FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

SLMT MENUNAIKAN IBADAH PUASA

View previous topic View next topic Go down

SLMT MENUNAIKAN IBADAH PUASA

Post by caca@bijak on Fri Aug 21, 2009 11:05 am

walaupun aku ni tak lah tkureng mcm met loklaq cmn pelaq...... tapi aku sama gak ngan dia nak kurang sket cerita kutuk2 n...aku mintak maaf banyak kat hampa smua,kat hantu genius, Razz kat gaban muda, cheesy ka tranforma (do u read me....risau aku xdak reply sampai la..... Malu Ngat Aiihhh .)kat adik mael,mat bollah,Gee,dan adik yang baru joint pokok limau (boh la gambar ..kenai k aya dak )cik gu(senyap sampai la....)dan jeng...jeng...musuh aku yang paling pelaq.. met sanglang...(aku syok kelaiee ngan hg)..release tension aku jangan marah no... : :heart:


SEMOGA APA JUA IBADAH YANG KITA JALANKAN DITINGKATKAN LAGI,DITERIMA DAN MENDAPAT BEKAT DARI ALLAH TAALA.AMIN.......

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: SLMT MENUNAIKAN IBADAH PUASA

Post by MetSanglang on Fri Aug 21, 2009 2:09 pm

woi caca(bionic women.....wanita besi dari teluk guantanamo.........uppp tlk tui)fuyoo, ayat ucapan hang pawer la,bunga-bunga.......lain macam ja hang dah nak...nak...nak.jalan ka!!!!!!...............................................................................pi surau semayang trawih...jangan panik.tapi aku rasa posa thn ni sama ja hang tu macam thn lepas mesti tak cukup sebulan gerenti punya ..............aci potong ayam klu cukup sebulan ,....penyakit la tu (buatan orang)

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SLMT MENUNAIKAN IBADAH PUASA

Post by SidiA on Sat Aug 22, 2009 6:41 am

ahhahaha....aku pun sama gak....memohon keampaunan kepada rakan2 baru dan yang lama....semoga teruja dan terhibur di bulan Ramadhan nih....semoga kita saling bermaafan sesama kita.....aku juga memohon maaf atas segala kesilapan aku....


~SEMOGA PUASA TAHUN NI DILIMPAHI KEBERKATAN DAN KERAHMATAN DARI ALLAH S.W.T~

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SLMT MENUNAIKAN IBADAH PUASA

Post by Sponsored content Today at 9:53 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum