FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Last 24 hours: ada 10 org users masuk

View previous topic View next topic Go down

Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by SidiA on Sun Aug 23, 2009 8:48 am

In total there is 1 user online :: 1 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot
Most users ever online was 3 on Thu Jul 23, 2009 9:29 pm

Registered Users: SidiA
Bots : Google
Members connected during last 24 hours : Admin, ajaiTM, azam, caca@bijak, cikguasrul, Hasbullah Othman, lemontree95, MetSanglang, sani mustafa, SidiA

kira ok la nih....10 org masuk dlm 24 jam yg lalu....ini sudah kira bagus.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by ajaiTM on Sun Aug 23, 2009 10:57 am

menesia yg buat web ni sebenaqnya yg baguih....aku teharu...... sebenaqnya....ras nak meleleh......air hidung aku.....wlpun dia tak hemsem dan gemuk... tp.... hati dia sangat baguuuihhh... ish..... payah nak jumpa menesia macam ni....spisis yg dah nak pupuih....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by SidiA on Sun Aug 23, 2009 11:19 am

ajaiTM wrote:menesia yg buat web ni sebenaqnya yg baguih....aku teharu...... sebenaqnya....ras nak meleleh......air hidung aku.....wlpun dia tak hemsem dan gemuk... tp.... hati dia sangat baguuuihhh... ish..... payah nak jumpa menesia macam ni....spisis yg dah nak pupuih....
bewak hang.....dlm puji...hang buh pulak kt mamat tuh.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by azam on Sun Aug 23, 2009 1:13 pm

selamat berpuasa

azam
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by SidiA on Mon Aug 24, 2009 2:28 pm

azam wrote:selamat berpuasa
uiksss.....tetiba ja mamat ni........hahahaha.....selamat berpuasa jugak kt hang...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by azam on Mon Aug 24, 2009 3:06 pm

mana aku nak kenai korang n ye

azam
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by SidiA on Mon Aug 24, 2009 3:14 pm

azam wrote:mana aku nak kenai korang n ye
tapi kenai hang....hahaahhahahaha....satgi aku suruh Che Din jentik telinga hang baru tau...hahahah...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by azam on Mon Aug 24, 2009 8:08 pm

ayo awat jd lagu tu ........klu nak tgk aku tgk la dlm metro ahad ari tu ada la gambo aku .hensem tadak manis ada la

azam
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by SidiA on Mon Aug 24, 2009 8:24 pm

azam wrote:ayo awat jd lagu tu ........klu nak tgk aku tgk la dlm metro ahad ari tu ada la gambo aku .hensem tadak manis ada la
aiyakkk....rugi la aku tk beli metro ahad laaa.....hang masuk surat habaq elok la pasai hang haluih hehehhe...

hang klik p sini SALAM PERKENALAN....bagi kawan2 kenai sket .......p buh perkenal diri kt sana...
lol! afro

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by azam on Tue Aug 25, 2009 12:40 pm

xpa la buat ms n biaq la depa cr dl sapa aku nant aku pekenai la tp aku rs byk yg kenai aku n.ya la dlu aku kan glamer

azam
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 2:20 pm

azam wrote:xpa la buat ms n biaq la depa cr dl sapa aku nant aku pekenai la tp aku rs byk yg kenai aku n.ya la dlu aku kan glamer
aku kenai hang...bila aku tengoK nama penuh hang ada tang tu hehehehhe...tkpa tkpa tkpa...hehehehehhheeh.......glamer sebb ketot hehehehe....eiii.....adik ni darjah berapa yg berani dok bawak baih nih.... lol! lol!

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 3:54 pm

HAri ni ada 8 orang masuk forum.........uikss....kira ramai la tuuu..

Registered Users: SidiA
Members connected during last 12 hours : Admin, ajaiTM, azam, caca@bijak, cikguasrul, lemontree95, mailsnsb_2, MetSanglang, SidiA

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by azam on Tue Aug 25, 2009 7:52 pm

saja buh nama penuh ada sapa nak blk raye ngan dr kl leh la try bas yg aku dok handle n. nama bas n PANCARAN MATAHARI menyinari perjalanan anda

azam
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by Admin on Tue Aug 25, 2009 7:58 pm

azam wrote:saja buh nama penuh ada sapa nak blk raye ngan dr kl leh la try bas yg aku dok handle n. nama bas n PANCARAN MATAHARI menyinari perjalanan anda
hahahaah...baih che din the bOB....hahahaha.....hang tak mau bagi tiket ulat kat aku kaaa...mai aku buat area aku nih....rasa2 nya sat ja aku bleh cari org kalau p tunjuk muka kt maktab cheras tu kaa...janji baih hang buleh mai ke cheras atau naik kt bengkel jelita tuh....tapi Pancaran bengkel tang mana wehhh...mashuk tu wehh...dulu aku penah buat ulat dgn bebudak maktab Cheras tu....dpt sebijik baih jugak laa....itu suka2 ja tuh....

_____________________________________________
Masuk jgn tk masuk....tkdak sapa nk marah...dalam ni tkdak bentayan...hikhikhik...Kasi suma heppy...Kasi suma suka....baru la syiOOkkkk....~~AKU GILO KUASOOOOOOOO.....

Admin
Admin

Posts : 22
Reputation : 1

http://smkah.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by ajaiTM on Tue Aug 25, 2009 11:07 pm

Admin wrote:
azam wrote:saja buh nama penuh ada sapa nak blk raye ngan dr kl leh la try bas yg aku dok handle n. nama bas n PANCARAN MATAHARI menyinari perjalanan anda
hahahaah...baih che din the bOB....hahahaha.....hang tak mau bagi tiket ulat kat aku kaaa...mai aku buat area aku nih....rasa2 nya sat ja aku bleh cari org kalau p tunjuk muka kt maktab cheras tu kaa...janji baih hang buleh mai ke cheras atau naik kt bengkel jelita tuh....tapi Pancaran bengkel tang mana wehhh...mashuk tu wehh...dulu aku penah buat ulat dgn bebudak maktab Cheras tu....dpt sebijik baih jugak laa....itu suka2 ja tuh....

dok eklan baih dah.. ni dekat nak raya ni sesuaiiiii.....
aku ladok maktab cheras ipik....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by SidiA on Wed Aug 26, 2009 12:18 am

ajaiTM wrote:
Admin wrote:
azam wrote:saja buh nama penuh ada sapa nak blk raye ngan dr kl leh la try bas yg aku dok handle n. nama bas n PANCARAN MATAHARI menyinari perjalanan anda
hahahaah...baih che din the bOB....hahahaha.....hang tak mau bagi tiket ulat kat aku kaaa...mai aku buat area aku nih....rasa2 nya sat ja aku bleh cari org kalau p tunjuk muka kt maktab cheras tu kaa...janji baih hang buleh mai ke cheras atau naik kt bengkel jelita tuh....tapi Pancaran bengkel tang mana wehhh...mashuk tu wehh...dulu aku penah buat ulat dgn bebudak maktab Cheras tu....dpt sebijik baih jugak laa....itu suka2 ja tuh....

dok eklan baih dah.. ni dekat nak raya ni sesuaiiiii.....
aku ladok maktab cheras ipik....
laaa...hg ada situ ka la nih...dulu mpik.....heheheh...tapi tu time aku bujang semua tu...buat keja mcm tu...

Azam~~~ada mashuk bgtau aku...hik hik hik hik...aku no hal kalau nk iklan pasai tu...minggu depan aku ada projek ...itu pun kalau ada kesempatan laaa...hik hik hik...bleh aku promote baih....bgtau che din...kata kt dia nama aku ayaq itam....kalau dia tk kenai..sekeh sekali...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by ajaiTM on Tue Oct 06, 2009 4:00 pm

Members connected during last 12 hours : ajaiTM, amir aa, caca@bijak, cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM, freedose, hisham, JATT, Khairi, mael_paku, MetSanglang, mohdfaridg, NOOR HAYATI, Rosnah, SidiA, wak_karto, zdan@pakDan

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by SidiA on Tue Oct 06, 2009 10:28 pm

PERGggggHHhh...bnyk tuuuu....syukur laaa....berjaya jugak kumpul balik kawan2.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by tOksiak on Tue Oct 06, 2009 11:59 pm

Registered Users: Rosnah, tOksiak
Members connected during last 12 hours : ajaiTM, amir aa, caca@bijak, cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM, ct nuare, freedose, hisham, JATT, mael_paku, Mat_Saad_lubuk_ayaq, MetSanglang, Rosnah, SidiA, tOksiak, wak_karto, zdan@pakDan


makin ramai dh nih......ada ketika2 tu...sampai 60 orang lebih melawat...aku tktau sapa depa tu n kebanyakan dari pertolongan pakcik Google....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by tOksiak on Wed Oct 14, 2009 12:55 am

Members connected during last 12 hours : ajaiTM, amir aa, caca@bijak, cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM, freedose, Gee, JATT, lieyana, mael_paku, mat syah_sanglang, MetSanglang, NisahPnjang, nz, Pak Lang Jan, PnjangNisah, Rosnah, shaifulanuar, tOksiak, zdan@pakDan

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Last 24 hours: ada 10 org users masuk

Post by Sponsored content Today at 7:16 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum