FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

jOM jumpa Raya Tahun depan(bincang2)

View previous topic View next topic Go down

jOM jumpa Raya Tahun depan(bincang2)

Post by tOksiak on Mon Aug 31, 2009 7:55 am

ada beberapa kali aku dok sembang dgn kita2 jgak la dalm nih......nmpak seperti mcm thn depan ja bleh berjumpa(insya-Allah)....thn ni majoriti yg aku tau bnyk nk beraya sebelah bini.....contoh yg aku tau laaa....MetSanglang,AjaiTMnet,Aku sendiri,Habullah n sapa lagi aku tktau laaa...semua kena raya belah bini....harap2 raya tahun depan kita dapt la jumpa.....set satu tempat belah ayaq itam kaaa.....atau mana2 tempat yg tk jauh sgt dari sekolah atau apa salah kalau kita anjur satu gathering terbesaq antara kawan2.....kalau tk silap Dato' Maznah Hamid (owner SecureForce) atau iron Lady Malaysia antara salah sorang penuntut paling awai sekolah kita nuuu...pelawa dia rasmi pun apa salahnya......kalau nk ajak dia aku segan sket heheheh...walaupun aku penah kawan dgn adik n adik ipaq dia....classmate aku time belajaq dulu......itu semua sekadar idea bodo ja laa...ehhehehehe..


meh buh lagik idea2 wehhh....buat bagi jadik....syOk gak...mau sembang sampai pagi...hangkut anak bini sekali laaa...meriah wehhh....bayangkan la wehhhh....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum