FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Page 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Mon Oct 26, 2009 7:30 pm

sani mustafa wrote:Kain pelekat tu paklah tani (nama formal Abdullah Thani), kat kusyen tu Mat Farid kan?

hat pakai kain pelikat tak pakai baju tu paklah thani....hat dok ataih kusyen tu bukan mat parid tapi own tok mud, dikman@adik jasman ngan halim junior kita semua.....

p/s: sani....kedai hang kt sp tang mana? aku pun dok sp jugak kt tmn kladi...kadang balik rumah mak mentua aku kt smelin....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by sani mustafa on Mon Oct 26, 2009 9:55 pm

Ya ka? Alamat kedai aku No 263, Tkt Atas Jalan Lagenda 10, Lagenda Heights. Dekat Restoran Makbul satu line dengan Star Electric..kalau nak mai hang contc akulagi senang, 012-4667045

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Mon Oct 26, 2009 10:05 pm

sani mustafa wrote:Ya ka? Alamat kedai aku No 263, Tkt Atas Jalan Lagenda 10, Lagenda Heights. Dekat Restoran Makbul satu line dengan Star Electric..kalau nak mai hang contc akulagi senang, 012-4667045

Insyaallah.....rasanya cuti sekolah ni aku balik sp boleh pi singgah kat kedai hang..........apa2 pun aku kol hang dulu la sebelum pi.............

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by sani mustafa on Mon Oct 26, 2009 10:07 pm

Oraitt...boleh belanja pekena teh tarik nanti..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Mon Oct 26, 2009 10:10 pm

jadikkkkkk...................

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by din karpan on Mon Oct 26, 2009 11:55 pm

sani mustafa wrote:yang tu bukan buah tapak la, gerakan bahagian ketiga dengan gerakan rajawali 27...hang takdan belajag ka dulu atau dah lupa ek?

lupa habihh dahh sani oii...
tak dan nak asahh dah...
hilangg teruihhh...

Smile Smile Smile Smile

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by sani mustafa on Tue Oct 27, 2009 11:00 am

takpa..pelan pelan nanti asahla balik...kalau hang nak mood silat tu datang, hang buka u-tube tengok balik demo-demo gayomh dalam tu...semangat wooo..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Tue Oct 27, 2009 2:59 pm

sani mustafa wrote:takpa..pelan pelan nanti asahla balik...kalau hang nak mood silat tu datang, hang buka u-tube tengok balik demo-demo gayomh dalam tu...semangat wooo..
betui betui betui...tapi aku dh tknak join kot...tengok je laa...anak dara aku menggeletek nk join...aku tk bagi...ahluih lagik...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by MetSanglang on Tue Oct 27, 2009 4:45 pm

hang mok kena masuk tomoi.......pakai seluang pendek tu,hahahhiiiiiiheeeeehuuuu(aku dah begolek ni dok bayangkan ghopa hang kalau pakai seluaq tu)gerenti lawan hang tumbang pasai dok gelak ja.....(hoih badan aku dok beghingut ni tahan gelak....)

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Tue Oct 27, 2009 4:47 pm

hampeeehhhhh...........

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Dielara@com on Tue Oct 27, 2009 11:15 pm

Amboi sedap nyer kenen kat aku... cerita pasai pokok tu jgn wak msk forum satgi kecoh satu malaya... tapi tu semua masa muda2 dulu la ni dah insaf dah...........

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Dielara@com on Tue Oct 27, 2009 11:19 pm

salam Gee... tau kut aku sapa ..... det pak menakan hangpa la duk aspura dulu. semua pakat duk panggil pakndak...kononnya.
Keeeceeeewaaaaaa tul la dgn hang ni sbb duk buh gambaq yang ada muka jai n tuk mud tu ja .Cari la buang sekeping dua gambaq yang ada muka aku...bukan apa nak tgk muka dulu2..time muda la katakan....Nak buh gambar sdr kurang skt pengetahuan ICT ni...bengap mcm Jai tu gak.

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Dielara@com on Tue Oct 27, 2009 11:22 pm

shidi ... makasih hantaq private mail kat aku... tapi aku puas cari mcm mana nak jawab dlm forum ni kat hang ...tanya gak kat jai tapi dia pun bengong mcm aku gak...last2 hemtam dlm ni ja lah...kira ok la no.

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by sani mustafa on Wed Oct 28, 2009 9:03 am

Kepada semua kengkawan, sidi, met, det, din, mat saad, gee, kiyah, caca, jai, rohaya ali, masri, own, farid misyah, dan semua semua yang dah join forum ni, aku amat berbesar hati dapat jalinkan semula hubungan ini...hatiku amat tersentuh sekali...owhhh.. :shock:

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Wed Oct 28, 2009 2:38 pm

sani mustafa wrote:Kepada semua kengkawan, sidi, met, det, din, mat saad, gee, kiyah, caca, jai, rohaya ali, masri, own, farid misyah, dan semua semua yang dah join forum ni, aku amat berbesar hati dapat jalinkan semula hubungan ini...hatiku amat tersentuh sekali...owhhh.. :shock:

Amboi, nama aku tak dak pun, aduh, tersentuh juga.
:no: :no: :no:

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Wed Oct 28, 2009 3:06 pm

Dielara@com wrote:shidi ... makasih hantaq private mail kat aku... tapi aku puas cari mcm mana nak jawab dlm forum ni kat hang ...tanya gak kat jai tapi dia pun bengong mcm aku gak...last2 hemtam dlm ni ja lah...kira ok la no.
email tu aku hantaq kepada semua yg register dlm forum nih.....termasuk kt aku sekali pun dapat hehehhe.....jgn balaih apa2 kt email tuh....masuk ja cerita2 dlm forum nih.... :cheers: :cheers:

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Wed Oct 28, 2009 3:06 pm

Khairi wrote:
sani mustafa wrote:Kepada semua kengkawan, sidi, met, det, din, mat saad, gee, kiyah, caca, jai, rohaya ali, masri, own, farid misyah, dan semua semua yang dah join forum ni, aku amat berbesar hati dapat jalinkan semula hubungan ini...hatiku amat tersentuh sekali...owhhh.. :shock:

Amboi, nama aku tak dak pun, aduh, tersentuh juga.
:no: :no: :no:
lohhh.....tersentuh la pulakkkkkkkkkk.... Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Wed Oct 28, 2009 3:07 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:
sani mustafa wrote:Kepada semua kengkawan, sidi, met, det, din, mat saad, gee, kiyah, caca, jai, rohaya ali, masri, own, farid misyah, dan semua semua yang dah join forum ni, aku amat berbesar hati dapat jalinkan semula hubungan ini...hatiku amat tersentuh sekali...owhhh.. :shock:

Amboi, nama aku tak dak pun, aduh, tersentuh juga.
:no: :no: :no:
lohhh.....tersentuh la pulakkkkkkkkkk.... Smile Smile Smile

Sensetif la juga....
rolleyes rolleyes rolleyes rolleyes

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Wed Oct 28, 2009 3:33 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:
sani mustafa wrote:Kepada semua kengkawan, sidi, met, det, din, mat saad, gee, kiyah, caca, jai, rohaya ali, masri, own, farid misyah, dan semua semua yang dah join forum ni, aku amat berbesar hati dapat jalinkan semula hubungan ini...hatiku amat tersentuh sekali...owhhh.. :shock:

Amboi, nama aku tak dak pun, aduh, tersentuh juga.
:no: :no: :no:
lohhh.....tersentuh la pulakkkkkkkkkk.... Smile Smile Smile

Sensetif la juga....
rolleyes rolleyes rolleyes rolleyes
adehhhhh..........

nk kena nyanyi lagu ella nih.....
"Kelam malam sepi melamar kerinduan
Tak terpadam ingatanku terhadapmu
Dan pada siapa harus ku adukan
Resah ini kian menghimpit perasaan

Dan seandainya kasihmu mekar bagai dulu
Pasti tidak aku terbelenggu begini
Bukan salah aku retak semua ini
Berpunca darimu bertikam lidah
Lalu punah

Tak dapat ku bayangkan
Tuturmu bagai sembilu
Mencakar hati ini
Tanpa simpati di hati
Ingin rasanya
Ku laungkan rasa kecewa

Kekasih lupakan sejarah
Cinta kita baja dulu
Di manakah kau campakkan
Cintaku yang pernah kau sanjungi
Oh mengapa
Semua ini berlaku
Sedangkan aku sedikit pun tak pernah curang
Terhadapmu..."


hg ingat apa pasai lagu ni wehhh......kenangan niiihhh.........

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by MetSanglang on Wed Oct 28, 2009 4:04 pm

la lagu ella pulak,macam nyanyi di puncak janin ja............

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Wed Oct 28, 2009 4:39 pm

Ihhhh, tak ingat la. Apa bestnye lagu ni kat kita semua, hang cerita sikit.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Wed Oct 28, 2009 4:41 pm

Khairi wrote:Ihhhh, tak ingat la. Apa bestnye lagu ni kat kita semua, hang cerita sikit.
hg dulu kan ka rajin dok nyanyi lagu ni bila hat awie bergaduh dgn ella dlm pilem sembilu ka apa tah.....yg awie naik birago lepaih tu potong keta ella tu....awie kata apa tah time dia mengkelaiy tu...lupa plak aku.... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Dielara@com on Thu Oct 29, 2009 12:00 am

Kasian kasian kasian! turutnya bersimpati diriku ini.

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Thu Oct 29, 2009 12:45 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:Ihhhh, tak ingat la. Apa bestnye lagu ni kat kita semua, hang cerita sikit.
hg dulu kan ka rajin dok nyanyi lagu ni bila hat awie bergaduh dgn ella dlm pilem sembilu ka apa tah.....yg awie naik birago lepaih tu potong keta ella tu....awie kata apa tah time dia mengkelaiy tu...lupa plak aku.... Smile Smile
Awie kata,,,, Go To The Hellllllllllllll
Smile Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by tOksiak on Thu Oct 29, 2009 10:29 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:Ihhhh, tak ingat la. Apa bestnye lagu ni kat kita semua, hang cerita sikit.
hg dulu kan ka rajin dok nyanyi lagu ni bila hat awie bergaduh dgn ella dlm pilem sembilu ka apa tah.....yg awie naik birago lepaih tu potong keta ella tu....awie kata apa tah time dia mengkelaiy tu...lupa plak aku.... Smile Smile
Awie kata,,,, Go To The Hellllllllllllll
Smile Smile Smile Smile
hehehehe...aku pun baru teringat tadi jaaa.....heheheheheh....kalau lagu tu kita sama2 ingat la nih....ehhehe


go to helllllllll......... hell... hell ...hell ...hell........................ Smile Smile Smile

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Sponsored content Today at 11:10 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum