FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

View previous topic View next topic Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by tOksiak on Thu Oct 29, 2009 10:30 pm

Dielara@com wrote:Kasian kasian kasian! turutnya bersimpati diriku ini.
awat plak ni wehhh....mcm sedeyy jaaa..

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by ajaiTM on Tue Nov 03, 2009 4:08 pm

tOksiak wrote:
Dielara@com wrote:Kasian kasian kasian! turutnya bersimpati diriku ini.
awat plak ni wehhh....mcm sedeyy jaaa..
ni..ni....niii... bhg ni utk kenangan di smkah... bukan kenangan dgn ella....la...awie..la.. silat la.... sat gi aku boh buah langkah seribu...hampa mau pi.... rolleyes rolleyes rolleyes cheesy hi..hi...
Bapak marah.....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Wed Nov 04, 2009 4:58 pm

heheheh...tu dia...anak paklang JAn menyaound kita semua dah......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Majid on Thu Nov 05, 2009 10:21 am

sapa ada cerita pasai cikgu mat ..warden asrama masa tu (lani guru besaq sk malau) dengan geng yg dok asrama masa tu exam stpm kira tumpang sat saja pakat nak tangkap org yg mai dok mengendap budak aspuri. depa lalu kot pokok yg terbalik merintang sungai di belakang asrama. bila kami mai nak tangkap teruih depa cabut... lari kira kamilah penyelamat kaum wanita aspura pada masa tu... yg aku ingat ikut serta dalam operasi tu.. chot, pon(anak menakan cg razak) boe... hafizun... la nie geng-geng tu semua jadi cikgu... patutnya jd polis ka, imegresen ka...

Majid
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

ingat dak lagi

Post by Majid on Thu Nov 05, 2009 10:26 am

kenangan masa aku dok asrama tunggu sat masa stp... aku dengan geng boe, pon, chot, hafizul pakat dengan cikgu mad ( la ni guru besaq sk malau) di nak cekup org yang mai nak mengendap budak pompuan di aspuri.. depa mai ikut pokok yg terbalik dok merintang dlm sungai .. yg boleh kami nampaik pasai depa isap rokok daun,.. bila depa mai kami teruih tangkap tapi depa dan lariiiii....

Majid
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

kawan lama yang disayang

Post by wafie on Tue Nov 17, 2009 2:48 pm

Aku pun teringat juga masa dok asrama semua kawan2 kenangan tak blk masa cuti,aku,de longkang,bun dll naik tangki ayaq kat tepi aspuri tulis nama atas tangki,masa tu mcm dok kat gunung kinabalu,tapi masa dah berlalu aku tertinggai baanyak kenangan ngan kwn2

wafie
Kawan Baru

Leo Posts : 5
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by wafie on Tue Nov 17, 2009 2:51 pm

[quote="ajaiTM"]
SidiA wrote:isshkk....awat jahat sgt nih hehehehhehe.....

hampa ingat dak masa dok gila pakai seluar petak kaki besar

wafie
Kawan Baru

Leo Posts : 5
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Wed Nov 18, 2009 7:19 am

seluaq kaki besaq....GQ ka boot cut ni wehhh.....heheheh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Wed Nov 18, 2009 1:26 pm

SidiA wrote:seluaq kaki besaq....GQ ka boot cut ni wehhh.....heheheh...

Own Mud ada seluaq kotak kaki besaq, tapi tu la, dia tak join forum ni, geng asrama tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by azam on Wed Nov 25, 2009 11:45 pm

oooi kasut p mana ang lari dr rmh ka

azam
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Thu Nov 26, 2009 8:55 am

azam wrote:oooi kasut p mana ang lari dr rmh ka
kasut apa pulak dah nih...... Aku pun tktau

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by lemontree95 on Thu Nov 26, 2009 11:49 am

selamat hari raya haji smua....maaf banyak2.. Ampun Ampun Ampun

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Sponsored content Today at 11:11 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum