FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Page 5 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Sat Oct 10, 2009 9:59 pm

lemontree95 wrote:burung ape.........
murai....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by lemontree95 on Sun Oct 11, 2009 11:20 am

burung ape......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Tue Oct 13, 2009 6:57 pm



untuk kenangan geng SMKAH yang dok hostel antara tahun '89 sampai '93....kalu ada kawan2 ka, anak penakan ka, anak buah ka, sepupu ka habaq la kat depa suruh tengok gambaq depa masa muda2 dulu dalam porum ni.....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Tue Oct 13, 2009 7:19 pm



kenangan geng2 asrama masa ambik spm & stpm tahun '93.....
berdiri dari kiri: jai TM, paktam, own TM, dik man, hassan, mail koceh (la ni dok penang), aku
duduk dari kiri: mat langkawi (tokey kedai cendemata kat ladang boya langkawi), naset jepun, zam pendek, mat yuih jepun (bodyguard peguam terkenal kt k.l), wira (tokey kedai komputer). hat lain2 tak dapat contact sampai la ni....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Tue Oct 13, 2009 7:24 pm



gaya posing zaman 4U2C tengah top dulu.......malam akhir spm & stpm taun '93 dan malam kejadian berlakunya runtuhnya tembok aspuri betoi dak jai n pak lah?...........

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by ajaiTM on Tue Oct 13, 2009 7:46 pm

hebat2.. hg mmang hebat.....gee... gambaq ni aku dah tak dak...
memang la gambaq yg mula2 tu..yg ghamai nak pi semayang jumaat...
seingat aku gerek din koboi mesti hilang sebab kutu tak mau jalan...
sapa dapat boleh bawak din koboi... naik gherek...ha...ha...
selalu yang bawak din koboi sapa....ha..karim....kalau tak silap....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Tue Oct 13, 2009 8:26 pm

betoi....tu..sapa lagi kalau tak karim yang dok kayuh gherek tu......tapi lepaih gherek dia takdak......din koboi tumpang ngan cikgu mat ki naik mutu dia pi semayang jumaat...

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by tOksiak on Tue Oct 13, 2009 11:37 pm

kelam nya gambaq hg....tapi ok jaa....bg sesapa yg tau...sure cam punyaaa....caya lah gee.....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Wed Oct 14, 2009 7:04 pm

mana tak kelam guna kamera cap ayam ja......dulu mana ada slr la....dslr la....kira hat mana ada pun jadi la.......tu pun pakat posing riuh rendah mau kalau kata nak ambik gambaq.....he.....he......

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Wed Oct 14, 2009 7:13 pm



ni lah bilik yang paling happening sekali kat hostel aspura kalu hampa semua nak tau....nama bilik ni 'bilik rehat a.k.a bilik tahanan buat sapa yang tak semayang jumaat'. semua ni dok tengah layan crita hindustan lps balik semayang jumaat........hat dok baring baik punya atas kerusi rotan tu OWN TM..........gambaq ni dah tak kelam lagi dah....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Wed Oct 14, 2009 10:39 pm

Gee wrote:mana tak kelam guna kamera cap ayam ja......dulu mana ada slr la....dslr la....kira hat mana ada pun jadi la.......tu pun pakat posing riuh rendah mau kalau kata nak ambik gambaq.....he.....he......
hahahahahha...betui betui.....semua posing maut habih.....tiba2 hasil mai kelam...kena own tok mud.....haruuuu....ehhehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by lemontree95 on Thu Oct 15, 2009 1:00 am

bilik ni jugak port main singkong.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by lemontree95 on Thu Oct 15, 2009 1:07 am

gee....ada dak gambaq arwah man keling.....teringat kat dia la...best fren aku tu....masa dia meninggai..mata aku bengkak smpi 2 minggu...keriau...sampai la aku x bleh p umah dia pasai bila aku p...mak dia tgk aku..mak dia teghiyak...

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by tOksiak on Thu Oct 15, 2009 6:08 am

lemontree95 wrote:gee....ada dak gambaq arwah man keling.....teringat kat dia la...best fren aku tu....masa dia meninggai..mata aku bengkak smpi 2 minggu...keriau...sampai la aku x bleh p umah dia pasai bila aku p...mak dia tgk aku..mak dia teghiyak...
penuh tragis nih......itu la..kawan2 kan...apa2 pun kita tetap ingat....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by caca@bijak on Thu Oct 15, 2009 12:45 pm

tOksiak wrote:
lemontree95 wrote:gee....ada dak gambaq arwah man keling.....teringat kat dia la...best fren aku tu....masa dia meninggai..mata aku bengkak smpi 2 minggu...keriau...sampai la aku x bleh p umah dia pasai bila aku p...mak dia tgk aku..mak dia teghiyak...
penuh tragis nih......itu la..kawan2 kan...apa2 pun kita tetap ingat....


aduh..tersentuh betul...k aya boleh dapat rasakan apa yang mak aruah rasa...( pada kawan2 yang baca topik ni marilah sama2 kita sedekahkan Al Fatihah kepada aruah mudah2an beliau ditempatkan d kalngan golongan yang beriman..amin )

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Thu Oct 15, 2009 7:33 pm

lemontree95 wrote:gee....ada dak gambaq arwah man keling.....teringat kat dia la...best fren aku tu....masa dia meninggai..mata aku bengkak smpi 2 minggu...keriau...sampai la aku x bleh p umah dia pasai bila aku p...mak dia tgk aku..mak dia teghiyak...

aku takdak gambaq dia, tapi kalau hang tengok posting aku hat sebelum ni gambaq ramai2 sebelum pi semayang jumaat ada muka arwah dalam tu. Dia dok belakang hassan & zam pendek, belakang di mie buncit.....cuba hang perembang tengok....aku nak buat close up tak reti la kna mtk tlg ngan sidi ni.......

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Thu Oct 15, 2009 8:49 pm



gambaq kenangan Dorm 'D' tahun '90 kalu tak silap la.....nama2 dlam gambaq tu dik din, dik man, sarip lobo, adik aru, hassan, mat renyih, izan bauk, hat lain tak ingat nama depa......gambaq bun jugak yang takdak.....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Fri Oct 16, 2009 9:53 pm

Ada la yg aku kenai dalam tu, adik Jasman Matang Paku, hat lain tu ingat gak, cuma tak tau nama.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Sat Oct 17, 2009 3:02 pm

Khairi wrote:Ada la yg aku kenai dalam tu, adik Jasman Matang Paku, hat lain tu ingat gak, cuma tak tau nama.
hat tepi belah kanan yg pakai kepiah hitam tu adik tok tuN kan...takkan luapa kot....geng baih gunung jugak tu....atau aku yg silap..

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Sat Oct 17, 2009 3:06 pm

Gee wrote:
lemontree95 wrote:gee....ada dak gambaq arwah man keling.....teringat kat dia la...best fren aku tu....masa dia meninggai..mata aku bengkak smpi 2 minggu...keriau...sampai la aku x bleh p umah dia pasai bila aku p...mak dia tgk aku..mak dia teghiyak...

aku takdak gambaq dia, tapi kalau hang tengok posting aku hat sebelum ni gambaq ramai2 sebelum pi semayang jumaat ada muka arwah dalam tu. Dia dok belakang hassan & zam pendek, belakang di mie buncit.....cuba hang perembang tengok....aku nak buat close up tak reti la kna mtk tlg ngan sidi ni.......
gambaq yg mana weh....aku pun konpius...cari takmau nk jumpa....cuba hg quote mai sini....nnt aku try edit tengok....sedaya yg mungkin ja laaa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Sat Oct 17, 2009 6:31 pm

SidiA wrote:
Gee wrote:
lemontree95 wrote:gee....ada dak gambaq arwah man keling.....teringat kat dia la...best fren aku tu....masa dia meninggai..mata aku bengkak smpi 2 minggu...keriau...sampai la aku x bleh p umah dia pasai bila aku p...mak dia tgk aku..mak dia teghiyak...

aku takdak gambaq dia, tapi kalau hang tengok posting aku hat sebelum ni gambaq ramai2 sebelum pi semayang jumaat ada muka arwah dalam tu. Dia dok belakang hassan & zam pendek, belakang di mie buncit.....cuba hang perembang tengok....aku nak buat close up tak reti la kna mtk tlg ngan sidi ni.......
gambaq yg mana weh....aku pun konpius...cari takmau nk jumpa....cuba hg quote mai sini....nnt aku try edit tengok....sedaya yg mungkin ja laaa....

Muka arwah ada depan mie buncit yang tengah angkat tangan tu belakang zam pendek yang pakai baju melayu warna oren tu.....nampak muka tengah gelak besaq tu dia laaa......cuba try edit tengok sidi bg close up cikit....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Sat Oct 17, 2009 6:34 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:Ada la yg aku kenai dalam tu, adik Jasman Matang Paku, hat lain tu ingat gak, cuma tak tau nama.
hat tepi belah kanan yg pakai kepiah hitam tu adik tok tuN kan...takkan luapa kot....geng baih gunung jugak tu....atau aku yg silap..
betoi tu sidi hang memang cekap......aku rasa kak dia satu badge dengan hang, jai, khairi dll....dok aspuri dulu

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Sat Oct 17, 2009 6:40 pm

Gee wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:Ada la yg aku kenai dalam tu, adik Jasman Matang Paku, hat lain tu ingat gak, cuma tak tau nama.
hat tepi belah kanan yg pakai kepiah hitam tu adik tok tuN kan...takkan luapa kot....geng baih gunung jugak tu....atau aku yg silap..
betoi tu sidi hang memang cekap......aku rasa kak dia satu badge dengan hang, jai, khairi dll....dok aspuri dulu
yup betui la tuh......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Khairi on Sun Oct 18, 2009 6:17 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:Ada la yg aku kenai dalam tu, adik Jasman Matang Paku, hat lain tu ingat gak, cuma tak tau nama.
hat tepi belah kanan yg pakai kepiah hitam tu adik tok tuN kan...takkan luapa kot....geng baih gunung jugak tu....atau aku yg silap..

Haaa, betoi la Sidi, tu adik Ishamatulshima Matang Kong. Tapi, dah lupa nama dia.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by nz on Sun Oct 18, 2009 8:28 pm

Seronok tengok gambar kat aspura..dulu..nakal2 pun cerdik ,tak jadi tak tahuan hala mcm budak2 zmn la..kalau nakal...pelik sungguh tahap jahat..dulu-dulu setakat nakal gitu2 ja...tapi kami dok aspuri tak m budak2 aspura....maitain ja cg mat ki jaga..

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Sponsored content Today at 3:10 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum