FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Page 6 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Sun Oct 18, 2009 8:32 pm

nz wrote:Seronok tengok gambar kat aspura..dulu..nakal2 pun cerdik ,tak jadi tak tahuan hala mcm budak2 zmn la..kalau nakal...pelik sungguh tahap jahat..dulu-dulu setakat nakal gitu2 ja...tapi kami dok aspuri tak m budak2 aspura....maitain ja cg mat ki jaga..

Ihhh, Cikgu Marzuki, ingat lagi kat dia. Dia dah pencen kot, la dok kat Lorong Seri, Alor Setar.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Sun Oct 18, 2009 9:21 pm

Khairi wrote:
nz wrote:Seronok tengok gambar kat aspura..dulu..nakal2 pun cerdik ,tak jadi tak tahuan hala mcm budak2 zmn la..kalau nakal...pelik sungguh tahap jahat..dulu-dulu setakat nakal gitu2 ja...tapi kami dok aspuri tak m budak2 aspura....maitain ja cg mat ki jaga..

Ihhh, Cikgu Marzuki, ingat lagi kat dia. Dia dah pencen kot, la dok kat Lorong Seri, Alor Setar.

hang ada pi ka rumah cikgu mat ki kat lorong seri? Kalau ada kriim salam kat dia ngan isteri dia k, masa kat aspura dulu dia ada upah aku, paklah, pak non, n jai tlong cat rumah dia hat besaq tu......

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Sun Oct 18, 2009 9:31 pm

Tak pi la pun, tapi ada la jumpa tahun lepas.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Mon Oct 19, 2009 3:18 pm

Gee....gambaq kelabu jugak...tkleh nk close up la....cuma aku belum try dgn photoshop ja lagi....nnt ada masa aku try tengok

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Mon Oct 19, 2009 9:31 pm

SidiA wrote:Gee....gambaq kelabu jugak...tkleh nk close up la....cuma aku belum try dgn photoshop ja lagi....nnt ada masa aku try tengok
usaha tangga kejayaan sidi...he..he...cai yok2.....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by mailsnsb_2 on Tue Oct 20, 2009 11:56 pm

Gee wrote:

gambaq kenangan Dorm 'D' tahun '90 kalu tak silap la.....nama2 dlam gambaq tu dik din, dik man, sarip lobo, adik aru, hassan, mat renyih, izan bauk, hat lain tak ingat nama depa......gambaq bun jugak yang takdak.....

yg aku kenai dik man saja sbb dia sekelas ngan aku..

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by mailsnsb_2 on Tue Oct 20, 2009 11:58 pm

Gee wrote:

ni lah bilik yang paling happening sekali kat hostel aspura kalu hampa semua nak tau....nama bilik ni 'bilik rehat a.k.a bilik tahanan buat sapa yang tak semayang jumaat'. semua ni dok tengah layan crita hindustan lps balik semayang jumaat........hat dok baring baik punya atas kerusi rotan tu OWN TM..........gambaq ni dah tak kelam lagi dah....

gee,yg kain pelikat tu main karom ngan hg paklah kan..hehehe.la ni lain no

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Wed Oct 21, 2009 7:09 pm

mailsnsb_2 wrote:
Gee wrote:

ni lah bilik yang paling happening sekali kat hostel aspura kalu hampa semua nak tau....nama bilik ni 'bilik rehat a.k.a bilik tahanan buat sapa yang tak semayang jumaat'. semua ni dok tengah layan crita hindustan lps balik semayang jumaat........hat dok baring baik punya atas kerusi rotan tu OWN TM..........gambaq ni dah tak kelam lagi dah....

gee,yg kain pelikat tu main karom ngan hg paklah kan..hehehe.la ni lain no

ha betoi paklah....hang pi hinggut pagaq rumah dia suruh dia masuk porum ni........

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by shaifulanuar on Thu Oct 22, 2009 12:49 pm

abg mie buncit tu dok kat pida 9 kot la keja tldm

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by shaifulanuar on Thu Oct 22, 2009 12:54 pm

brader halim kumbang yg dok pida 12 tu jd cif inspektor dah walaupun gaya mcm mat indon.maklumla incharge narkotik bkt aman

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by mailsnsb_2 on Thu Oct 22, 2009 11:59 pm

pak lah tani dok tengok saja forum ni,dia dah tau dah..saja penyegan nak tengok.ketegaq pendek tu....nt aku pi hinggut bkan takat pagar.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by mat syah_sanglang on Fri Oct 23, 2009 2:56 pm

bagus mail..hang p terajang dia baru dia tau.....

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by din karpan on Fri Oct 23, 2009 5:22 pm

penendang saja pak lahh tuu...
huhuhuuu...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Sun Oct 25, 2009 2:41 pm

aku tumpang sekaki...


Sepak jaa... Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by sani mustafa on Sun Oct 25, 2009 11:11 pm

Aku sepak layang balas tolak lintang, pas tu cakar helang tolak kun...macamana?

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by sani mustafa on Sun Oct 25, 2009 11:15 pm

Kain pelekat tu paklah tani (nama formal Abdullah Thani), kat kusyen tu Mat Farid kan?

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by din karpan on Mon Oct 26, 2009 8:15 am

sani mustafa wrote:Aku sepak layang balas tolak lintang, pas tu cakar helang tolak kun...macamana?

buah tapak berapa ni mat sani...huhuhuu....
yg aku ingat kilaaeehhh ulaqq sawa saja...huhuhuu

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Mon Oct 26, 2009 9:33 am

din karpan wrote:
sani mustafa wrote:Aku sepak layang balas tolak lintang, pas tu cakar helang tolak kun...macamana?

buah tapak berapa ni mat sani...huhuhuu....
yg aku ingat kilaaeehhh ulaqq sawa saja...huhuhuu

Hampaa kena buat topik baru weii, SILAT. Baru la menarik lagi.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Mon Oct 26, 2009 3:27 pm

Smile Smile Smile Smile ...hampa buat baik2 wehhh....satgi kut kena kilaih dgn moderator kang hahahhaha......tu kan dh kena sound hehehhehe... Smile Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Mon Oct 26, 2009 3:36 pm

SidiA wrote:Smile Smile Smile Smile ...hampa buat baik2 wehhh....satgi kut kena kilaih dgn moderator kang hahahhaha......tu kan dh kena sound hehehhehe... Smile Smile Smile Smile

Mcm mana bro. Ok ka, kena sound sikit budak2 ni.
:bball: :bball: :bball:

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Mon Oct 26, 2009 3:39 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:Smile Smile Smile Smile ...hampa buat baik2 wehhh....satgi kut kena kilaih dgn moderator kang hahahhaha......tu kan dh kena sound hehehhehe... Smile Smile Smile Smile

Mcm mana bro. Ok ka, kena sound sikit budak2 ni.
:bball: :bball: :bball:
hahahaha...hamba serahkan saja tugasan menyaound kt tuan hamba......

ni kalau jadi admin mau dia delete habih nih heheheheh...... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Mon Oct 26, 2009 3:51 pm

Hahahaha, aku dah delete byk tajuk yg tak sesuai di sini.
Very Happy Very Happy Very Happy

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Mon Oct 26, 2009 4:34 pm

Khairi wrote:Hahahaha, aku dah delete byk tajuk yg tak sesuai di sini.
Very Happy Very Happy Very Happy
hehehe...tajuk hat aku LOCK pun hang delete hahahha...tkpa tkpa...tkdak haiii.....kasi bersih sket....bukan apa...nnt cikgu2 tengok....malu aaaaa.... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by din karpan on Mon Oct 26, 2009 6:00 pm

yee lahhhhhhhhhhhhhhhh....
kami buka umah baruuu..huhuuu..
maap...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Mon Oct 26, 2009 6:12 pm

din karpan wrote:yee lahhhhhhhhhhhhhhhh....
kami buka umah baruuu..huhuuu..
maap...
cheesy cheesy cheesy cheesy merajuk tuuuu......adehhhhh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Sponsored content Today at 3:10 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum