FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Page 2 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by ajaiTM on Wed Sep 02, 2009 4:55 pm

ingat lg... tp aku dulu2 memeng buaih sikit.... tp lani... uuuiihh.. baguuuih gila.....

klu asrama dulu bab meriam suhaimi janggut yg test dulu.. ok ka dak.. baru boleh kami main...
sempoi punya warden....

klu bab rokok.... kami dpt kebenaran....
"hampa nak isap okok hampa isap... tp jgn bagi dok budak nampakk...klu ada dokbudak report kat aku siap hammpa...." kata suhaimi janggut kat aku, pak lah, oun tok mut,,,,

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Thu Sep 03, 2009 6:42 am

ayat hg hat ataioh tu buat aku naik menyampah baca.....uweeekkkk...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Thu Sep 03, 2009 11:08 am

Apa lagi, kisah cin kelas pi Batu Pahat Tengok Ulaq, Perlis dengan Oon Mod. Hahaha. Nasib baik tak kantoi dengan Mee Jawa Disiplin.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by tOksiak on Thu Sep 03, 2009 11:32 am

khairi wrote:Apa lagi, kisah cin kelas pi Batu Pahat Tengok Ulaq, Perlis dengan Oon Mod. Hahaha. Nasib baik tak kantoi dengan Mee Jawa Disiplin.
ehheeh....hampa cin kelaih sengap2....tk habaq dekat aku heheheh...

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by MetSanglang on Thu Sep 03, 2009 3:24 pm

khairi wrote:Apa lagi, kisah cin kelas pi Batu Pahat Tengok Ulaq, Perlis dengan Oon Mod. Hahaha. Nasib baik tak kantoi dengan Mee Jawa Disiplin.
dejeyyyy masa hampa chin awat tak ajak aku sama.............tak baguih la hampa.Makmok memang hampa tak ajak aku tau pasai pa,dia geli tengok ulaq sawa...........!!!!!!,pasi tu dia kata ulaq sawa tu ulaq danu.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Thu Sep 03, 2009 4:29 pm

Satu lagi wei, kena tibai dengan arwah Cikgu Maimunah pasai cin kelas tambahan dia. Sakit oooo. Tapi itulah cikgu yang banyak berjasa pada kita. Al-fatihah.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 7:37 am

hehehhe....aku tkdan sgt dgn cikgu maimunah....


tapi aku tkleh ingat lagu "kita...terpaksa berpisah utk mencari arahhh..." balok teriak serot sereh....hehehehe,.....siap buat surat layag lagik.....gila laaa.....ahhahaha.....

cin kelaih p masuk dlm toilet ja hahahahah...satu masa plak tu dlm toilet heheheh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 7:45 am

Cam biasa la. La jamban yg dok pi cin kalaih tu dah tak dak. Buat yg baru dah.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 8:02 am

khairi wrote:Cam biasa la. La jamban yg dok pi cin kalaih tu dah tak dak. Buat yg baru dah.
la ya kaaa.......dh takdak dah kaa...hang ingat dk cikgu latip borgiba....ganang ganang ganang...hat zaini dok ejek tu hehehhe....SPBT hehehhe....


ciiiiisssssssssssssssss...................................(bentayan lalu dan berhenti...)celaka kau jebat.......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 8:05 am

Awat tak ingat Latip Borgiba. Geng kita, Wari jadi Pengerusi SPBT. Kita dok tolong pi buat spot check buku dgn dia. Hebat gak kita no.
Pasai Bentayan tu, lakonan mantap pa. Kalau masok Pilih Kasih, mesti Rosyam Nor amik aku berlakon. Heeeeeei.... Hang Jebat.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by MetSanglang on Fri Sep 04, 2009 8:10 am

pi balik cepat c kit mok,meluat aku dengaq hampa dok crita lam porum ni,pi balik crita di kampung nuuu............kami nak porum plak,

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 8:15 am

Buka tajuk baru la wei. Baru masuk pg ni jelos kat geng KSepat lak.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 8:18 am

khairi wrote:Awat tak ingat Latip Borgiba. Geng kita, Wari jadi Pengerusi SPBT. Kita dok tolong pi buat spot check buku dgn dia. Hebat gak kita no.
Pasai Bentayan tu, lakonan mantap pa. Kalau masok Pilih Kasih, mesti Rosyam Nor amik aku berlakon. Heeeeeei.... Hang Jebat.
hahahha...aku la pengerusi wehhh...wari timbalan aku laaa....hahahahhaha......

lakonan tu sampai ke tua dok ingat...hahaha...

forum kubang sepat nnt aku buka...nnt aku pikiaq apa category yg sesuai aku nk buh......tapi kalau nk tengok blog kubang sepat aku ada buat hehehhe...

http://kubang-sepat.blogspot.com dlam blog tu ada lagu yg bashan lama hg jadik model hehehehhe.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 8:24 am

Ya ka, ingat Wari. Razif Man Posmen ada la aku dok jumpa. Dia dok di Perlis gak kot. Tengaok rmh ayah dia tu tinggai cik li dgn kak ti je,

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 8:53 am

hehehehe....razif rasanya jadik warden kan...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 8:56 am

Wei, wardan kat mana. Tak tau pun. Kalau betoi, habis bdk2 asrama pakat cin, sama mcm dia dulu gak. Pas tu, dok hisap rokok.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 8:58 am

khairi wrote:Wei, wardan kat mana. Tak tau pun. Kalau betoi, habis bdk2 asrama pakat cin, sama mcm dia dulu gak. Pas tu, dok hisap rokok.
warden penjara laaa....kt pokok sena....last 2,3 thn lepaih aku jumpa dia....dia habaq lagu tu laa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 9:02 am

Tak tau lak. Harap2 betoi la, dia tu pun tak leh caya sgt.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 9:03 am

khairi wrote:Tak tau lak. Harap2 betoi la, dia tu pun tak leh caya sgt.
hahahahah....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by caca@bijak on Fri Sep 04, 2009 1:07 pm

SidiA wrote:
khairi wrote:Wei, wardan kat mana. Tak tau pun. Kalau betoi, habis bdk2 asrama pakat cin, sama mcm dia dulu gak. Pas tu, dok hisap rokok.
warden penjara laaa....kt pokok sena....last 2,3 thn lepaih aku jumpa dia....dia habaq lagu tu laa...


woi hampa ingat dulu razif kalau time dia kena baca ( tak ingat subjet apa ) dia tu kan gagap...ada perkataan samseng dia baca jd sengsam lawak .... cheesy

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 2:00 pm

caca@bijak wrote:
SidiA wrote:
khairi wrote:Wei, wardan kat mana. Tak tau pun. Kalau betoi, habis bdk2 asrama pakat cin, sama mcm dia dulu gak. Pas tu, dok hisap rokok.
warden penjara laaa....kt pokok sena....last 2,3 thn lepaih aku jumpa dia....dia habaq lagu tu laa...


woi hampa ingat dulu razif kalau time dia kena baca ( tak ingat subjet apa ) dia tu kan gagap...ada perkataan samseng dia baca jd sengsam lawak .... cheesy
hahahaha.............. lol! lol! lol!

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by ajaiTM on Mon Sep 07, 2009 1:10 am

sani mustafa wrote:Tak sangka hang jai...jahat dan loklak.. Nasib baik aku tak amik
hang jadi menantu ipar lamai aku, kalau lah aku tau dulu, sumpah aku
tak mau bagi hang kawin dengan anak jiran sebelah rumah kak sodah tu...
he he..sori lah merapu pulak..
Err...hang kenai aku lagi tak? Hang dok kat ceras ka lani? Sejak bila
hang tukar nama jadi AJAI? Hang tingin nak jadi macam Ajai Komposer tu ek? Dah la, aku dah kenai hang, hang orang tok mengkula kan...
Anyway....selamat bertemu kembali..seingat aku, walaupun kita tak
berapa rapat sgt, tapi aku besa makan nasi dengan udang besag kat
umah hang dulu dengan farid, cuba hang igat betoi2...

aku ajai tm.. (ajai tok mengkula) nama aku sidi yg mula-mula pangge masa dok 3b dulu. makasih sidi...lani keluarga aku dok kg baru sanglang. dah tak duduk tm dah. umah tu sewa kat org...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by ajaiTM on Mon Sep 07, 2009 1:13 am

Gee wrote:
ajaiTM wrote:aku dulu dok di hostel 1987 sampai 1994. paling last sekali ketua asrama aku pak lah tani(idup lg pun tak tau). dulu nama asmara lelaki namanya aspura. sepupu kepada aspuru. jiran dgn aspuri. warden yg paling best ialah cikgu suhaimi janggut. dia klu salah lain boleh ampun tp kalu tak semayang jemaah kena pemanpaq tokyu. kenangan yg paling aku tak leh lopa ialah ghobohnya dinding yg menyekat antara asrama putra dan putri angkara kami la... dinding tu diperbuat drp bata merah. mlm tu aku, pak lah, n rostam. kami telah membuat satu resolusi nak pi asrama puteri sambil mencuri. tepat jam 12.30 t.mlm, kami pun mulakan operasi. tujuan utama ialah nak pi mencuri aksesori mandi pompuan. sabon, syampo, losen dll. hi.hi..hi... :evil: sampai ujung dewan makan, kami pun ghabat la dinding tu. dinding tu baru siap buat. tp sapa nak pi dulu... la la lit tamplong, aku yg kena. aku pun mula la gaghaih dinding tu. ok selamat. bila aku sanpai sj seberang sempadan belah pompuan tu..., aku tgk dinding tu ikut aku.. aku pun tahan dan tolak semula bg betui. bila aku tolak, rupanya pak lah n pak tam(rostam) tak tahan dinding tu, depa cabut. apa lagi lg bruummmm... ghuntuh. yg paling syoknya dinding tu dah ghuntuh tp aku pi ghabat lagi pagaq nak pi sebelah asrama lelaki... bengong betui.. takut punya pasai pi ghabat lagi. patutnya aku belah la ikut dinding yg guntuh tu.. pas tu kami pakat pi gelak begulin-gulin... esoknya waden hingaq dinding ghuntuh.. kami kata angin kot... masa tu waden cikgu marzuki....(mat kie) sampai la ni aku dok ingat. tp jgn cita kat orang tau... sapa cita kat org aku sumpah jagi helikopta... :affraid:

pasal ni aku tau masa tu aku form five tengah ambik periksa SPM, time tu tinggal kami ja kat hostel form 5 n geng upper six, apalagi macam2 projek haram kami buat betoi dak jai......

sampai lani aku tak lupa kenangan di asrama bersama2 geng form 5. semua sekepala. rostam dah pi mana lani. aku ada jumpa azwira.. dia dok dekat dgn eria rumah aku..

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 7:20 am

ajaiTM wrote:
sani mustafa wrote:Tak sangka hang jai...jahat dan loklak.. Nasib baik aku tak amik
hang jadi menantu ipar lamai aku, kalau lah aku tau dulu, sumpah aku
tak mau bagi hang kawin dengan anak jiran sebelah rumah kak sodah tu...
he he..sori lah merapu pulak..
Err...hang kenai aku lagi tak? Hang dok kat ceras ka lani? Sejak bila
hang tukar nama jadi AJAI? Hang tingin nak jadi macam Ajai Komposer tu ek? Dah la, aku dah kenai hang, hang orang tok mengkula kan...
Anyway....selamat bertemu kembali..seingat aku, walaupun kita tak
berapa rapat sgt, tapi aku besa makan nasi dengan udang besag kat
umah hang dulu dengan farid, cuba hang igat betoi2...

aku ajai tm.. (ajai tok mengkula) nama aku sidi yg mula-mula pangge masa dok 3b dulu. makasih sidi...lani keluarga aku dok kg baru sanglang. dah tak duduk tm dah. umah tu sewa kat org...
ya ka.....aku ka mula2 panggey...hik hik hik.....sunguh laa...hg dok 3b dgn aku dulu.....jai mana pi syOn (shahrul),asri,zun kilat n sapa lagi tah.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Mon Sep 07, 2009 7:39 am

Baru ni aku jumpa sapa tah. Dia kata dok buat KPLI. Geng Mat Jai gak. Hang tau dak sapa2 geng hang yang dok buat KPLI la ni. Dia muda pada kita 2 tahun kut. Bini dia org Ayer HItam.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Sponsored content Today at 1:16 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum