FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

sapa ambik spm tahun 1995

View previous topic View next topic Go down

sapa ambik spm tahun 1995

Post by lemontree95 on Tue Aug 25, 2009 10:41 am

aku ingat lagi kehidupan kat asrama...ramai jugak la yang aku kenai..senior/otai asrama masa tu..aku tak masuk asrama lagi pun aku dah kenai depa semua..kebanyakkan geng jahat la yang aku kenai.. :evil: masa era aku masuk asrama antara otai asrama yang top yang aku ingat la..mat yuih ayam,zamet,die longkang,ali don,pakown sawi,zamri dahi,arwah man keling,atan boeng(anak menakan pak mie janggut),mie buncit,min perut,...dan paling aku tak lupa awek kat asrama nama dia afza iza (pi mana dah dia ni)..aku kiranya dok smah ni dari ting. 1, aku dok kelas A, sampai ting. 5 masih dok kelas A..kiranya aku tergolong budak pandai la...tapi jahat sikit2...nie aku nak semawa kawan2 yang setakat aku kenai la untuk masuk forum ni...dianti,kak mon,watie,art bunga,zamri dahi,die kola,suziana che nat,elly,nasri,miebaja,zamron,kak ida,kak cik da, aslin,...ish ramai lagi la..senang cerita sapa2 yang penah mengaji di smkah dan ambik spm tahun 1995..gatai2kan lah tangan tu..untuk masuk forum ni..insyaallah satu hari kita akan berjumpa secara fizikal..dan permulaannya adalah di sini.... Smile

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: sapa ambik spm tahun 1995

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 3:07 pm

wehh...cun Limau ...cun ........panggey depa mai masuk.......bagi meriah ...biaq kita jadi satu komuniti maya yg terbesaq...bleh buat perjumpaan besaq2....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa ambik spm tahun 1995

Post by lemontree95 on Sun Aug 30, 2009 11:23 am

semua di jemput mai tang ni... ada cabutan bertuah wooooo....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: sapa ambik spm tahun 1995

Post by tOksiak on Mon Aug 31, 2009 7:43 am

aku rasa laaa.....hg sorang ja amek SPM thn 1995 tu heheheheheh.......

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa ambik spm tahun 1995

Post by lemontree95 on Sat Oct 10, 2009 4:08 pm

lecey betoi la.....rasanya depa ni smua buta it ni......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

salam..

Post by watie_78 on Sat Apr 03, 2010 2:32 pm

Ni hang ka BUN???

watie_78
Kawan Baru

Sagittarius Posts : 3
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: sapa ambik spm tahun 1995

Post by watie_78 on Sat Apr 03, 2010 2:33 pm

sapa lagi kawan2 kita yg hang jumpa?

watie_78
Kawan Baru

Sagittarius Posts : 3
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: sapa ambik spm tahun 1995

Post by shaifulanuar on Sun Apr 04, 2010 12:35 pm

bun la tu sapa lg

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: sapa ambik spm tahun 1995

Post by watie_78 on Mon Apr 05, 2010 7:45 pm

wei bun ....hang pi mana?? takkan kita dua ja kut budak spm 95..depa ni pi mana habih??

watie_78
Kawan Baru

Sagittarius Posts : 3
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: sapa ambik spm tahun 1995

Post by Sponsored content Today at 5:15 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum