FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

sapa dia... ni lemontree

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

sapa dia... ni lemontree

Post by ajaiTM on Sun Aug 23, 2009 8:00 am

tolong siasat sat sapa dia ni......tanya habaq sikit tgk dok sekampung dgn aku...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by SidiA on Sun Aug 23, 2009 8:53 am

hang jugak paaa....admin gila kuasa bercuti hari ni...hahahah....dia malaih nk siasat hehehhe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by MetSanglang on Tue Aug 25, 2009 12:33 pm

ajaiTM wrote:tolong siasat sat sapa dia ni......tanya habaq sikit tgk dok sekampung dgn aku...
adik hang kot..........lejeyyyyy buat tak kenai mai sekapai

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 2:18 pm

MetSanglang wrote:
ajaiTM wrote:tolong siasat sat sapa dia ni......tanya habaq sikit tgk dok sekampung dgn aku...
adik hang kot..........lejeyyyyy buat tak kenai mai sekapai
hehehhe...nama aku bin matdesa jugak....hehehehhe.......tang email dia aku ada nmpak nama tu.....nama dia aku rohsiakan dulu....hik hik hik...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by lemontree95 on Tue Aug 25, 2009 2:37 pm

sapa aku.....sapa aku.....sapa aku.....sapa aku......... :pirat: aku sapa....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 3:42 pm

heheheh....nasrul mat desa aku tk dapat kesan....tapi jailani mat desa aku dapat kesan.....

dari SK SETIAWANGSA
1.11 PANATIA PENDIDIKAN JASMANI/KESIHATAN



Pengerusi : Tn Hj. Ruslan b Madon

N. Pengerusi : 1. Pn. Hjh. Siti Rokiah bt Salleh

2. Pn. Hjh. Hasmah bt. Mohamad



Ketua Panitia : En. Nur Hazri b. Rahim

Setiausaha : Pn. Siti Arneda bt. Muhammad

P.Setiausaha : Mohd. Fazarul b. Badu Rahman



AJK:

1. Pn. Rita Wizura bt. Che Omar

2. En. Mohd. Hanizu b Husin

3. Tuan Sheikh Saifullizam b. Sheikh Othman

4. En. Yusof b. Mohamad

5. En. Mohd. Jailani b. Mat Desa

6. En. Mohd. Fadzli b Omar

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 3:48 pm

SENARAI JURULATIH PASUKAN SEKOLAH.

BOLA SEPAK:

En Nurhazri Rahim
En Jailani Mat Desa
En Riduan Ahmad


Last edited by SidiA on Tue Aug 25, 2009 9:00 pm; edited 1 time in total

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 3:51 pm

Hampa KEnai dak dia Ni sapa ...hahahahahha...


_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by caca@bijak on Tue Aug 25, 2009 5:31 pm

kah...kah...kah...nampak sangat lengainya....kalau kita jadi anak murid dia kena buli ja la.....masuk kelas cerita mohong pas tu suruh kita fikiaq sendiri keluar p merokok ....( hampa ingat c gu ghazali dak ?ajar pengajian am )

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 5:33 pm

caca@bijak wrote:kah...kah...kah...nampak sangat lengainya....kalau kita jadi anak murid dia kena buli ja la.....masuk kelas cerita mohong pas tu suruh kita fikiaq sendiri keluar p merokok ....( hampa ingat c gu ghazali dak ?ajar pengajian am )
aku rasa cikgu ghazali ni...time kita form 5 pun dia dh ada kan.....tapi tk ajaq kita...betui dak...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by caca@bijak on Tue Aug 25, 2009 5:53 pm

aku rasa betoi...tapi kalau lebih saheh kena tanya geng otak clea bagitau....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 6:00 pm

SidiA wrote:Hampa KEnai dak dia Ni sapa ...hahahahahha...


kalau cikgu ni la wujud time kita sekolah dulu ...aku rasa punggah kita......mau la ni pakat dok kampg ja....hang kak caca juai buah ceremai....Met dok jadi peloka mesin padi.....Jai kena juai teloq itik...sapa2 lagi aku tktau laa.......tapi aku jadik pegawai besaq kt KL...hik hik hik hik hik.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by caca@bijak on Tue Aug 25, 2009 6:05 pm

woi...... pecah jgk la urat perut aku dah la tak dak sapa nak lawan gelak ngan aku... : lol!

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 7:15 pm

caca@bijak wrote:woi...... pecah jgk la urat perut aku dah la tak dak sapa nak lawan gelak ngan aku... : lol!
lol! lol! aku dok ada nih...tat sat p boka posa kt pantry opis.......kena buboq lambok....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by ajaiTM on Tue Aug 25, 2009 8:29 pm

woi......pak mok.... hg punggah tang mana gambaq aku ni...... kalau dok dekat mau ludah dlm mata ni..... daaajeeeyy..... tongoh.............

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 8:58 pm

ajaiTM wrote:woi......pak mok.... hg punggah tang mana gambaq aku ni...... kalau dok dekat mau ludah dlm mata ni..... daaajeeeyy..... tongoh.............
HAhahahahha......kak CACA......jai marah aku dahhhhhhh.....Hahahhaha........golek golek golek golek ....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by MetSanglang on Tue Aug 25, 2009 9:29 pm

SidiA wrote:
SidiA wrote:Hampa KEnai dak dia Ni sapa ...hahahahahha...


kalau cikgu ni la wujud time kita sekolah dulu ...aku rasa punggah kita......mau la ni pakat dok kampg ja....hang kak caca juai buah ceremai....Met dok jadi peloka mesin padi.....Jai kena juai teloq itik...sapa2 lagi aku tktau laa.......tapi aku jadik pegawai besaq kt KL...hik hik hik hik hik.....
huih tgha panglima gua ghebau kokdiang lagi,ni kalau jadi asistan bentayan dulu kacau kita.tapi gambaq ja nampak cengee,kalau di luaq cam pelaq,penyegan nak mampuih,baloq liat,semua ada,tapi gambaq ni aku x leh nak tengok la,pedih pipi gheja gelak ja,aku nak tebeghak ni kheja gelak

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by caca@bijak on Tue Aug 25, 2009 10:22 pm

MetSanglang wrote:
SidiA wrote:
SidiA wrote:Hampa KEnai dak dia Ni sapa ...hahahahahha...


kalau cikgu ni la wujud time kita sekolah dulu ...aku rasa punggah kita......mau la ni pakat dok kampg ja....hang kak caca juai buah ceremai....Met dok jadi peloka mesin padi.....Jai kena juai teloq itik...sapa2 lagi aku tktau laa.......tapi aku jadik pegawai besaq kt KL...hik hik hik hik hik.....
huih tgha panglima gua ghebau kokdiang lagi,ni kalau jadi asistan bentayan dulu kacau kita.tapi gambaq ja nampak cengee,kalau di luaq cam pelaq,penyegan nak mampuih,baloq liat,semua ada,tapi gambaq ni aku x leh nak tengok la,pedih pipi gheja gelak ja,aku nak tebeghak ni kheja gelak

amboi aku malam ni tak berapa rasa nak mengatuk pulak...tak habis2 aku dok gelak tengok gambar
mat jai misai janggut besambung ( ada ka gua ghebau kokdiang wei ..) :affraid: :affraid: :affraid:

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by ajaiTM on Tue Aug 25, 2009 10:43 pm

lepaih ni aku nak punggah hampa pulak....
hampa jaga.... nasihat aku supaya jgn sampai masuk wad pasai gelak tak leh nak berenti...... ha...ha.... Twisted Evil

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by SidiA on Wed Aug 26, 2009 12:08 am

hahahahah....nnt kalau aku rajin....aku nk buat gambaq tu jadik avatar jai plak...nk buang gaban dia hahahahah.......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by MetSanglang on Wed Aug 26, 2009 7:58 am

SidiA wrote:hahahahah....nnt kalau aku rajin....aku nk buat gambaq tu jadik avatar jai plak...nk buang gaban dia hahahahah.......
aku setuju sangat,nampak macam orang koprat oooooo cis rupa-rupanya keparat..............,jangan maghah jai :pirat:

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by MetSanglang on Wed Aug 26, 2009 8:08 am

gambaq ni kalau hampa scroll dari bawah sampai tang lehiaq stop,cehhhh menteri kabinet mana ni.ni mesti najib ni,tak pun hishamudin,lepas tu sambung scroll sampai abis,hahahhha hehehehehihihihihi.........ouououou sambe beguling-guling, la kawan aku rupanya jai cheesy Razz

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by lemontree95 on Wed Aug 26, 2009 10:53 am

ni aku nak tunjuk buah-buahan kat kampong aku......ni aku nak tunjuk buah pelam sala dulu....tu belum aku tunjuk buah lemon lagi... saksikanlah betapa besaqnya buah pelam kat kampong aku...bukan takat orang saja besaq..... :pirat:

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by SidiA on Wed Aug 26, 2009 9:41 pm

lemontree95 wrote:ni aku nak tunjuk buah-buahan kat kampong aku......ni aku nak tunjuk buah pelam sala dulu....tu belum aku tunjuk buah lemon lagi... saksikanlah betapa besaqnya buah pelam kat kampong aku...bukan takat orang saja besaq..... :pirat:
cicah dgn garam belacan syiOOkkkkkk.....tapi yg aku nmpak dlm tu tangan yg besaq...hahahahah...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by wak_karto on Fri Aug 28, 2009 11:00 am

waduh-waduh...gambar sapa inih......
semekom semuanya.........
kabare....

wak_karto
Kawan Baloq Liat

Aquarius Posts : 37
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: sapa dia... ni lemontree

Post by Sponsored content Today at 7:16 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum