FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Page 4 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by ajaiTM on Mon Oct 05, 2009 3:28 pm

MetSanglang wrote:
Gee wrote:

cuba hampa semua pakat2 teka sapa yang ada dalam gambaq tu.........
kepada pak cik-pakcik penanam jagung!...........ni la muka-muka penyamun jagung di kebun pakcik.tula jangan tanam jagung di belakang SMAH,tengok tu penyangak2 ni bukan sebijik 2 depa kebaih sampai seguni ,haremmmmm sungguh......tu tu kepala dia tu yang tukang bakaq dengan asisten dia yang dok sebelah tu baju bighu muda yang pejam mata sai pedih kena asap...........!!!!!!!!!!!!
aku tak telibat dlm kes curi mencuri tu....aku baik pa....
baijai, own tok mud yg jadi dalangnya aku makan saja..
ha..ha..

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Mon Oct 05, 2009 10:03 pm

laaa...camna aku bleh tk pperasan jagung bakaq tuh...lapaq jagung bakaq plak dah aiihhh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by mohdfaridg on Tue Oct 06, 2009 10:02 am

aku masih ingat masa dok asrama,masa tu aku diwar-war oleh geng aku nak jadi ketua pengawas,last sekali mera dan syam mai samun jawatan tu.jadi apa lagi anak buah buat pemberontakkan menentang mera,syam dan lebai hijau yang dok kat bilik pengawas.banyak la,ada yang kencing dalam kasut,baling sampah,boh minyak cap kapak dalam air dan banyak lagi ancaman keatas mereka.dan akhir sekali mereka nak keluar asrama,tapi kita tahan,depa repot kata kami semua main judi........ and depa tak tau yang tu semua cobaannnnnnnn..........

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Rosnah on Tue Oct 06, 2009 11:09 am

SidiA wrote:

Shahrul (syOn) kaaa.....dgn hang Ajai......

ni kawan saya masa sekolah rendah. Syahrunizam.Alahai....masuk form1-3 pun sekelas dengan 2 orang ni..hehe

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by ajaiTM on Tue Oct 06, 2009 1:28 pm

SidiA wrote:
mohdfaridg wrote:pasai asrama jai tu paling penakut.aku suruh pi solat dia tak mau,last sekali dia jalan tengah malam pi solat kat surau sekolah.apa lagi cabut la .mamai aapa la dia ni......
hehehhe...aku ada dengaq citer nih...jai jalan dlm tidoq p surau...lalu plak depan Aspuri hahahah....
tu semua fitnah tu....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by caca@bijak on Tue Oct 06, 2009 2:50 pm

SidiA wrote:laaa...camna aku bleh tk pperasan jagung bakaq tuh...lapaq jagung bakaq plak dah aiihhh...


aku pun rasa mcm lapaq jagung bakar jgk...amboi sedap tengok depa dok bakar...balik qeja jap gi cari jagung rebus ja ...dak pun tunggu malam .......yam..yam....(cari pasar malam.....)

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by MetSanglang on Tue Oct 06, 2009 3:49 pm

benda cughi memang nampak sedap............penyamun........,ajak aku sama lain kali,tapi kalau dapat makan badek jagung lagi sedap...............kebun sains pertanian banyak.tapi baguih juga hampa curi kebun luaq bukan kebun kamiiiii...............

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by ajaiTM on Tue Oct 06, 2009 3:52 pm

bila kita nak bakaq jagung pulak....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by MetSanglang on Tue Oct 06, 2009 3:59 pm

hat tu yang nak crita ni ,dlm kepala otak ingat nak jumpa lagi.......cuti skolah ni pakat2 korek tabung bawak anak bini ,kita pi bercuti area selangor jadi(kalau ada cadangan ngri lain boh la,kumpul 1 tempat ramai,kita buat bakaq2,sabtu-ahad.takat2 la dok nampak bagan lalang la,sri malaysia.....

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by ajaiTM on Tue Oct 06, 2009 8:13 pm

MetSanglang wrote:hat tu yang nak crita ni ,dlm kepala otak ingat nak jumpa lagi.......cuti skolah ni pakat2 korek tabung bawak anak bini ,kita pi bercuti area selangor jadi(kalau ada cadangan ngri lain boh la,kumpul 1 tempat ramai,kita buat bakaq2,sabtu-ahad.takat2 la dok nampak bagan lalang la,sri malaysia.....
kita set lin....klu bulih sabtu pertama.la...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Tue Oct 06, 2009 10:43 pm

caca@bijak wrote:
SidiA wrote:laaa...camna aku bleh tk pperasan jagung bakaq tuh...lapaq jagung bakaq plak dah aiihhh...


aku pun rasa mcm lapaq jagung bakar jgk...amboi sedap tengok depa dok bakar...balik qeja jap gi cari jagung rebus ja ...dak pun tunggu malam .......yam..yam....(cari pasar malam.....)
hang buat aku ceghuuut perut laa...adehh..


Amet & Jai~~~harap2 bleh la jadik kot.....bleh lepak 2D1N ok gak..kalau 3D2N..lama sgt plak....sesaja merapu sampai pagi...hahahha...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Wed Oct 07, 2009 8:37 am

Kalau dah cuti tu, habaq mai awai2 sikit. Leh aku set masa nak join hang pa di sana.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by MetSanglang on Wed Oct 07, 2009 11:03 am

senang crita,hampa serve la tempat yang sesuai..........kita join ramai2,pakat2 wat keluaq modai sorang sikit,sewa chalet ka bilik ka,takat takat la dlm kepala ku kalau puak lembah klang ja kita pi la bagan lalang,leh wat BBQ.kalu geng kita blah Utara nak join ......kita korban la sikit pakat turun blah perak,teluk batik ka,lumut ka .............mana ka .tengah2 pakat turun pi apamacam .tapi kena plan awai pasai cuti sekolah,takut penuh ja.....apa kata hampa??????????????

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by caca@bijak on Wed Oct 07, 2009 1:28 pm

aku dok nampak mcm hang la boleh jd urusetia kalau hang dok tanya depa apa macm nanti rmai yang dok pakat jawab "mcm apa"...haqu...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Wed Oct 07, 2009 7:50 pm

Elok la tu, tukang merapu jadi urusetia. Kesian Pak Mok, direject cam tu je.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by MetSanglang on Thu Oct 08, 2009 11:32 am

hampa caghi la urusetia lain, aku tukang bakaq ikan boleh la..........tu yang aku bagi tu buah pikiran ja...............kan pa aku kegha nak meghapuuuu ja ngan hampa..............nak syok lagi ajak Mat parid sama lagi ghiyoh.........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by ajaiTM on Thu Oct 08, 2009 12:55 pm

Rosnah wrote:
SidiA wrote:

Shahrul (syOn) kaaa.....dgn hang Ajai......

ni kawan saya masa sekolah rendah. Syahrunizam.Alahai....masuk form1-3 pun sekelas dengan 2 orang ni..hehe
ya syon pendek lani.... lani dia dok penang....ni no contact dia..0142475763

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by ajaiTM on Thu Oct 08, 2009 1:00 pm

MetSanglang wrote:hampa caghi la urusetia lain, aku tukang bakaq ikan boleh la..........tu yang aku bagi tu buah pikiran ja...............kan pa aku kegha nak meghapuuuu ja ngan hampa..............nak syok lagi ajak Mat parid sama lagi ghiyoh.........

apa pun aku setuju.....yang teramat setuju pasai waktu cuti sekolah aku jadi bujang... hantaq anak bini balik kg....aku sambung mengaji....dulu masa muda suruh mengaji aku main2...dah tua baru gatai nak mengaji....tp aku buleh.....

jagung nak beli ka nak curi....ha..ha...ha... :evil: Twisted Evil :evil: Twisted Evil

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by caca@bijak on Thu Oct 08, 2009 2:24 pm

ajaiTM wrote:
MetSanglang wrote:hampa caghi la urusetia lain, aku tukang bakaq ikan boleh la..........tu yang aku bagi tu buah pikiran ja...............kan pa aku kegha nak meghapuuuu ja ngan hampa..............nak syok lagi ajak Mat parid sama lagi ghiyoh.........

apa pun aku setuju.....yang teramat setuju pasai waktu cuti sekolah aku jadi bujang... hantaq anak bini balik kg....aku sambung mengaji....dulu masa muda suruh mengaji aku main2...dah tua baru gatai nak mengaji....tp aku buleh.....

jagung nak beli ka nak curi....ha..ha...ha... :evil: Twisted Evil :evil: Twisted Evil

syok la hang bujai bujang kembali... :bounce: :bounce: :bounce:

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by lemontree95 on Thu Oct 08, 2009 3:02 pm

cisssssssss........

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by caca@bijak on Thu Oct 08, 2009 3:05 pm

lemontree95 wrote:cisssssssss........

tengok adik hg dah maqah...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by MetSanglang on Fri Oct 09, 2009 9:36 am

woi jagung tu curi lagi syok...........manihhhhhhhhh,bab tu kena bagi oun tok mud jadi kepala.....ada pengalaman.parid jadi tukang karut.kak ya jadi tukang gelak........aku tukang bakaq............khairi tukang besiang ikan,jai tukang pelekat api..........sidi............???????????tukang pa............mentedaghah...hahhahahaha

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Sat Oct 10, 2009 1:30 am

antara topik yg paling banyak di views.....1200 lebih dh nih......nk jadi ka dak....nnt bila2 kita lepak2 minum....face to face cerita...nk buat lagu mana....sbb benda ni nk kena set komiti..sapa nk kena buat itu dan ini...walaupun kecik....nk kena bahagi2 jugak keja...kot satgi jadi celaru...kalau dlm perdangangan dia panggey pengkhususan kerja....
ingat pengurusan ni seni weh...haluih....kena buat elok2...cehhh...teruih aku teringat teori marrie parker fallet....(itu teori pengurusan time aku belajaq bisnes dulu hahahah...)

bg aku pikiaq sat...sambey2 tu......
MINTAK TOLONG HAMPA SERVEY2 DULU TEMPAT2 YAG SESUAI DARI SEGI HARGA,LOKASI,SUASANA DAN MASA SEKALI...AKU BERHARAP SESANGAT...KALAU JADI....AKU CUBA LUANGKAN SEDIKIT MASA YG AKU ADA UTK. BUAT KERJA NIH....AKU SUKARELA.....AKU BETOI2 NK JUMPA HAMPA SEMUA......DAH LAMA BENDA NIH BERKISAR DALAM KEPALA AKU...RASANYA DH BERTAHUN2 YG LEPAS LAGI DH ADA BENDA NI DLM KEPALA AKU....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by MetSanglang on Sat Oct 10, 2009 7:59 am

kapala pa.......kepala hotak...........hehehe

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by lemontree95 on Sat Oct 10, 2009 9:28 am

burung ape.........

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Sponsored content Today at 1:16 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum