FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Kreatip la depa nih....

View previous topic View next topic Go down

Kreatip la depa nih....

Post by SidiA on Wed Aug 19, 2009 2:44 am








_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kreatip la depa nih....

Post by Rosnah on Sun Oct 11, 2009 10:39 pm

ooo...boleh buat simenfero ni. dulu saya pernah belajaq tapi tak pernah apply.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Kreatip la depa nih....

Post by MetSanglang on Mon Oct 12, 2009 7:47 am

elokkk aa............dah buat semua, cat kala putih ,gerenti malam2 takdak aktiviti kurang sihat di kawasan ni....!!!!!!!!!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Kreatip la depa nih....

Post by SidiA on Mon Oct 12, 2009 2:29 pm

kalau dapat kt orang kampung kita depa buat menyela ja nih......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kreatip la depa nih....

Post by MetSanglang on Mon Oct 12, 2009 2:43 pm

ni kawat la prend,awat yang hang ghobighu sangat ni ,ni bukan buat menyala,ni buat buboi boleh la tahan tang gelung ayaq,tu la dok lagi lama2 kat kl ni,bawak semua adik beghadik mai dok sini ,sampai nak buat buboi pun tak tauuuuu.........................

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Kreatip la depa nih....

Post by SidiA on Mon Oct 12, 2009 2:48 pm

MetSanglang wrote:ni kawat la prend,awat yang hang ghobighu sangat ni ,ni bukan buat menyala,ni buat buboi boleh la tahan tang gelung ayaq,tu la dok lagi lama2 kat kl ni,bawak semua adik beghadik mai dok sini ,sampai nak buat buboi pun tak tauuuuu.........................
bro ...baca bebetui...menyela atau menyala aku tulih kt ataih tu....bahasa kt tempat aku kata menyela atau ada yg kata sepila,hat tahan tang muka gelong ayaq tuh....ikan speat kedah dapat mengodek aiiihhhh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kreatip la depa nih....

Post by SidiA on Mon Oct 12, 2009 2:53 pm



nmpak dak hat yg tengah2 tuh...tapi yg tu depa buat dgn rotan kot.....aku rasa itu la menyela/sepila/buboi kot

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kreatip la depa nih....

Post by SidiA on Mon Oct 12, 2009 2:54 pm



aku dh dapat nama betui dia...SEMPILA

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kreatip la depa nih....

Post by SidiA on Mon Oct 12, 2009 2:56 pm




mai raga kaih....nk isi ikan mengaiy nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kreatip la depa nih....

Post by Sponsored content Today at 1:18 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum