FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Kaut Padi a.k.a Kesin

View previous topic View next topic Go down

Kaut Padi a.k.a Kesin

Post by SidiA on Mon Aug 24, 2009 9:23 pm

Padi dh amek......apa lagi kaut padi la woooiiiii...bau kesin sedap nihhhh......berapa bnyk hampa buleh dapat time kaut padi dulu.......aku lupa dh berapa RM paling bnyk...rasa2 buleh la buat bayaq mutu c70 lampu bulat tu...tapi rasa 2 kali musim jugak kot aku bayaq.... cheesy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kaut Padi a.k.a Kesin

Post by MetSanglang on Tue Aug 25, 2009 12:21 pm

SidiA wrote:Padi dh amek......apa lagi kaut padi la woooiiiii...bau kesin sedap nihhhh......berapa bnyk hampa buleh dapat time kaut padi dulu.......aku lupa dh berapa RM paling bnyk...rasa2 buleh la buat bayaq mutu c70 lampu bulat tu...tapi rasa 2 kali musim jugak kot aku bayaq.... cheesy
btoi,time ni kaya,time ni la nak beli seluaq jin yang ada meka sikit levis ka,edwin ka,paling2 koman lois,kena plak time ni la pesta slalu main kat A.Setaq,konsert rock manjang,dulu tapak pesta klu tak silap belakang kom.Paruda.yang kesian geng asrama .xleh buat part time kaut padi, nak kena tunggu hari jumaat dapat balik baru bleh.tu pun kalau ada.nak tambah lagi duit kena padi yang tengah aloq,malam kena tunggu padi dapat upah lebih,lagi satu sapa yang ada mutu Endoro ka sekerembla ka ambik upah angkut padi,abang khairi klu tak silap ada mutu tu takpun gp

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Kaut Padi a.k.a Kesin

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 3:03 pm

hahahh.....ingat wooo...aku dulu menarik dgn mutu honda 70 lampu bulat aku ja....time nk p menarik padi aku tukq spoket 42...kasi pekap....lepas menarik...tukaq spoket 36 plak...ehheheheh.....nk bagi dearih....heheheh...menarik dlm bendang naik keleboq ataih pala wehhh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kaut Padi a.k.a Kesin

Post by Sponsored content Today at 7:25 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum