FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by caca@bijak on Fri Aug 28, 2009 1:08 pm

selamat datang lak wak oi...chek ni mesti kenai kami....sebagai org tua mai kak nak cerita satu kisah tauladan ..ingat baik2 nasihat pertama yang akak nak bgitau ...pernah baca cerita sepohon pokok lemon yang derhaka.....keteghar tak dengar cakap org tua2.Chek p selidik tgk...jangan jadi mcm tu...ishh...ishh...ishh... :no: :no: :no:

nasihat kedua ketiga dan seterusnya kita bagi kat abg gineus mok,abg met selam n abg jai piang dan abg2 yang len, depa gerenti ada bnyk nasihat kalau jumpa makluk mcm Wak ni :evil: Twisted Evil :evil: Twisted Evil

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by MetSanglang on Fri Aug 28, 2009 2:35 pm

aku bukan nak nasihat,tapi peghasan2 macam Mat desa & compeni jugak ni,t perasan aku hak ni dok kawan ngan adik aku ni,umoq sebaya. klu betoi la baguih sungguh jai ,bukan 2 bradik, tapi 3 bradik,esok2 boh 4-5 branak baru clea.ni wak karto ni klu tak silap aku Samsul,tapi anak mat desa la jugak,baguih la, Desa2 pun celik IT,............ni kangaq2 ni buat tak mau nak celik IT pulak depa kacau sungguh.awat wak kangaq tak dak syber cafe ka?

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by SidiA on Fri Aug 28, 2009 5:17 pm

wah wah wah wah......wak karto udah dateng yeee...jemput la wak....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by caca@bijak on Fri Aug 28, 2009 5:39 pm

apaaaa.....dah jadi 3 bradik ......nanti kita buat topic gaban bsaudara....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by SidiA on Mon Aug 31, 2009 7:27 am

waduuuuUUuuhhhh...wak wak......kok kemana pergi nya nihh......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by tOksiak on Mon Aug 31, 2009 7:33 am

Aku tkleh nk bocoq rahsia bnyak2...tapi wak ni nama awai dia Sham....hik hik hik hik.....

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by MetSanglang on Mon Aug 31, 2009 10:29 pm

kan aku dah kata.........3bradik.abag dia tak brni nak jawab,pi mana tak tau.kena teduduk kot,hang pak mok pi korek gambaq ahli parlimen tu wat apa kan dah senyap....hihihihi

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by wak_karto on Tue Sep 01, 2009 9:02 am

hahahahaha...apa pun terima kaseh la kat hampa semua...kerana kedatangan ku di alu2kan kt sini....rasanya aku kot paling junior kat sini buat masa ni...tapi jgn takut....akan ku promosikan blog nie kat rakan sebaya ku agar depa ramai2 masuk n lepak kat sini...apa pun salam perkenalan buat semua....

wak_karto
Kawan Baloq Liat

Aquarius Posts : 37
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by MetSanglang on Tue Sep 01, 2009 9:16 am

aku dok kata dah,dia ni anak Mat Desa.................hah port tok mengkula apa crita,...............ari tu aku lalu usang ja,repair balik la....banyak memori o rumah tu lagi2 porid,telaga yang kami pi meyelam gagau ikan tu ada lagi dak?

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by wak_karto on Tue Sep 01, 2009 9:38 am

telaga tu tinggai kenangan dah...rumah tu mmg byk kenangan la...la ni en. mat desa dah upah org repair....dulu ada org sewa...tapi keluaq dah...buat masa la ni tak dak org masuk lagi....repair bagi elok dulu....dulu situ port roti teluq la...hahahahaha...cicah ngan sos lg sedap

wak_karto
Kawan Baloq Liat

Aquarius Posts : 37
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by caca@bijak on Tue Sep 01, 2009 1:05 pm

wooo..adik jai rupanya dulu k aya dok p kampung tu chek dok lari telanjang lai kehh.kehh..kehhh malu-malu ja.....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by wak_karto on Tue Sep 01, 2009 2:11 pm

oitttt...jgan la dok cherita kes lari telanjang tu...malu kat depa ja....lama tak tgk kak aya no....kak kiah pi mana???adik dia nurul ada dok gheja kat kangaq ni....

wak_karto
Kawan Baloq Liat

Aquarius Posts : 37
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by tOksiak on Tue Sep 01, 2009 3:41 pm

syiOK nya wehhh.....dah kembali mengungkit memori lama...


Amettttttt....dh jadik plan bodo kita woooiiii....huk huk huk huk....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by caca@bijak on Tue Sep 01, 2009 6:54 pm

wak_karto wrote:oitttt...jgan la dok cherita kes lari telanjang tu...malu kat depa ja....lama tak tgk kak aya no....kak kiah pi mana???adik dia nurul ada dok gheja kat kangaq ni....

K kiah dok d kulim kerja kat sana,kami rajin gak dok lawan tepon dia ( sahabat belum putus ),dah habaq dah kat dia suruh masuk forum ..nanti kot...chek dah besar dah tengok pun koi hemsem...jika di banding ngan abang chek had janggut bsambung jauh beza sgt....kesian ( cua risik awat dia diam tak joint kita pun )

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by SidiA on Tue Sep 01, 2009 7:31 pm

heheheh...hg ni kak caca...ada2 ja bahasa hang....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by wak_karto on Wed Sep 02, 2009 10:36 am

hahahaha...dok puji chek hensem yg chek tak tahan nie...tak pa nanti ambik lima kupang beda puji

wak_karto
Kawan Baloq Liat

Aquarius Posts : 37
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by tOksiak on Wed Sep 02, 2009 2:20 pm

perasan plak wak nih....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 2:27 pm

HAhahaha......nin dia ada sorang lagi nih....kat dalam ni sapa yang lebih dari sorang adik bradik chooo habaq mai....habaq mai...habaq mai...

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 2:28 pm

lemontree95 wrote:HAhahaha......nin dia ada sorang lagi nih....kat dalam ni sapa yang lebih dari sorang adik bradik chooo habaq mai....habaq mai...habaq mai...
mentang2 la depa ramai kaum....sian kt aku...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 4:26 pm

hahahaha.......tak pa hang jadi adik bradik kami......tapi syaratnya mcm biasa............abg sidi.......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 5:23 pm

lemontree95 wrote:hahahaha.......tak pa hang jadi adik bradik kami......tapi syaratnya mcm biasa............abg sidi.......
apa bleh buat....aku memang tkdak adik beradik....aku sorang2 ja....melangut ja laa.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 5:28 pm

ohh....tidak.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by shaifulanuar on Tue Oct 20, 2009 11:16 am

wak hang ingat lg ka kat aku.che pe

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by din karpan on Tue Oct 20, 2009 11:19 am

aku rasa wak karto ni...mcm adik mat jai saja...betoiii kaaa....

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by mat syah_sanglang on Tue Oct 20, 2009 11:23 am

sapa lagi! adik dia laaa....

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: ADUHH...SAPA PULAK GERANGAN WAK NI...

Post by Sponsored content Today at 7:24 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum