FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by SidiA on Thu Jul 23, 2009 8:39 pm




itu gambaq dulu2 laaaa...la ni lagi comey...kuikuikuikui..... :face:

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by MetSanglang on Fri Jul 24, 2009 1:05 pm

dejeyyyyy....hang kutuk aku,takpa nanti aku tengok hang mandi sungai depan tandop tu......hang naik ja ataih pelantaq aku teghebeeee......punggkoq hang .tak pun aku tembak pakai caplong pulughu ghetaih............pelaqqqqqqqq

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by SidiA on Sat Jul 25, 2009 10:05 pm

heheheheh.........aku tepih pakai pelengat hat beli kt padang besaq...

met jOm p padang besaq ehheheh

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by tOksiak on Sun Jul 26, 2009 1:06 am




sapa tuuuuu...............

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by MetSanglang on Fri Jul 31, 2009 8:16 am

tu dia adik afdlin shauki pelakon lawak tu ,sama macam dia ni...ni pak lawak jugak......dah la sama-sama tembun......heheheheheh........dua beradik katakan......hihihi

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by SidiA on Fri Jul 31, 2009 3:25 pm

cam hampeeehhhh.....itu geng persatuan menembak langit.....

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by caca@bijak on Fri Jul 31, 2009 6:44 pm

io pak gemuk gambar hang ka yang tunjuk jari dua tu...seingatan aku hang hidup ja terus gemuk..

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by SidiA on Fri Jul 31, 2009 7:51 pm

caca@bijak wrote:io pak gemuk gambar hang ka yang tunjuk jari dua tu...seingatan aku hang hidup ja terus gemuk..
hahahhaah.......mana ada......time aku diperantauan aku kuruih......hidup aku ada lah diri aku...itu yg jadi lagu tu...la ni dalam hidup aku ada anak bini.....tu yg kembang sikit hehehhe....

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by mailsnsb_2 on Sat Aug 15, 2009 11:01 pm

last jumpa bang di masa kita pi mengai ikan kat tasik cyberjaya tu.bok kai pun patah.sekoq tak dapat ikan...pelaqqqq sungguh.caca ni kak aya ka.lama tak mai tengok umah kat pelangi semenyih...kalau salah sowiii la,maklumla kami ni juniorrr

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by SidiA on Sun Aug 16, 2009 3:02 pm

mailsnsb_2 wrote:last jumpa bang di masa kita pi mengai ikan kat tasik cyberjaya tu.bok kai pun patah.sekoq tak dapat ikan...pelaqqqq sungguh.caca ni kak aya ka.lama tak mai tengok umah kat pelangi semenyih...kalau salah sowiii la,maklumla kami ni juniorrr
hg muhong kalau kak aya tk kenai.....rasa hg dh jumpa dia dh kan ehheheh..............jgn malu segan mail wehhh....junior atau senior tk penting ...janji sekolah yg sama....
mengail sambil melilau tengOk org dapat ikan....mengarut sungguh paaa.....lain kali kena p mengail kt awang/usop jaaaa....dpat jugak menagil ikan temenu 2,3kg. hhahahahha... :cheers:

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by mailsnsb_2 on Mon Aug 17, 2009 4:03 pm

bukan tak kenai,takut salah orang,,tu dalam gambaq mcm dia,kut kut salah mau tak kenaya.dulu masa orentasi kena jalan itik dia yg suruh,belengaih abih celah kangkang.tapi tak pa la...hehehe.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by mailsnsb_2 on Mon Aug 17, 2009 4:06 pm

betui ka gambar yang dua jari tu bang di,awat la tranform tahap optimus prime wooo,nk kata org sama la kita,ldh dekat 100kg dah ni.bulah ja dok besaq pembarih.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by SidiA on Mon Aug 17, 2009 5:45 pm

mailsnsb_2 wrote:betui ka gambar yang dua jari tu bang di,awat la tranform tahap optimus prime wooo,nk kata org sama la kita,ldh dekat 100kg dah ni.bulah ja dok besaq pembarih.
ahhahahahha............la jadik robot dah nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by ajaiTM on Sun Aug 23, 2009 11:49 am

bila tran poma tukak bentuk badan ni......

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by SidiA on Sun Aug 23, 2009 11:55 am

ajaiTM wrote:bila tran poma tukak bentuk badan ni......
hehehehe...dah lamaaaa daaaahhh...sejak setop rokok n lepas tu kawen....badan aku membesar bagi johan....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by ajaiTM on Sun Aug 23, 2009 12:01 pm

tak pa aku akan pastikan yg aku tak jd mcm hg.... tp hensem dari dulu.....
macho.......

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by SidiA on Sun Aug 23, 2009 12:08 pm

ajaiTM wrote:tak pa aku akan pastikan yg aku tak jd mcm hg.... tp hensem dari dulu.....
macho.......
perasan la pulak mamat kembang nih...

oooii...masuk chatting room kt bawah sekali tu laa...klik ja login....ada sebelah kanan room tuh....terus ja bleh chit chat secara langsung...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by tOksiak on Mon Aug 31, 2009 8:14 am



AKu ada Kt MANA..........time kt jeti MErang


_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by caca@bijak on Mon Aug 31, 2009 9:14 am

aku ...aku...aku....jawab dulu...had tangan tunjuk 2 la apa lagi pakai topi terbalik....ni aku nak tanya...jari hang ada 2 ja ka..??? :evil:

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by tOksiak on Mon Aug 31, 2009 9:28 am

caca@bijak wrote:aku ...aku...aku....jawab dulu...had tangan tunjuk 2 la apa lagi pakai topi terbalik....ni aku nak tanya...jari hang ada 2 ja ka..??? :evil:
lejeeeeyyyy...soalan ampeeehhhh......

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 7:35 pm





gambaq2 ni tkadak jari aku buat 2 hehehehhe.....godek2 jumpa plak gambaq2 lama kt fotopages aku hehehhe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 7:37 pm

"kuuuuu jejak...jalan yg berliku....memburu impian..."roooyyyyyy........

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 8:10 pm

booorooiiii..........ku jejak makanan beribu......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by SidiA on Sat Oct 03, 2009 12:58 am

dengki la tuuuu....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by Khairi on Sat Oct 03, 2009 1:11 am

Gambaq hat tang rumah tu aku ingat, sbb dulu aku dok tumpang pi basuh KAH 164 tang tu. Ihhh, masa tu hang dalam 65 kg ja pa.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Aku yg Hensem...aku tk hudoh macam Amet...

Post by Sponsored content Today at 11:16 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum