FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by MetSanglang on Tue Sep 01, 2009 8:36 am

OK lah mael trima kasih sbb join kita,buat kawan semua mael paku ni memba aku masa ting 6,dulu dia sek agama blah kangaq nu,form 6 baru mai SMAH.dia dok kulim la,dulu kami rajin pi rumah dia pasai nak pi pekena nera nipah pree.aku rasa,jai,amet aa,khairi,mat sani,caca(klu tengok gambaq perasan kot,dan yang lain2 kalu tengok gambaq, kenai trima kasih mael sbb join kami "meghiyah porum".aku dok tunggu mana pi Parid ghempang ni,mat ghebau dll.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by wak_karto on Tue Sep 01, 2009 9:06 am

dia ni bukan dok lubuk ayaq ka....

wak_karto
Kawan Baloq Liat

Aquarius Posts : 37
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by MetSanglang on Tue Sep 01, 2009 9:11 am

ya,betulllllll.................

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by wak_karto on Tue Sep 01, 2009 9:40 am

buah pelam gajah pun ada di rumah dia...wakakakaka

wak_karto
Kawan Baloq Liat

Aquarius Posts : 37
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by SidiA on Tue Sep 01, 2009 3:45 pm

mana mael paku nya wehhh...tkdak masuk pun.....suruh di UP satu kali atau bnykkali pun tkkpa...baru syiOOOOkkkkk....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by ajaiTM on Wed Sep 02, 2009 10:47 pm

woi mail hg idup lg no.... mana mat sham.... dah lama dah... aku tak dengaq habaq berita dari hampa...
mat sham menikah dak lagi....
wah... makin meriah dah forum niiii..
sebaq2kan...
mai...jgn tak mai...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by mael_paku on Wed Sep 02, 2009 11:12 pm

ada....ada...salam semua....tabik...dengag otai aku pon naik ghisau....sidi kenai aku...kenangan pi bukit wang......APEEEEEEEEE.....??????????
met ..
aku lani tengah sibok ...maklumlah golongan marhain....kena sebok sket....nanti senang-senangkita cacamerba forum ni....

jai....kuat lagi dhobit ang no....ingat dah lupadah kat aku....huhuhuhu...

mael_paku
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 14
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by ajaiTM on Wed Sep 02, 2009 11:58 pm

mael_paku wrote:ada....ada...salam semua....tabik...dengag otai aku pon naik ghisau....sidi kenai aku...kenangan pi bukit wang......APEEEEEEEEE.....??????????
met ..
aku lani tengah sibok ...maklumlah golongan marhain....kena sebok sket....nanti senang-senangkita cacamerba forum ni....

jai....kuat lagi dhobit ang no....ingat dah lupadah kat aku....huhuhuhu...

MANA BOLEH LUPA KAT HANG... KENANGAN RUMAH TENGAH PADANG HANG TU LA YG MBUAT AKU INGAT SANGAT...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by SidiA on Thu Sep 03, 2009 6:14 am

mael_paku wrote:ada....ada...salam semua....tabik...dengag otai aku pon naik ghisau....sidi kenai aku...kenangan pi bukit wang......APEEEEEEEEE.....??????????
met ..
aku lani tengah sibok ...maklumlah golongan marhain....kena sebok sket....nanti senang-senangkita cacamerba forum ni....

jai....kuat lagi dhobit ang no....ingat dah lupadah kat aku....huhuhuhu...
adehhhh........dari cerita di atas depa kata hg duk lubuk ayaq....mael mana ni wehhhh....addooooiiii......kalau mat sobri aku ingt la yg dok belakang masjid lubuk ayaq tuh....hg buh la gambag weyyy...aku lupa sungguh nih.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by MetSanglang on Thu Sep 03, 2009 3:30 pm

makmok,gambaq aku boleh?kat aku ada gambaq pok-pok ni,tapi masa kami ting 6,masa tu hang meghambuih pi mana tak tau,pi KK yelllLLLL kot.gambaq mat ghebau lubuk ayaq pun ada,nanti aku boh bagi k.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by mael_paku on Thu Sep 03, 2009 10:40 pm

met hang boh gambag sekolah kita yang nampak bagi hensem seket....aku gambag la ni ...ada tapi semua terbalik....pc aku sabotaj aku.....kena virus tak leh nak buat apa dah.....nasib baik duit aku tak jenuh..kalau tidak aku beli lain dah....

Sidi...
aku nasihat kat hang jangan makan kepala ikan banyak sangat....cepat lupa.... Twisted Evil

mael_paku
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 14
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 6:21 am

mael_paku wrote:met hang boh gambag sekolah kita yang nampak bagi hensem seket....aku gambag la ni ...ada tapi semua terbalik....pc aku sabotaj aku.....kena virus tak leh nak buat apa dah.....nasib baik duit aku tak jenuh..kalau tidak aku beli lain dah....

Sidi...
aku nasihat kat hang jangan makan kepala ikan banyak sangat....cepat lupa.... Twisted Evil
heheheh.....mcm tu la pulak......

aku dok cuba2 ingat,rasa2 mcm dok ada dlm pala jugak....kita p bukit wang dgn sapa lagik wehhh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 6:24 am

KEpada MAey...tOLOng ikut nih...senang nk panggey memory...aku tolong sampaikan pesanan admin jaa....heheheh...

Selamat datang kepada semua kawan2,tak kira tua atau muda,kehadiran tuan puan amatlah dihargai,tolong ikut format yang diberikan kerana lebih senang untuk kita mengenali/mengingati kenangan lalu.....


Nama:
Nickname:
Kampung:
La dok mana:
Keja apa/dimana:
Dulu dok kelas mana:
Tahun bila last di SMKAH(SMAH):
Email/Website:
Kontek hampa:
Sikit ucapan alu2an:


p/s: tolong copy format & paste kan ke new topic hampa,kerjasama amatlah dialu2kan.~Admin gilo kuaso~

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by mael_paku on Fri Sep 04, 2009 7:36 am

Bagi akur dengan perintah pekeliling muka surat depan forum maka secara terperinci serta memenuhi format yang telah disediakan dengan ini aku isikan tempat kosong dengan jawapan yangsepatutnya....

Nama:Ismail bin Ishak
Nickname:Mael
Kampung:Kg. Matang paku, ayer hitam alor setar
La dok mana:Kulim
Keja apa/dimana:Intel Kulim
Dulu dok kelas mana:Satu kelas dengan metsanglang
Tahun bila last di SMKAH(SMAH):
Email/Website:macang2000@yahoo.com / ismail.b.ishak@intel.com
Kontek hampa:Guna email
Sikit ucapan alu2an:Terimalah daku seadanya.......



cheesy

mael_paku
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 14
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 7:41 am

Ok, tq atas maklumat di atas. Lama dah tak dengq creta hang. Dok tang mana pun tak tau. Ni baru ketahuan, Kulim rupanye. Ok

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 7:44 am

mael_paku wrote:Bagi akur dengan perintah pekeliling muka surat depan forum maka secara terperinci serta memenuhi format yang telah disediakan dengan ini aku isikan tempat kosong dengan jawapan yangsepatutnya....

Nama:Ismail bin Ishak
Nickname:Mael
Kampung:Kg. Matang paku, ayer hitam alor setar
La dok mana:Kulim
Keja apa/dimana:Intel Kulim
Dulu dok kelas mana:Satu kelas dengan metsanglang
Tahun bila last di SMKAH(SMAH):
Email/Website:macang2000@yahoo.com / ismail.b.ishak@intel.com
Kontek hampa:Guna email
Sikit ucapan alu2an:Terimalah daku seadanya.......



cheesy
admin kata.......terima kasih bnyk2 ataih info tu....baru la ketahuan sket..... lol! lol!


INtel tkdak keja kosong kaaa........ afro

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by MetSanglang on Fri Sep 04, 2009 7:56 am

info tambahan pasai mael.Mael..........masa tingkatan 4&5 aku pun tak kenai dia.dia ni macam badwi masa tu belajaq sekolah agama di kangaq nu.tingkatan 6 baru dia mai SMAH,masuk 6 atas kami makin ngam la pasai kami dok serumah dengan mat sopi sekali,mael ni masa tu ada 3 rumah la kira,matang paku,canglun dan port kami la kg sanglang,rajin kedapoq juga mangkuk sorang ni kalau bab goreng ikan masin cukup tera sbb kadang2 kami masak sendiri...........Mael ingat lagi dak rumah pesaka tinggalan arwah ayah aku,bilik ayaq tepi tangga dapoq tu,mandi pagi sejukkkkk.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 7:58 am

Geng sekolah Alawiyah sama dgn Mat Syam Lubok Air. Depa alim la sikit, la tak tau la, harap2 masih ada hidayah.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 8:07 am

khairi wrote:Geng sekolah Alawiyah sama dgn Mat Syam Lubok Air. Depa alim la sikit, la tak tau la, harap2 masih ada hidayah.
maey ni aku lupa sungguh la la weh.....hg buleh bagi aku ingt balik dak...dia kenai aku....mat syam kuda tu rasanya kenai...dia sekolah rendah sama dgn kita dulu kan kan kan....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 8:28 am

Aku nak peringat hang pun tak tau mcm mana. Soh la dia boh gambaq, dok malu apa nyer. Semua kwn2 kita ja.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 8:48 am

khairi wrote:Aku nak peringat hang pun tak tau mcm mana. Soh la dia boh gambaq, dok malu apa nyer. Semua kwn2 kita ja.
tah...aku tk malu pun hehehehhe.............

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by sani mustafa on Sat Sep 05, 2009 11:10 am

Salam mael, aku sani. Ingat lagi dak? Ketua hampa dulu...
Aku tau hang dok kulim kan? Apa kata hang ajak mat saad join kitaorg sekali
forum ni..aku lama dah tak p cari dia. Dulu ada jugak p rumah dia makan nasik..
Aku nak pi makan nasik ghumah hang boleh dak?...boleh la...aku lapaq nasi ni...
he he..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by sani mustafa on Sat Sep 05, 2009 11:14 am

Oi met, aku baru ingat rumah hang dudok dengan mael ngan sopi tu..kat depan
umah hang jugak kat? Aku besa p dah...hey yo..dah tua..kdg kdg banyak lupa..
Ni baghu sorg bini..kalu banyak bini taktau lah, lagi bayak lupa la kot..
Hang dok balik kampung dok p makan bihun sup lagi dak hat paklang tu?
Aku sampai la ni kalau balik mesti p beli...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by mael_paku on Sat Sep 05, 2009 3:20 pm

oit sani....mana boleh aku tak ingat hang...kaki bodek c gu.....huhuhu... jangan mareeeee.....mat saad nanti aku jumpa dia aku zasssss tengok....

hang kalau nak mai makan nasik ghumah aku boleh....tapi nasik saja tau..... lauk tak dak pasai hang habag nak mai makan nasik saja...
kuang...kuang...kuang..

mael_paku
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 14
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by ajaiTM on Mon Sep 07, 2009 12:19 am

hg bagi la nombot tepon hg..aku rindu sgt kat hg..
klu ada nombot tepon mat syam bg sekali. lama dah tak pi pekena buah pelam..

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: JEMPUT MAI MAEL PAKU......

Post by Sponsored content Today at 3:09 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum