FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Page 3 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Mon Sep 07, 2009 10:26 pm

ajaiTM wrote:
Gee wrote:
ajaiTM wrote:aku dulu dok di hostel 1987 sampai 1994. paling last sekali ketua asrama aku pak lah tani(idup lg pun tak tau). dulu nama asmara lelaki namanya aspura. sepupu kepada aspuru. jiran dgn aspuri. warden yg paling best ialah cikgu suhaimi janggut. dia klu salah lain boleh ampun tp kalu tak semayang jemaah kena pemanpaq tokyu. kenangan yg paling aku tak leh lopa ialah ghobohnya dinding yg menyekat antara asrama putra dan putri angkara kami la... dinding tu diperbuat drp bata merah. mlm tu aku, pak lah, n rostam. kami telah membuat satu resolusi nak pi asrama puteri sambil mencuri. tepat jam 12.30 t.mlm, kami pun mulakan operasi. tujuan utama ialah nak pi mencuri aksesori mandi pompuan. sabon, syampo, losen dll. hi.hi..hi... :evil: sampai ujung dewan makan, kami pun ghabat la dinding tu. dinding tu baru siap buat. tp sapa nak pi dulu... la la lit tamplong, aku yg kena. aku pun mula la gaghaih dinding tu. ok selamat. bila aku sanpai sj seberang sempadan belah pompuan tu..., aku tgk dinding tu ikut aku.. aku pun tahan dan tolak semula bg betui. bila aku tolak, rupanya pak lah n pak tam(rostam) tak tahan dinding tu, depa cabut. apa lagi lg bruummmm... ghuntuh. yg paling syoknya dinding tu dah ghuntuh tp aku pi ghabat lagi pagaq nak pi sebelah asrama lelaki... bengong betui.. takut punya pasai pi ghabat lagi. patutnya aku belah la ikut dinding yg guntuh tu.. pas tu kami pakat pi gelak begulin-gulin... esoknya waden hingaq dinding ghuntuh.. kami kata angin kot... masa tu waden cikgu marzuki....(mat kie) sampai la ni aku dok ingat. tp jgn cita kat orang tau... sapa cita kat org aku sumpah jagi helikopta... :affraid:

pasal ni aku tau masa tu aku form five tengah ambik periksa SPM, time tu tinggal kami ja kat hostel form 5 n geng upper six, apalagi macam2 projek haram kami buat betoi dak jai......

sampai lani aku tak lupa kenangan di asrama bersama2 geng form 5. semua sekepala. rostam dah pi mana lani. aku ada jumpa azwira.. dia dok dekat dgn eria rumah aku..
rostam@pak tam lama dah aku tak jumpa tapi geng2 lain macam longgaq, mat nizam anjana, mael koceh ada jugak konatek sbb depa ni dok eria sg. petani ja. pastu kalu hang ingat shapri sanglang...la ni dia jadi polis wooo....dok kat IPD muar tapi kerap jugak turun putrajaya....pas raya ni aku nak boh gambaq kenangan masa kat hostel SMAH dulu kita pakat2 tengok zaman muda remaja kita.......amacam orai tak?

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by ajaiTM on Mon Sep 07, 2009 10:30 pm

Gee wrote:
ajaiTM wrote:
Gee wrote:
ajaiTM wrote:aku dulu dok di hostel 1987 sampai 1994. paling last sekali ketua asrama aku pak lah tani(idup lg pun tak tau). dulu nama asmara lelaki namanya aspura. sepupu kepada aspuru. jiran dgn aspuri. warden yg paling best ialah cikgu suhaimi janggut. dia klu salah lain boleh ampun tp kalu tak semayang jemaah kena pemanpaq tokyu. kenangan yg paling aku tak leh lopa ialah ghobohnya dinding yg menyekat antara asrama putra dan putri angkara kami la... dinding tu diperbuat drp bata merah. mlm tu aku, pak lah, n rostam. kami telah membuat satu resolusi nak pi asrama puteri sambil mencuri. tepat jam 12.30 t.mlm, kami pun mulakan operasi. tujuan utama ialah nak pi mencuri aksesori mandi pompuan. sabon, syampo, losen dll. hi.hi..hi... :evil: sampai ujung dewan makan, kami pun ghabat la dinding tu. dinding tu baru siap buat. tp sapa nak pi dulu... la la lit tamplong, aku yg kena. aku pun mula la gaghaih dinding tu. ok selamat. bila aku sanpai sj seberang sempadan belah pompuan tu..., aku tgk dinding tu ikut aku.. aku pun tahan dan tolak semula bg betui. bila aku tolak, rupanya pak lah n pak tam(rostam) tak tahan dinding tu, depa cabut. apa lagi lg bruummmm... ghuntuh. yg paling syoknya dinding tu dah ghuntuh tp aku pi ghabat lagi pagaq nak pi sebelah asrama lelaki... bengong betui.. takut punya pasai pi ghabat lagi. patutnya aku belah la ikut dinding yg guntuh tu.. pas tu kami pakat pi gelak begulin-gulin... esoknya waden hingaq dinding ghuntuh.. kami kata angin kot... masa tu waden cikgu marzuki....(mat kie) sampai la ni aku dok ingat. tp jgn cita kat orang tau... sapa cita kat org aku sumpah jagi helikopta... :affraid:

pasal ni aku tau masa tu aku form five tengah ambik periksa SPM, time tu tinggal kami ja kat hostel form 5 n geng upper six, apalagi macam2 projek haram kami buat betoi dak jai......

sampai lani aku tak lupa kenangan di asrama bersama2 geng form 5. semua sekepala. rostam dah pi mana lani. aku ada jumpa azwira.. dia dok dekat dgn eria rumah aku..
rostam@pak tam lama dah aku tak jumpa tapi geng2 lain macam longgaq, mat nizam anjana, mael koceh ada jugak konatek sbb depa ni dok eria sg. petani ja. pastu kalu hang ingat shapri sanglang...la ni dia jadi polis wooo....dok kat IPD muar tapi kerap jugak turun putrajaya....pas raya ni aku nak boh gambaq kenangan masa kat hostel SMAH dulu kita pakat2 tengok zaman muda remaja kita.......amacam orai tak?

boh la gee.. aku tak s... dah... ni...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by ajaiTM on Mon Sep 07, 2009 10:31 pm

khairi wrote:Baru ni aku jumpa sapa tah. Dia kata dok buat KPLI. Geng Mat Jai gak. Hang tau dak sapa2 geng hang yang dok buat KPLI la ni. Dia muda pada kita 2 tahun kut. Bini dia org Ayer HItam.
awat tak tanya nama... nak ingat mapuih tak ingat...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

kenai dak sapa ni...ingat lg kot...

Post by ajaiTM on Mon Sep 07, 2009 11:35 pm



ni sapa gee... he..he..

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Tue Sep 08, 2009 6:37 am



Shahrul (syOn) kaaa.....dgn hang Ajai......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Tue Sep 08, 2009 9:34 am

Jai, yg aku kata tu Nizam Anjana tu kot. Kalau ada sapa2 buat KPLI la ni di Cheras, dia la tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Tue Sep 08, 2009 10:22 am

huh...biaq betui.....kalau itu la dianya.....nk jugak aku jumpa...ramai jugak kaum kt KL ni...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Dielara@com on Sat Sep 12, 2009 5:13 am

Amboi Syok nampak crita pasai kenangan lalu, Jai tu..oop Ajai no, nampak sangat la peleceh org asrama..ha ni dia dia otai asrama dah masuk sorang lagi. buat khairi tahniah dah jaya ada anak ramai..nak tanya skit. sidi A tu duk mcm tu lagi ka! tak dak sapa2 lagi ka..jgn marah no..baguih la kapla org yang buat porum ni (tau dah sapa) blh gak rewind kenangan dulu...salam perkenalan kembali.

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Sat Sep 12, 2009 5:33 am

Dielara@com wrote:Amboi Syok nampak crita pasai kenangan lalu, Jai tu..oop Ajai no, nampak sangat la peleceh org asrama..ha ni dia dia otai asrama dah masuk sorang lagi. buat khairi tahniah dah jaya ada anak ramai..nak tanya skit. sidi A tu duk mcm tu lagi ka! tak dak sapa2 lagi ka..jgn marah no..baguih la kapla org yang buat porum ni (tau dah sapa) blh gak rewind kenangan dulu...salam perkenalan kembali.
haipppppp.....................tetiba aku kena nih......hehehehehe.......glamer jugok aku nih....hahahaha......semoga tuan/puan terhibur....bantai je la ehhehehe.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by ajaiTM on Tue Sep 15, 2009 3:23 pm

SidiA wrote:
Dielara@com wrote:Amboi Syok nampak crita pasai kenangan lalu, Jai tu..oop Ajai no, nampak sangat la peleceh org asrama..ha ni dia dia otai asrama dah masuk sorang lagi. buat khairi tahniah dah jaya ada anak ramai..nak tanya skit. sidi A tu duk mcm tu lagi ka! tak dak sapa2 lagi ka..jgn marah no..baguih la kapla org yang buat porum ni (tau dah sapa) blh gak rewind kenangan dulu...salam perkenalan kembali.
haipppppp.....................tetiba aku kena nih......hehehehehe.......glamer jugok aku nih....hahahaha......semoga tuan/puan terhibur....bantai je la ehhehehe.....
pakat boh la sorang sikit....
hg det hang pi la cabut pokok depan asrama tu... hg ingat lagi kot....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by MetSanglang on Wed Sep 16, 2009 8:27 am

crita asrama ni aku tak brapa tau sangat,pasai aku tak dok asrama....hehhehe tapi satu ja yang aku tau selain dipangge asrama,ia juga boleh dipangge kedai gunting SMAH,nak meghiyah lagi bila tau ada spor chek ghambut atau lepaih kena taghah ngan bentayan ,mie janggut,suib botak masing2 pakat caghi mamak SMAH sughuh repair ghambut.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 8:36 am

MetSanglang wrote:crita asrama ni aku tak brapa tau sangat,pasai aku tak dok asrama....hehhehe tapi satu ja yang aku tau selain dipangge asrama,ia juga boleh dipangge kedai gunting SMAH,nak meghiyah lagi bila tau ada spor chek ghambut atau lepaih kena taghah ngan bentayan ,mie janggut,suib botak masing2 pakat caghi mamak SMAH sughuh repair ghambut.

Yg selalu jadi mamak gunting rambut asrama tu Jai dgn Det la. Kepala aku pun selalu kena tarah dgn Suid.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 2:19 pm

WOI KHAIRI HANG DAH JADI CIKGU DI AYAQ HITAM KA....PATUT GAAMBAQ BUAT MUKA CENGEI...GILA JAWATAN NAK JADI GURU DISIPLIN LA TU....NAK TOP LA TU.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 3:23 pm

lemontree95 wrote:WOI KHAIRI HANG DAH JADI CIKGU DI AYAQ HITAM KA....PATUT GAAMBAQ BUAT MUKA CENGEI...GILA JAWATAN NAK JADI GURU DISIPLIN LA TU....NAK TOP LA TU.....
dia kalau jadi cikgu disiplin pun...dia tkleh lawan bentayan....huhuuhuh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 4:10 pm

razak taik pun besa jadi cikgu disiplin jgk......kiranya dia ni bleh ganti razak taik ni.....klau muka buat masam sikit lagi bleh jadi razak taik ni....muka ala nak teran tak teran tu.....coba hang buat muka lagu tu tgk khairi...

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Thu Oct 01, 2009 8:43 pm



cuba hampa semua pakat2 teka sapa yang ada dalam gambaq tu.........


Last edited by SidiA on Thu Oct 01, 2009 8:53 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Aku dah edit......tadi gambaq tk keluaq)

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Thu Oct 01, 2009 8:53 pm



buat tatapan semua otai2 SMAH munkin dalam gambaq ni ada hat dok sekelaih dulu bulih ingat balik kot..........yg ada dalam gambaq tu hat duduk (adik ipaq cikgu mat ki, chot, solahuddin a.k.a din, pun, sehat, aku, mat chong a.k.a adik parid, longgaq, dik man a.k.a jasmanizam adik kepada jasman, arwah adi panjang (al-fatihah), pak eton, shaari, mail koceh, kalid, nizam anjana, yg last sekali tak ingat nama dia rasa2 jai ingat kot........

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 8:59 pm

Adi panjang dah arwah....??? sakit apa weh...bila lagi.....???

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Thu Oct 01, 2009 9:14 pm

dia meninggal dunia kalu tak silap dah 2 tahun dah accident kat sabah.....masa tu dia kena tukaq p sabah dari tudm subang....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Fri Oct 02, 2009 10:43 pm



khas utk paklah thany, jai TM dan own TM.........kenangan masa gila2 remaja....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Fri Oct 02, 2009 10:49 pm

Bila tengok gambaq tu, ingat kat Own Mud, kami dok cin kelas pi Batu Pahat dulu, hahaha.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Sat Oct 03, 2009 1:01 am

cayalah Gee....gambaq lama semua tuhhh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by mohdfaridg on Sun Oct 04, 2009 8:26 am

pasai asrama jai tu paling penakut.aku suruh pi solat dia tak mau,last sekali dia jalan tengah malam pi solat kat surau sekolah.apa lagi cabut la .mamai aapa la dia ni......

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Sun Oct 04, 2009 4:52 pm

mohdfaridg wrote:pasai asrama jai tu paling penakut.aku suruh pi solat dia tak mau,last sekali dia jalan tengah malam pi solat kat surau sekolah.apa lagi cabut la .mamai aapa la dia ni......
hehehhe...aku ada dengaq citer nih...jai jalan dlm tidoq p surau...lalu plak depan Aspuri hahahah....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by MetSanglang on Mon Oct 05, 2009 3:12 pm

Gee wrote:

cuba hampa semua pakat2 teka sapa yang ada dalam gambaq tu.........
kepada pak cik-pakcik penanam jagung!...........ni la muka-muka penyamun jagung di kebun pakcik.tula jangan tanam jagung di belakang SMAH,tengok tu penyangak2 ni bukan sebijik 2 depa kebaih sampai seguni ,haremmmmm sungguh......tu tu kepala dia tu yang tukang bakaq dengan asisten dia yang dok sebelah tu baju bighu muda yang pejam mata sai pedih kena asap...........!!!!!!!!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Sponsored content Today at 5:16 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum