

PREEEEGGGGGGGG>........

mael_paku
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 14
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Kembali daaa

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 7:16 am

Setakat main mercun apa class, lawan baling bom baru syok. Kita pi belajaq kat mat top.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kembali daaa

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 7:45 am

khairi wrote:Setakat main mercun apa class, lawan baling bom baru syok. Kita pi belajaq kat mat top.
tu namanya nk mampuih......hehehehhehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kembali daaa

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 7:50 am

1 Malaysia la katakan. Ingat aku dok perang dgn Mat Kiat dulu. Kan seberang sungai ja.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kembali daaa

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 8:10 am

awat tk ingt nyaaa...dia dgn gee (yazi) la tuuuu....dia dok cerita kata dok perang mercun keluang dgn teh...hahahah...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kembali daaa

Post by Sponsored content Today at 1:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum