FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Oren yang aku beli......

View previous topic View next topic Go down

Oren yang aku beli......

Post by MetSanglang on Tue Sep 01, 2009 1:45 pm

[img]

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Oren yang aku beli......

Post by wak_karto on Tue Sep 01, 2009 2:18 pm

kebesaran allah....moga dimurahkan rezeki org yang beli oren ni dan semua kwn2 yang tumpng tgk oren ni...amin

wak_karto
Kawan Baloq Liat

Aquarius Posts : 37
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Oren yang aku beli......

Post by SidiA on Tue Sep 01, 2009 4:12 pm

Ooo...ok ok ......dh nampak dah......

"setiap hidupan yg di dunia ini senantiasa mengingati Aku...."
manusia ja yg ketegaq....payah sgt nk ingat kat Allah.....

p/s:Metsanglang....aku tjk edit pun gambaq hang...besaq sgt laa...ok la tuuu....depa nmpak dh kot....nnt aku buat lagi bila ada masa......opis aku ada problem intenet ni...hampeh nya maxis...selow tahap gaban nih...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Oren yang aku beli......

Post by Sponsored content Today at 7:17 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum