FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

MANA P CIKGU ASRUL

View previous topic View next topic Go down

MANA P CIKGU ASRUL

Post by caca@bijak on Tue Aug 18, 2009 6:55 pm

awat cikgu senyap ja jampok p la apa2 pun depa semua ni ok cuma kadang2 ja mcm pelaq terutama met panjang boroi tu memang loklaq.. :lol:

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: MANA P CIKGU ASRUL

Post by MetSanglang on Tue Aug 18, 2009 9:06 pm

dejeyyyyy toi...........mak budak from teluk ni tibai aku.aku bkan loglaq tapi tanya khabaq cuma cara ja cam pelaq

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: MANA P CIKGU ASRUL

Post by SidiA on Tue Aug 18, 2009 10:13 pm

dia ada...semlm aku ada YM dgn dia...dia kata sibuk sket aaaa......depa cikgu wehhh....hampa 2 pelaq.....aku ja baik hati ehehhehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MANA P CIKGU ASRUL

Post by cikguasrul on Mon Aug 24, 2009 9:11 pm

saya ada...cuma bz sikit baru2 ni....hangpa loklaq tera mana pun takpa....

hahahahaha....kadang2 sy pun lagi loklaq...hehehehhehe

cikguasrul
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 62
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: MANA P CIKGU ASRUL

Post by SidiA on Mon Aug 24, 2009 9:20 pm

cikguasrul wrote:saya ada...cuma bz sikit baru2 ni....hangpa loklaq tera mana pun takpa....

hahahahaha....kadang2 sy pun lagi loklaq...hehehehhehe
buh cikgu buh...loklaq pi laa...kami pun tk kisah....terima kasih jugak kt cikgu sebb memuatkan gambaq2 yg membuatkan kami semua rasa cukup terkenang kt sekolah.....ada yg kata terharu bila tengok2 gambaq2 sekolah.....terima kasih cikgu....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MANA P CIKGU ASRUL

Post by cikguasrul on Mon Aug 24, 2009 9:30 pm

hat mana dan sy buat noooo.....

cikguasrul
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 62
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: MANA P CIKGU ASRUL

Post by SidiA on Mon Aug 24, 2009 9:34 pm

cikguasrul wrote:hat mana dan sy buat noooo.....
tkdak paksaan cikgu......web/forum ni bukannya glamer sgt pun....pelan pelan cikgu

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MANA P CIKGU ASRUL

Post by MetSanglang on Tue Aug 25, 2009 12:49 pm

cikguasrul wrote:hat mana dan sy buat noooo.....
cikgu, klu dapat boh mai gambaq guru besaq SMKAH la ni, cikgu Che Halim kan.kalau dia la,tu la cikgu sastera kami masa ting.5 dulu,kami nak haghap cikgu khairi KAH tranfomer tu malam gaayaaa.lagi2 dok kangaq pulak,pukul 8 tidoq ,x dak apa.suruh tukaq gambaq dah nak sebulan dok lagu tuuuuu......jangan kata gambaq porum pun tak masuk.nasib baik kembaq sekampung dia tolong beckup klu tak kami pakat luku benam sorang skali.tak pun starlight tang daie tu biaq bincut baru dia tau(apamacam geng,komen c kit khairi ni)kirim salam kat dia ya cikgu,apa pun dia tetap kawan baik kami.!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: MANA P CIKGU ASRUL

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 2:35 pm

cikgu khairi kata kt aku...sekenet sekolah dia asyik down ja katanya.....hehehehe

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MANA P CIKGU ASRUL

Post by caca@bijak on Tue Aug 25, 2009 3:29 pm

SidiA wrote:cikgu khairi kata kt aku...sekenet sekolah dia asyik down ja katanya.....hehehehe


dok menyalah kat sekenet pulak dah....kacau kawan kita ni..

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: MANA P CIKGU ASRUL

Post by caca@bijak on Tue Aug 25, 2009 3:32 pm

cikguasrul wrote:saya ada...cuma bz sikit baru2 ni....hangpa loklaq tera mana pun takpa....

hahahahaha....kadang2 sy pun lagi loklaq...hehehehhehe



tudia ...tu baru syok...c gu jangan dok balun anak murid ngan pedang ninja tu pulak... cheesy

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: MANA P CIKGU ASRUL

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 3:59 pm

ahhahahah....cikgu kita ni pun kepala hoq haq jugak laaa.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: MANA P CIKGU ASRUL

Post by cikguasrul on Wed Oct 21, 2009 10:23 pm

sori noooooooo...lama xmasuk porum.....sebab2nya ialahhhhh

Khairi dah cover...hehehehehehhee...

nanti ada gambaq best sy bohhhhhhhhh

cikguasrul
Kawan Kerap Masuk

Capricorn Posts : 62
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: MANA P CIKGU ASRUL

Post by Sponsored content Today at 11:16 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum